cnm bunlar da geçer sen üzülme ağlayarak kendini de yıpratma...hem yeni evlisin madem bu güzel gnlernizi yokyere ziyan etmeyin gerçekten ...dışarı çıkacksa beraber çıkın sevgiliyken veya nişanlıyken ki gibi her anınızı dolu dolu yaşayn bu senin elinde...eğer yalnız çkmk istyrsa da boşver çksn...sen de seni özlemesini sağla mesela..sen onun etrafında dolanırsan şımarır zaten...daha çok yenisiniz birbirinizi zamanla daha iyi tanıyakcsnz
iyi bir zamanını kolla...ve hemen konuş eşinle...biz niye budurumdayız diye sor...
acaba size söylemediği bi sıkıntısı mı var..
işleriyle alakalı mesela..
bence hiç sormayın üzerine düştükçe dahada şımarmasın..
kendi kendinize takılın..
umursamaz davranın bi süre..
acaba sen farkında olmadan çok üzerine düşüyor olabilir misin?
evlilik kimi erkeğe ilk etapta ağır geliyormuş..
ilk aylar hemen hemen herkesin biraz sancılı geçer..
burdaki konularıda okursan ilk aylarda sorun yaşayan çok..
bence üzerine düşme umursamaz davran..
göreceksinki o senin üzerine titremeye başlıyor..
(AminMellaLle) düsüncelerimi okumus sanki..
Eger baska bir sıkıntısı falan yoksa üzerine düsmeyin!
Bazı insanlar karsı taraf hep alttan alıp sessiz kaldıkca isi abartırlar biraz.
işte sorun orda..
madem iletişim kurulamıyacak bi durumda sende hiiç bişey anlatma..
halinden çok memnun gibi davran kendi kendine yettiğini göster..
bak nasıl kedi gibi sokulmaya çalışacak..
yılma ama..
ısrarla rahat ve umursamaz davran..
bu akşam geç geldi geldiğinde de tv seyrediyordum hiiiççç de takmadım ohhhhhhhhhhh iiyi ettim canıma tak etti ya , bana diyor ki sende bi değişme var sonu hayrolsun.. bende dedimki ne görürsem onu vericem artık , yaptıkların kazandırmıyor kaybettiriyor haberin olsun dedim, gitti yattı hıhhohh ya içim soğudu biraz.. canım sağol desteğin için..
Ama takmamak , aldırmaz görünmek çözüm değil ki. Bu şekilde hem eşiniz sizden uzaklaşır hemde siz fazlasıyla dolarsınız.. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın.. Belki sıkılıyordur. Türlü oyunlar alabilirsiniz eve yada siz eşinizi tanıyorsunuz ; ne yapmayı sever arkadaşlarıyla , ona benzer birşeyler bulun derim ben.
Bir arkadaş '' dışarıya çıkmak istiyorum dediğinde , sende aa bak bende fırsat bulmuşken şuraya gideyim '' gibi bir yorum yapmış . Bu güzel bir düşünce. Aldırmaz gibi görünmek aslında bu. Fakat fazlası çiftlerin kopmasına neden olur bence. Çok sorgulayıcı olmadan göz ucuyla takip etmek gibi birşey.
Inşaallah sıkıntınız biran önce çözülür.
7 senemi verdim bendee ardıma bakıorummm aynı imzayı attığım günün ardımdayımm..Valla canım hiç kendini ve canını sıkma derim.Çünkü eğerki belli bir huyu var ise düzelecek diye hiç bakma çünkü hiçbir erkek huyundan vazgeçmez ben tam 10 yıldır düzeltemedim bundan sonra da sadece kendi hayatımı yaşamaya karar verdim 10 yıl önceye dönup baktığımda ne var biliyormusu yalnızlık-ağlamak ha bugun düzelir ha yarın düzelir diye baktım ve 10 yılım ziyan oldum bunu yanımda sırf o mutlu olsun kavga çıkmasın diye etrafımda kımse kalmadı şu an 1 tane bile arkadaşım veya dostum diyecek biri yok sen sen ol kendini ezdirme ve kendi hayatını yaşa. Çünkü İnsanı yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?