ben de 5 senedir düzelir diye bekliyorum ama daha beter oluyor ya cekip gideceğiz ya da oturup cekeceğiz...ya bu erkekler neden degışıyor evlenınce yaa...nişanlıykenki adam nerdeee
Ama takmamak , aldırmaz görünmek çözüm değil ki. Bu şekilde hem eşiniz sizden uzaklaşır hemde siz fazlasıyla dolarsınız.. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın.. Belki sıkılıyordur. Türlü oyunlar alabilirsiniz eve yada siz eşinizi tanıyorsunuz ; ne yapmayı sever arkadaşlarıyla , ona benzer birşeyler bulun derim ben.
Bir arkadaş '' dışarıya çıkmak istiyorum dediğinde , sende aa bak bende fırsat bulmuşken şuraya gideyim '' gibi bir yorum yapmış . Bu güzel bir düşünce. Aldırmaz gibi görünmek aslında bu. Fakat fazlası çiftlerin kopmasına neden olur bence. Çok sorgulayıcı olmadan göz ucuyla takip etmek gibi birşey.
Inşaallah sıkıntınız biran önce çözülür.
tüm yorumları okudunuz mu bilemiyorum ama beyfendi ağzını açtırmıyomuşki..
hemen kavgaya başlıyormuş..
iletişimin koptuğu yerde hal dili devreye girer
Valla canım hiç kendini ve canını sıkma derim.Çünkü eğerki belli bir huyu var ise düzelecek diye hiç bakma çünkü hiçbir erkek huyundan vazgeçmez ben tam 10 yıldır düzeltemedim bundan sonra da sadece kendi hayatımı yaşamaya karar verdim 10 yıl önceye dönup baktığımda ne var biliyormusu yalnızlık-ağlamak ha bugun düzelir ha yarın düzelir diye baktım ve 10 yılım ziyan oldum bunu yanımda sırf o mutlu olsun kavga çıkmasın diye etrafımda kımse kalmadı şu an 1 tane bile arkadaşım veya dostum diyecek biri yok sen sen ol kendini ezdirme ve kendi hayatını yaşa. Çünkü İnsanı yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.
sizde evlilik monotonluktur çatısı altındaki sıradan evliler içine katılmış bulunmaktasın
Hoşgeldin aramızaa
alış artıkk evlilik buu flört değil..
imzayı attın bittii..
pufsssssss bak o adam uçtu ardından el salla..
by by..
ayyy..icimi kararttiniz kizlar :)) bende gecen sene temmuz ayinda evlendim yeni sayilirmiyim bilmiyorum :) ama bu okuduklarimdn icim karardi ..
cnm bence sen umursamazlik deglde hani fazla üzerine gitme bence..mesela, sen sordugunda neyin vr niye suratini asiyorsun fln dedigin zaman oda sana yok biseyim diyip kavgaya basliyosa..sende mesela diyebilirsnki "hii e iyi ozaman biseyin yoksa tamam :)" diiyp gülerek git mutfaga yda tv bakmaya hani onun suratinin asik oldgunu görmemek gibi bisi.. ilgileniyormus gibi ama esasinda umursamicaksn :)
eger birgün sanda dediginde benimle hic ilgilenmedin diye..sende cvabini verirsin.."her seferinde soruyodum ya neyn var dyie..yada mesela ac misin "hayir diyosa" iyi peki de gec :)
bide böyle dene istersen..:81:
kavga etmekten kaçın derim ben. hep olur çünkü böyle şeyler yeni evlilikte. bi de kavgadan sonra yumuşayıp yanına geliyor mu mesela sen artık bagırmaktan vazgeçip ağlamaya tutuldugunda falan?
bnde okudum sımdı zor bı durum ama ıcınden cıkılmaz degıl bunlar olabılcekler seyler mesela sen degısıklık yap bıgun eşını ödullendır basbasa guzel mum ısıgında bı sofra kur şaşırsın de ona senı cok ozledım begendınmı süprızı falan belkı boyle yenılıkler ıse yarar her ınsan dısarı tek cıkmak ıste rbunda abartılcak bsıey yok erkek adam o tek cıkmak ıstedıgınde gonder gıtsın sıkma cok fazla bı ıkı gun tek cıkar sonra dersın yuruyuse gıdelım bu aksamda beraber de bence bıde boyle dene canım duzelır ınsallah ama sen sen l üstune gıtme iş ınada bıner ortada bısey yokken
ben de 5 senedir düzelir diye bekliyorum ama daha beter oluyor ya cekip gideceğiz ya da oturup cekeceğiz...ya bu erkekler neden degışıyor evlenınce yaa...nişanlıykenki adam nerdeee
Nişanlıyken onun değildiniz kii
Her an gidebilme ihtimaliniz vardı..
Onun MALI olmamaıştınız
Tapunuz onda değildi ondan..
Artık tapunuz ondaaa
O ne deersee o olacak..
Çekip gitmesini de bilmelii insan 3 maymunu oynamak neyin nesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?