daha çok erken ama ben tükeniyorum

ayyy..icimi kararttiniz kizlar :)) bende gecen sene temmuz ayinda evlendim yeni sayilirmiyim bilmiyorum :) ama bu okuduklarimdn icim karardi ..

cnm bence sen umursamazlik deglde hani fazla üzerine gitme bence..mesela, sen sordugunda neyin vr niye suratini asiyorsun fln dedigin zaman oda sana yok biseyim diyip kavgaya basliyosa..sende mesela diyebilirsnki "hii e iyi ozaman biseyin yoksa tamam :)" diiyp gülerek git mutfaga yda tv bakmaya hani onun suratinin asik oldgunu görmemek gibi bisi.. ilgileniyormus gibi ama esasinda umursamicaksn :)
eger birgün sanda dediginde benimle hic ilgilenmedin diye..sende cvabini verirsin.."her seferinde soruyodum ya neyn var dyie..yada mesela ac misin "hayir diyosa" iyi peki de gec :)

bide böyle dene istersen..:81:

esasinda evlilik güzel bisidir.. ama iste bazen bizler/karsimizdakiler zorlastirabiliyoruz

cnm bencede fazla uzerıne dusme bak sen kendın uzulyorsun oluruna bırak bazı seylerı...
kımı ınsan bıraz fazla ılgı ıster kımısıde ıstemez nasılsın de gunun nasıl gectı de. ıyı falan de yeter bence .. sende lutfen uzulme evlılık gercekten guzel herseye ragmen

kavga etmekten kaçın derim ben. hep olur çünkü böyle şeyler yeni evlilikte. bi de kavgadan sonra yumuşayıp yanına geliyor mu mesela sen artık bagırmaktan vazgeçip ağlamaya tutuldugunda falan?

bnde okudum sımdı zor bı durum ama ıcınden cıkılmaz degıl bunlar olabılcekler seyler mesela sen degısıklık yap bıgun eşını ödullendır basbasa guzel mum ısıgında bı sofra kur şaşırsın de ona senı cok ozledım begendınmı süprızı falan belkı boyle yenılıkler ıse yarar her ınsan dısarı tek cıkmak ıste rbunda abartılcak bsıey yok erkek adam o tek cıkmak ıstedıgınde gonder gıtsın sıkma cok fazla bı ıkı gun tek cıkar sonra dersın yuruyuse gıdelım bu aksamda beraber de bence bıde boyle dene canım duzelır ınsallah ama sen sen l üstune gıtme iş ınada bıner ortada bısey yokken

Daha yeni evli olduğunuzu söylemişsiniz, bazı evliliklerde bu olabilir.
Henüz evliliğe adapte olamamış olabilir eşiniz., evliliğiniz oturunca bu problemler kalmayacaktır.
Önemli olan bu süreci atlatmak

ben de 5 senedir düzelir diye bekliyorum ama daha beter oluyor ya cekip gideceğiz ya da oturup cekeceğiz...ya bu erkekler neden degışıyor evlenınce yaa...nişanlıykenki adam nerdeee

Son düzenleme:
ben de 5 senedir düzelir diye bekliyorum ama daha beter oluyor ya cekip gideceğiz ya da oturup cekeceğiz...ya bu erkekler neden degışıyor evlenınce yaa...nişanlıykenki adam nerdeee

Nişanlıyken onun değildiniz kii
Her an gidebilme ihtimaliniz vardı..
Onun MALI olmamaıştınız
Tapunuz onda değildi ondan..
Artık tapunuz ondaaa
O ne deersee o olacak..

Çekip gitmesini de bilmelii insan 3 maymunu oynamak neyin nesi..

Evliliğn fikri bile beni kasıyordu şimdi okuduklarımdan sonra iyice korkmaya başladım.
Canımm umarım yanılıyorumdur.Aldatılıyor olabilir misin? Ben öyle hissetiim (sadece boş bir his benim ki)Umarım değildir.En kısa zamanda herşey güzel olur.

üzülme arkadaşım ayn sorunları bnde yaşıyorum.1.5 senelik evliyim ama eşimle paylaşabildiğimiz tek bir güzel an bile kalmadı.işten geliyor geçiyor tv nin karşısına ne konuşuyor ne dışarı çıkıyoruz.ne bir arkadaş ortamına giriyoruz.ki biz deliler gibi severek evlendik.inan saat gecenin 2.3o u bn düşüncelerimmle yapayalnız .o fosur fosu uyuyor.ne yapacağımı şaşırdım. Defalarca konuştum ama tk yok.çıkmazlardayımmm off offf

canım tşkler.. ama bişeyler yapmayı bı yana bırak konuşamıyoruz ki.. sıkıntımızı bile.. konuşturmuyor beni , kendide konuşmuyor, bişey yok neden üstüme geliyorsun diye birde beni suçlu çıkarıyor...

şimdiden düşünmekten üzülmekten ağlamaktan hasta oldum ya 10 yıl sürerse neylerim bacım Allah seninde yardımcın olsun...

kesilikle flort ken neydiiii şimdi ney, iyide bu değişim nasıl oluyor anlamıyorm,, madem huyu suyu öyle değildi o zaman sevgili iken sahteydi.. Allahım kafayı yicem

deniycem bide böylesini :) aslında biraz umursamaz olmayı başarabilsem.... bazen böylee zoooorrla umursamaz davranmaya çalışıyorum sanki hissediyor filan ama, bu seferde kendini haklı görmesi yokmu ayyyy birde zeytinyağlığı yokm... püfff

kavga etmekten kaçın derim ben. hep olur çünkü böyle şeyler yeni evlilikte. bi de kavgadan sonra yumuşayıp yanına geliyor mu mesela sen artık bagırmaktan vazgeçip ağlamaya tutuldugunda falan?

normalde de sinirlenirim tutamam pıtır pıtır gözyaşlarım düşer, adam alıştı artık herşeye bi ağlıyorum önceleri evlenmeden ben ağlarken benle ağlardı şimdi hiçç .. ağlarsam bide bana kızıyor .. yok anam yok düşünüyorumda bi çıkarını bulamıyorum her yerdden falso benimki...

üstüne gitsem boğuluyor, gitmesem onu düşünmüyor oluyorum bu sefer daha fazla surat ve gerginlik.. inş canım düzelir...

köprüyü geçene kadar kilerden olmak istememiştim oysa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…