Daha çok gencim ama Aızheimer olmaktan korkuyorum

şimdi bende işgillendim bi doktora gitsem iyi olacak sayılan belirtilerin çoğu bende var 2-3 yaşımı bile hatırlayan ben isim hatırlamıyorum simaları unutuyorum konuşurken tutukluk oluyor unutuyorum bişey yapacak oluyorum neydi o diyorum ve bu çok sık olan bi durum duygu değişimi ise yoğun zaten 2 gün mutluluktan uçuyorum 3. gün sebepsiz yere içime kapanıyorum ben farketmemiştim bunları burda okuyana kadar bende de vitamin eksikliği olabilir

Benim yengem alzheimer hastasi onceden beri her seyi asiri unuturdu annemler hep doktora git derdi ama umursamazdi. Gecen sene gordugumde daha iyiydi ama bu sene surekli agliyor kendini ifade edemiyor kelimeleri unutuyor hep. Gercekten cok kotu bir hastalik cevresindekiler icin daha da zor gun gectikce cocuklasiyor cunku. Bence doktora gitsen iyi olur en azindan icin rahatlar canini sıkma ama unutkanlik hepimizde olan bir sey zaten. Bu arada birisi havuc suyu demis gercekten cok faydasini gormustum ben sinava hazirlandigim donemde. Annecigim her sabah sıkardı icine de 1 damla zeytinyagi katardi deneyin gercekten faydasini gorursunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…