daha çok seven sizmisiniz yoksa eşiniz mi?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Bugünlerde Ferhat Göçer'in şarkısına takmış durumdayım..
İkimizde aşık;bir tek farkla..
Benimki senden biraz fazla...:asigim:
Sizde kimin aşkı daha fazla?sizin mi yoksa eşiniz yada sevgilinizinki mi?

bilmemki ............
eşimin benden daha bağlı daha düşkün olduğunu söyleyebilirim...
ama bana sorsan ben cok sevıyorumdur ona sorsan o çok seviyodur....

bende çok seviyorum ama eşimin aşkı hep fazla..

bunu herşeyde hissediyorum yaa.

davranışlarında bakışlarında konuşmalarında :asigim:

ama sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmiyorsun diyo.

belkide gösteremiyorum hissettiremiyorum aşkımı,

belkide ben içten daha fazla seviyorum :utangac: :asigim:

ona sorsak o çok seviyor bana sorsanız ben çok seviyorum çünkü onu sevdiğimi onun için bişeyler yaparak gösterebiliyorum ama o beni sevdiğini göstermeyi beceremiyor :utangac:
:smiley-cool:

Eşimin aşkı daha fazladır. :asigim:
Yıllardır hiç değişmedi sevgisi ve aşkı Şeniz
Ölene kadar da hiç değişmez :1hug:
Hep hissettirir zaten unutmamam için :asigim:

Herkesin sevgiden anladığı farklıdır bu nedenle bu soru cevaplanması güç bir soru..
Eşime göre sevdiğim bişeylerden belli olur bana göre onun sevdiği başka bişeylerden belli olur.
Bana da eşim ben seni daha fazla seviyorum der ancak kendi standardına göre bunu söyler ama benim sevgi anlayışım belki onun standardından farklıdır.

Kimin daha çok sevdiğini bana göre zaman gösterir...

soruyu görünce "söyle yarim kim daha çok seviyor? diye bir şarkı vardı benimde aklıma o geldi
gençliğimin şarkısı neyse,
bu cevaplaması güç bir soru bence yüreğimiz kadar seviyoruz,
kim kimi daha çok seviyor bilmiyorum ama bildiğim,
benim onu sevdiğim gibi seviyor eşim beni, sevgiyi tanıma ve tanımlama şeklimiz aynı...
sen cevapla bakalım saruboceq kim kimi çok seviyor?

bana eşiminki gibi geliyo
tamam bende seviyorum ama
ufak bir farkla
jeyyar

her ıkı tarafta kendısının daha cok sevdıgını soyluyor:asigim:
ve bu mevzu boyle uzayıp gıdıyor..şakkıdı

Ya aslında sevginin ölçümü olmaz bence... Sanırım yapılanlar söz konusu olur ya da verilen emek ne bileyim.. Bağlılığa gelince ben çok bağlıyım ama sanki o daha çok bağlı .. Her haliyle bunu belli edebiliyor kaybetme korkusundan bir olayı uzatıp kavgayı sürdürmeye bile korkan bir insan çünkü ama ben onu anlıyorum ve seviyorum :asigim:

offff:( yorumsuz... şu anki duygularımla bu soruya cevap verecek durumda deilim birbirlerini seven mutlu olan arkadaşlarıma mutluluklarının devamını diliyorum.umarım bu mutlulugu hiç kaybetmezsiniz

eşim benim sevgimden daha cok seviyor beniiiiii..............cok dogru katılıyorum esime haklı yani beni sevmeyen ölsün:roflol::roflol::roflol::roflol: (Allah korusun)jeyyarjeyyar

bence de bana sorsan ben ona sorsan kesinlikle o . allah bozmasın ben kocamı çok seviyorum yaaaaaaaa:asigim:

banada aşkımınki daha fazla gibi geliyo
bende seviyorum tabi çok ama
o büyük delilikler yapıcak kadar seviyo hissedebiliyorum :)

tartısmanın sonunda,yeni bir tartısmada kim daha cook seviyor? oluryerimseniben ben sen ben sen....boyle surer gıder ama bılıyorumki kocacım benı ben kocacımı coook seviyorum yaa:asigim:

Keşke sevgiyi ölçen bir terazi olsa...:utangac: Kimin ,kimi daha çok sevdiği belli olmaz bence.Belki bir taraf daha ilgilidir,sahiplenicidir.Onun sevgisi daha çok göze batar.(Erkek arkadaşım) Diğeri sevgisini belli edemez ,ama o kadar çok sever ki...(Bu da ben :)) :utangac: )Ne olursa olsun iki kişi birbirini seviyor ki birlikteler... :1hug:

Back
X