Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Habire beraber yemek yemek çok saçma bence. Evinizde yemek yapamıyor musunuz ya da beraber yiyorsanız niye ayrı yaşıyorsunuz?

Düğüne gelip tebrik etmemek, saatlerce hele de misafirin yanında telefonda konuşmak görgüsüzlük.

Yemeğe çağırılmadıysanız gitmeyin. Meraklı gibi neden gidiyorsunuz ya da gidiyorsanız hizmetçi gibi makineyi boşaltıp neden gidiyorsunuz? Belki onlar söz, nişan için özel konuşuyor da olabilirler. Ördek ailesi gibi beraber yemeye içmeye alıştığınız için size garip geliyor. Şimdi benim evim ayrı ve görümcem evlenecek. Çağırdıkları halde gitmiyorum, eltim olup olmayacağı meçhul bir canlı için de gitmem. Mesafeler iyidir mıç mıç olmayın.

Neye ağladığınızı da anlamadım. Sözlü, nişanlı değiller o evde ben evliyim gidemiyorum diye neyin derdini çekiyorsunuz ki. Bırakın beraber takılsınlar. Benden uzak dursun kv Allah'a yakın..

Kadınlar Kocalarından Ne İster. Erkekler Neden Aldatır Ve Aldattığı Nasıl Anlaşılır? » Kadın Sitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun nur topu gıbı bır eltınız olmus
kayınvalıdenızın de yaptıgı hırsızın yavuzu mısalı , sızı kullanan o bellıkı dedıkodunuz da yapılmıs ama suc bastırmak ıcın boyle yapıyor
bırde bazı kayınvalıdeler boyle aynı anda ıkı gelınle ıyı olamaz bırıyle ıyı olabılmesı ıcın dıgerıyle catısır :KK70:

o dıger kız zaten tuhaf kayınvalıdenız de tıpık kayınvalıde

benım anlamadıgım ordek aılesı gıbı nıye sureklı bır aradasınız evlendınız yerınız yurdunuz var evınızde pısırsenıze yemegınızı
Ah cok haklısın canım neden birlikte yemişsek.. Konuşmuş da olabilirler o kız için bana tripler yapan kayınvalidemden herseyi bekliyorum artık..

Ya benim içime neden bilmiyorum ama kv eltin olacak kızın birşeyine sinir olmuş olup kafası ı oraya verdiyse senide kızı gibi görüp sinirini göstermiş olabilri.sahsen benim annemde böyle kırk kere soruyorm snra söylüyo.bence sana bi tavrı yok cnkü sen bişey yapmamışsn ama o kız kadının canını sıkmş olabilir
Hiç sanmıyorum canım o kıza o kadar değer veriyor ki mutfaga girdim yuzume bakmadı butun tribi ben ve esim dun gitmedik diye kesin.

Erkek neden aldatır Erkekler Neden Aldatır Ve Aldattığı Nasıl Anlaşılır? » Kadın Sitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay daha ortada birşey yokken sevgilisinin anasını arayıp saatlerce konuşan yalakalık eden tipler o kadar sinsi oluyorlar ki
Etrafımda çokça var bu tiplerden
Kvcim kvcim diye peşinden koşarlar
Sen dünyanın işini yap görünmez
O arasın 2 iltifat etsin baştacı olur
Ahahah elti pişmanlıktır

Acaba o kizla kv dedi-kodunuzu yapmis ola bilir mi?
Ve ya kiz sizinle ilgili kv-nize kotu seyler anlatmis ola bilir mi?
Kv o kizla ilgili her seyi sizden sakliyorsa vardir bu işte bir sebep.
Bence takmamaya calisin, onlarin arasi bozulunca kv eninde sonunda dayanamip size anlatir.
Vardir oyle kaynanalar, oglunun sevgilisine gelinini kotuleyen.

Her ihtimal geliyor aklima
Hersey olabilir ama ben ilk defa tavrımı koyucam bu gune kadar hep göz yumdum hatasını anlasın bir kere olsun..

Yemekleri bir yemek ,sürekli görüşmek icin anlaşma mi ımzaladiniz . Gitmeyin var olam gelini geri plana koymak neymiş anlasin kv nasılsa ilerde tam anlar

Dolmayı sana sardırsın ona yedirsin. Kv hatalı. Gitmicek olsanız bile sizide davet etmesi gerekiyo. Elti adayınızın bi değişik modelide bende mevcut. Ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim. O trip yapıp önden geçmiş sizi.
Canım geleceğini soylese yine sarardım bana o kız için sardığını soylemedi gelceğinden bile haberimiz yoktu eşimle..Davet etmedi tmm okey ama tribi neden anlamıyorum..

Gerçekten öyle arada daha bir yüzük yok bana o kız için soğuk davranıyor.Çağırmış olsaydı gitmeseydim hadi dicem.Kızdaki yüzsüzlük zaten benimle konuşmuyor ama dugun videomu izlemek istiyor..
Düğün videosu izlemek istemesi de hakkaten tuhaf. Bence sana ne takılmış, gelinliğin nasıl olmuş filan merak ettiği için izlicek:KK62:

Gerçekten öyle arada daha bir yüzük yok bana o kız için soğuk davranıyor.Çağırmış olsaydı gitmeseydim hadi dicem.Kızdaki yüzsüzlük zaten benimle konuşmuyor ama dugun videomu izlemek istiyor..
Biraz sayko belli ki. Eğlenin geçin. :deli:

Yemekleri bir yemek ,sürekli görüşmek icin anlaşma mi ımzaladiniz . Gitmeyin var olam gelini geri plana koymak neymiş anlasin kv nasılsa ilerde tam anlar
Ben ve eşim kalabalık daha güzel diye böyle tercih ediyorduk ama fazla yakınlık iyi değilmiş bunu anlamış oldum..

Ben ve eşim kalabalık daha güzel diye böyle tercih ediyorduk ama fazla yakınlık iyi değilmiş bunu anlamış oldum..

Takma kafaya çok muhabbet tez ayrılık getirir.
Onları takıp niye mutsuz oluyorsun ki inadına mutlu ol.
Sağlığın yerinde kocan ile mutlu isen salla gitsin kaynana elti görümce.
He he de geç.
Başkaları için mutsuz olmaya değmez.
Allah a şükür eşim yanımda destek her konuda..

Habire beraber yemek yemek çok saçma bence. Evinizde yemek yapamıyor musunuz ya da beraber yiyorsanız niye ayrı yaşıyorsunuz?

Düğüne gelip tebrik etmemek, saatlerce hele de misafirin yanında telefonda konuşmak görgüsüzlük.

Yemeğe çağırılmadıysanız gitmeyin. Meraklı gibi neden gidiyorsunuz ya da gidiyorsanız hizmetçi gibi makineyi boşaltıp neden gidiyorsunuz? Belki onlar söz, nişan için özel konuşuyor da olabilirler. Ördek ailesi gibi beraber yemeye içmeye alıştığınız için size garip geliyor. Şimdi benim evim ayrı ve görümcem evlenecek. Çağırdıkları halde gitmiyorum, eltim olup olmayacağı meçhul bir canlı için de gitmem. Mesafeler iyidir mıç mıç olmayın.

Neye ağladığınızı da anlamadım. Sözlü, nişanlı değiller o evde ben evliyim gidemiyorum diye neyin derdini çekiyorsunuz ki. Bırakın beraber takılsınlar. Benden uzak dursun kv Allah'a yakın..
Siz olaya tamamen farklı acıdan bakıyorsunuz.Bakın ben cagrılmaya gitmeye meraklı hiç değilim.Benimle konuşmayan insan neden dugun videomu izlemek istiyor? Ben kayınvalidemin bugün bana olan tutumundan kaynaklı agladım resmen benimle konuşmadı.

Back
X