daha evlenmeden böyleler....

geçen yolda bir tanıdığın oğluna rastladım.yanında sevgilisiydi her halde,çocuğun yüzünü okşayıp duruyordu,makas alıyordu sürekli.çocukta kendini sakınıp duruyordu.beni de görünce iyice mahçup oldu delikanlı:50:

Benim oğlanı kızlar çok yakışıklısın, çok güzel kokuyorsun
Seni çok seviyorum diye tenhada kıstırıp öpüyorlarmış.
Daha 8 yaşında:))))
Bittim ben :27:

Benim oğlanı kızlar çok yakışıklısın, çok güzel kokuyorsun
Seni çok seviyorum diye tenhada kıstırıp öpüyorlarmış.
Daha 8 yaşında:))))
Bittim ben :27:

bence de bitmişsin.oğluşlar! yakışıklı olunca böyle oluyor işte,şimdiden peşindeler:1:

Şimdiden bunları sorun ettiysen ve ayrılmak gibi bir düşünce kafanda yer almaya başladıysa,
ortada söz,nişan bile yokken vazgeç bence.

Şimdi bunları es geçer evlenirsen olaylar boyut degiştirmeyecek ,
aksine daha fazla şey gözüne batacak,
haberin olsun...

Son düzenleme:
gelin ata binmiş ya nasip demiş
aman güzel kardeşim benim kafama yeni dank etti ama artık çok geç
onun için bari sen bu işin başındayken şu gelip gitmeleri yalandan oynamaya kalktıkları evcilik oyunlarından sıyrıl
ha sevdiğinle hayalinizi hesabınızı kitabınızı birlikte kurun buna destek veririm
mesela şimdiden para biriktirebilirsiniz bişiler almak yerine
bu arada belliki seninkiler de daldan dala atlayıp duruyor semra kaynana demiyeli :1:

bence kayınvalden söz nişan olmayınca olur ya belki de ayrılacaklar niye hemen eşya alalım gözüyle bakıyor almamak için bahane uyduruyor.herşey sevgiyle olmuyor onu seviyor olabilirsin ama aklına yatmayan birşeyler varsa evlenme evlilik oyun değil çok iyi düşünülmesi gereken birşey

Neden ayrılmayı dusunuyosun ben anlamadım? Benim nişanlımın Ailesi'de oyle cok bise yapmadı bize herseyi kendi ailem yaptı yapamaya da devam ediyo. Suan Yasadigimiz ilde zaten bi evim olmasına rağmen evlendikten sonra yasiycagimiz yerde de bi ev aldılar Nişanlımın ailesi yardım bile etmedi ama asla ayrılmayı düşünmedim cunku cok seviyorum yoksa zaten evlenmeyi dusunmezdim. Ama nişanlımın aileside zamanı gelince gorucek Oğullarının evinde misafir olmak neymiş. Asla saygısızlık etmiycem ama ekstra bi güler yuz ekstra bi hizmet göstermiycem. Gordukleri yuz karsisinda Bi haftadan fazla kalabiliceklerini sanmıyorum. Tabi ki aileler cocuklarına yardım etmek zorunda degil fakat gelinlerde eslerinin ailelerinin yollarına kırmızı halı sermek zorunda degil. Madem seninde boyle bi sorunun var senin ailenin durumu iyimis yardım etsin size kurun yuvanızı hem daha iyi onlarında ılerde hak iddia edicek biseyleri olmaz seninde minnetin olmaz

Ben sevgilimin ailesiyle aileler tanışmadan 1-2 sene önce tanışmıştım, annesi hastaydı erkek arkadaşımın, ilk çıktığımızdan beri acayip bir merakı varmış bana karşı, çok görmek istiyormuş. O şekilde hastalanınca da (ağırdı durumu) erkek arkadaşım çok rica etti, arkası gelmeyeceğini de düşünerekten gittim, bir kaç kere daha görüştük ama mesafemi koruyabildim çok şükür, Allaha şükür bir şey duymadım, görmedim ama çoğu arkadaşın dediği doğru, burası Türkiye, en çok kayınvalide-gelin çekişmelerinin olduğu bir ülke burası:)

Ben erkek arkadaşıma bıraktım sorumluluğu, karışmam dedim o da ben ailemi tanımasam böyle bir şeye kalkışmam emin ol art niyetli olsalar onlar da istemezlerdi zaten dedi. Sonrasında teyzemlerle gittik, sonrasında aileler tanıştı derken şuan her şey yolunda.

Ama arada bir resmiyet yokken gelinlik yapmanı istemesi çok saçma, aman diyim sakın bu istediklerini yapmaya kalkma, şimdiden bu kadar ileri gidebiliyorsa ileri de neler ister, nelerden şikayet eder kimbilir..?

Son düzenleme:
arkadaşlar 5 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek istiyoruz eşya alalım taksitler bitsin yavaş yavaş diyoruz ama müstakbel kaynanam durumumuz yok diyip duruyo.Şimdi ise bahane kalmayınca küçük oğlu askerde o gelnmeden bişey yapamazmışız bunu öne sürüyo. sonrada bana gelmiyon gitmiyon diye laf yapıyo brnden gelinlik yapmamı bekliyo bu ne bu ne saçmalık. ben kendimi büyük gördüğüm için gitmiyomuşum lafa bakarmısın hey yarabbimm

:19::19: hatanın en büyüğü sende. ortada isteme yok söz yok nişan yok ... sadece uzun süreli ve ailelerin bildiği ilişki diye sen kv ile muhattap oluosun ki kv sana bu lafları dicek kadar vıç vıç olmussunuz.. birde üzerine eşye alalım diyorsunuz. en basta hatayı yapmıssın şimdi düzelt düzeletebilirsen...
ayrıca kadın haklı asker evi orası böyle şeylere girişmek yanlış olur evin bütün halkı evde olmalı... askere para yetiştirmkte zor ayrıca belkide gerçekten durumları yok ... senden gelinlik beklemeside çok normal bunu sen sağlamısın

sende hata var bıkere ne muhabbete grıyon kaynanayla
o paramız yok bılmemne dıyerek sımdıden yolunu yapmış cok bellı buyuk ıhtrımallee esyaları dugune yakın aldırıp borclarıda sıze yıkacaklar..
bızımkılerden bılıyorum..

İleride sıkıntı çekmemek adına para biriktirebilirsiniz hem siz hemde sevgiliniz. ..
Ama daha ortada ciddi herhangi birşey olmadan eşya almak bana doğru gelmiyor. . :ssz:

Kayınvalide adayınızın tutumuda pek hoş değil doğrusu. . .Bi sıkıntısı olduğu belli size karşı . .

Back
X