- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
- Konu Sahibi Semrakaya28
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 30 ağustoata düğünüm var napıcam ben şimdi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 agustosa bişey kalmamış ilk geceden hamile kalan çok insan var. bebek 1 ay erken doğdu dersınızKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 30 ağustoata düğünüm var napıcam ben şimdi ya
:)) eşin hamile olduğunu biliyormu. hayırlısı 7 aylık dersiniz artıkKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 30 ağustoata düğünüm var napıcam ben şimdi ya
İlk geceden niye korkuyorsun o zaman anlamadım? ?
Milletle dalga geçme hadi git kenarda oyna evladım. .
yok ayol pinup kızı tribi, yumruk o da :) silah nerde?Kiz o ne basina silah dayamissin? yapma aman sakin
yok ayol pinup kızı tribi, yumruk o da :) silah nerde?
ahahah evet öyle gibi de görünüyomuş cidden :)Profil fotodaki kiz basina sanki silah dayamis gibi duruyor ama??
fake galiba :)Şimdi konu fake mi gerçek mi?
dugune az kalms bekliyemednz mi ilk gecenin ne anlami kaldı? isi coktan pisirmissinz ve cokta normal sakinsnz bu duruma acayp ya nyse erken dogum dersinzde kimse yemez bu duruma size kolay gelsin
dugune az kalms bekliyemednz mi ilk gecenin ne anlami kaldı? isi coktan pisirmissinz ve cokta normal sakinsnz bu duruma acayp ya nyse erken dogum dersinzde kimse yemez bu duruma size kolay gelsin
Birincisi herkesin kendi tercihi cinselliği önceden yaşayıp yaşamayacağı.. Kimse kimseyi yargılayamaz. Belki kaza olmuştur ya da korunmaya rağmen hamile kalıştır. Ve günümüzde çooooğu kişi evlenmeden önce cinselliği yaşıyor yani çoğu kişi için normal bir durum bu.
bende kendi fikrimi soyledm ztn canim yapan var yapmayan var herkesn kendi görüşü bnde gorusumu soyledm bana gore normal değil baskasina gore normaldrBirincisi herkesin kendi tercihi cinselliği önceden yaşayıp yaşamayacağı.. Kimse kimseyi yargılayamaz. Belki kaza olmuştur ya da korunmaya rağmen hamile kalıştır. Ve günümüzde çooooğu kişi evlenmeden önce cinselliği yaşıyor yani çoğu kişi için normal bir durum bu.
herkesn dusuncesi farklı gorusude. bn fkrmi syledm.yapms sefasi olsun ne diyek:)ilk gece gerçekten çok mu anlamlı? :) valla gayet de sakin olması normal, eğer olay gerçekse, evleneceği adamla seve seve, bile bile beraber olmuş, imza atılınca mı yatağa girmek makbul? Ohhh sefası olsun :)