Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba kadınlar kulubünün güzel minnoş sevimli ve önemli onurlu kadınları. Burada çoğu kez okuduğum konularda kıskanç konu sahipleri için “hıı sanki kadınlar da senin kocanın üstüne atlamak için bekliyodu” diye düşündüm. Ama hakikaten bekleyen kadınlar varmış, dün öğrendim.

Bu kadın sevgilimin eski nişanlısı. Kısaca kendisinden bahsetmem gerekirse bunlar nişanlandıktan sonra annesi kadının evlenip boşanmış olduğunu öğreniyor ve nişan atılıyor. Sonrasında biz sevgilimle tanışıyoruz aylardır süren de güzel bir ilişkimiz var, evlilik düşünüyoruz. İlişkimiz süresinde de bu kadın sevgilime defalarca mesaj attı sevgilim hiç cevap vermedi. Yanlış da olsa sevgilimin telefonunu gizlice karıştırdığım için biliyorum bunu bu arada. Ayrıca sevgilimin ve bu kadının hala görüştükleri ortak arkadaşları da malesef hala var. Zaten ben de olayı bu ortak arkadaşlardan birinden öğrendim kızcağızın adı x sevgilim de y olsun.

Dün akşam sevgilimin bikaç arkadaşı sevgilimde toplandılar x de geldi ben de gittim. X’le de aramız bayağı iyidir. Sevgilim bana evlenme teklifi etmişti vs x’in bunlardan haberi var. X eski nişanlıyla konuşurken kız her zaman olduğu gibi sevgilimden bahsetmiş x de kıza Y artık evlenmeyi düşünüyo bak ilişkileri ciddi sen de at kafandan demiş. Bunun üzerine eski nişanlı “OLSUN HEM ZATEN O DA EVLENİR BOŞANIRSA ARTIK ANNESİ DE HİÇBİ ŞEY DİYEMEZ” demiş.

Ya bu kadın normal mi ben artık kadından ürkmeye başladım bildiğiniz. İlk iş olarak gittim sevgilimin telefonundan bu kadını her yerden engelledim(sevgilim de şifresini bildiğimi bilmiyorum fark ederse kavga etmeyiz inş) ama içim rahat değil. Kadın iyice niyeti bozmuş böyle bi şey olamaz. Kadınla muhatap olmak istemiyorum onu yok saymak istiyorum kendime olumlu telkinlerde bulunmaya çalışıyorum ama yok sakinleşemiyorum kadına kafa atasım geliyo. Göz dikmiş resmen daha olmayan kocama daha kurmadığım yuvamı yıkmaya göz dikmiş ya. Sinirlerim bozuldu durup durup gülüyorum ağlanacak halime :D

Simdiden sevgilinle araniza gizli isler girmesin. Tlf kurcalama felan hos değil. Herseyi acik acik konuşun. Yoksa sakat iliski ustune evlilik yaparsin.
Telefonunu sırf zaten o kadın mesaj atmış mı yine diye kurcalıyorum sevgilimin cevap vermediğini vermeyeceğini artık biliyorum ama o kadın mesaj atmışsa da bilmek istiyorum

Telefonunu sırf zaten o kadın mesaj atmış mı yine diye kurcalıyorum sevgilimin cevap vermediğini vermeyeceğini artık biliyorum ama o kadın mesaj atmışsa da bilmek istiyorum

Olsun o ulasmak istede her türlü ulasir buna engel olamazsin. En guzeli net sekilde konusmak. Herseyi acik konustugun sakince tartisabildigin adamla evlenmek kadar guzel birsey yok. Sen kadını takna sevgilinle orta yolu bul.

Eski nisanlinin oyle soyledigini kim soyledi size?
Cok karisik yazmissiniz.
Ama sevgilinizin telefonundan birilerini engellemek sacmalik. Direk konusmaniz gerekirdi onunla..

Ben olsam bu Xin dediği lafı söylerdim sevgilime. "Bak böyle böyle demiş eski nişanlın, ben sana güveniyorum ama böyle laflar duymaktan rahatsızım. Nasıl hallederiz bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi" diyerek onunla konuşurdum. Telefon karıştırmak falan hoş değil, hiçbir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırmadığım gibi kendi telefonumun karıştırılmasını da hoş bulmuyorum. Özgüvensiz insanların yapacağı bir iş gibi geliyor bana. Hele ki alıp engellemek falan, sevgilimin bunu yapmasındansa gelip benimle endişelerini paylaşmasını tercih ederdim.

Merhaba kadınlar kulubünün güzel minnoş sevimli ve önemli onurlu kadınları. Burada çoğu kez okuduğum konularda kıskanç konu sahipleri için “hıı sanki kadınlar da senin kocanın üstüne atlamak için bekliyodu” diye düşündüm. Ama hakikaten bekleyen kadınlar varmış, dün öğrendim.

Bu kadın sevgilimin eski nişanlısı. Kısaca kendisinden bahsetmem gerekirse bunlar nişanlandıktan sonra annesi kadının evlenip boşanmış olduğunu öğreniyor ve nişan atılıyor. Sonrasında biz sevgilimle tanışıyoruz aylardır süren de güzel bir ilişkimiz var, evlilik düşünüyoruz. İlişkimiz süresinde de bu kadın sevgilime defalarca mesaj attı sevgilim hiç cevap vermedi. Yanlış da olsa sevgilimin telefonunu gizlice karıştırdığım için biliyorum bunu bu arada. Ayrıca sevgilimin ve bu kadının hala görüştükleri ortak arkadaşları da malesef hala var. Zaten ben de olayı bu ortak arkadaşlardan birinden öğrendim kızcağızın adı x sevgilim de y olsun.

Dün akşam sevgilimin bikaç arkadaşı sevgilimde toplandılar x de geldi ben de gittim. X’le de aramız bayağı iyidir. Sevgilim bana evlenme teklifi etmişti vs x’in bunlardan haberi var. X eski nişanlıyla konuşurken kız her zaman olduğu gibi sevgilimden bahsetmiş x de kıza Y artık evlenmeyi düşünüyo bak ilişkileri ciddi sen de at kafandan demiş. Bunun üzerine eski nişanlı “OLSUN HEM ZATEN O DA EVLENİR BOŞANIRSA ARTIK ANNESİ DE HİÇBİ ŞEY DİYEMEZ” demiş.

Ya bu kadın normal mi ben artık kadından ürkmeye başladım bildiğiniz. İlk iş olarak gittim sevgilimin telefonundan bu kadını her yerden engelledim(sevgilim de şifresini bildiğimi bilmiyorum fark ederse kavga etmeyiz inş) ama içim rahat değil. Kadın iyice niyeti bozmuş böyle bi şey olamaz. Kadınla muhatap olmak istemiyorum onu yok saymak istiyorum kendime olumlu telkinlerde bulunmaya çalışıyorum ama yok sakinleşemiyorum kadına kafa atasım geliyo. Göz dikmiş resmen daha olmayan kocama daha kurmadığım yuvamı yıkmaya göz dikmiş ya. Sinirlerim bozuldu durup durup gülüyorum ağlanacak halime :KK70:
Senin sevgilin de ak kaşık değil o veriyor bu yüzü kadına hiçbir yerden engellemiyor sen kimsin diyip terslemiyor saygıdan ölüp resmini saklıyor yani sanki kadın yapışmış gibi duruyor ama bence adam kapı açıyor

kadına üzüldüm sırf evlenip boşanmış diye istenmemiş senin sevgilinde anasının ağzına bakmış.
bence kadın bu durumu hazmedememiş takıntı yapmış.
Aynen orası ayrı muamma anası şimdi bu kızı seviyor ama ileride istemese adam kapıyı gösterir bile bile ateşe yürümek bu

Simdiiii
Soyle bir durum var ki,kadin sirf evlenip ayrildi diye nisanlisindan ayrilmak zorunda birakildiysa bunu soylemesi cooooook coooook normal. Olay sizinle alakali degil,zamaninda o kadina haksizlik yapilmis sevgiliniz ve annesi tarafindan. Ben sirf anasinin gazina gelip de bu sebepten nisanlisindan ayrilan erkege iyi niyetli gozuyle bakamam uzgunum

Ben olsam bu Xin dediği lafı söylerdim sevgilime. "Bak böyle böyle demiş eski nişanlın, ben sana güveniyorum ama böyle laflar duymaktan rahatsızım. Nasıl hallederiz bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi" diyerek onunla konuşurdum. Telefon karıştırmak falan hoş değil, hiçbir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırmadığım gibi kendi telefonumun karıştırılmasını da hoş bulmuyorum. Özgüvensiz insanların yapacağı bir iş gibi geliyor bana. Hele ki alıp engellemek falan, sevgilimin bunu yapmasındansa gelip benimle endişelerini paylaşmasını tercih ederdim.

Şunu da söyleyeyim, nişan arefesinde bile kendi kararlarını alamayıp anasının ağzına bakan adamla aynı sorunları senin de yaşama olasılığın epey yüksek. Yarın anası senin hakkında bir şey derse senin arkanda duramaz, onun lafını dinler. Beni seviyor deme zamanında o kadını da sevmiş demek ki nişanlanmış.

Adamın annesinin bir sohbeti var onu gör yollu dul kadın lafları havada turluyor bir kadın başka kadın için bana bunu dese onunla akraba olmaya cesaret edemem ya

aa onu görmemiştim.
oğlunu sevdiğinden ayırmış bu bile yeterli zira oğlan laf dinlemiş.
kaldı ki bu ilişkinin başlarında hala cüzdanında fotosunu taşıyordu severken ayrılmış yani.

konu sahibesi hayatını yoluna koyana kadar bu adamla bir adım atma sakın.

Konudaki en büyük problem nişanlısının arkasında duramayan adam bence. Ben olsam korkardım aynı ya da benzer şeyleri yaşamaktan. O kadının da günahına girmişler. Boşanmış diye istemeyen sizinle ilgili de bir ton sorun çıkartır, tanışıyor musunuz bilmiyorum ama temkinli olmak lazım. Bir de konuda metreslikle ilgili bir şey görmedim ben. Boşanır, eşit oluruz demiş. Severek ayrılmışlar, sevgiliniz düzgünce ifade etse kendisini ulaşmazdı kadın, hala ulaşıyorsa da engellerdi. Yolları kapatmayan sevgiliniz. Ayrıca ortak arkadaşın onunla görüşüp de size ondan öğrendiklerini anlatması hoş değil. Muhtemelen sizin ilişkinizin detayları da o tarafa gidiyordur. X'e de çok güvenmeyin derim.

Ya bu kadın normal mi ben artık kadından ürkmeye başladım bildiğiniz. İlk iş olarak gittim sevgilimin telefonundan bu kadını her yerden engelledim(sevgilim de şifresini bildiğimi bilmiyorum fark ederse kavga etmeyiz inş) ama içim rahat değil. Kadın iyice niyeti bozmuş böyle bi şey olamaz. Kadınla muhatap olmak istemiyorum onu yok saymak istiyorum kendime olumlu telkinlerde bulunmaya çalışıyorum ama yok sakinleşemiyorum kadına kafa atasım geliyo. Göz dikmiş resmen daha olmayan kocama daha kurmadığım yuvamı yıkmaya göz dikmiş ya. Sinirlerim bozuldu durup durup gülüyorum ağlanacak halime :KK70:
Müstakbel eşiniz neden engellememiş ya da hattını değiştirmemiş?

Adiniza uzuluyorum..Sirf evlenip ayrilmis oldugu icin bir kadindan oglunu ayiran bir anneye ve sevdigine sahip cikamamis bir mustakbel es'ten bahsediyorsunuz..
iyi veya Kötü..Insanlari sirf evlenmis ayrilmis oldugu icin yargilayip mutlulugu reva gormeyen o insanlarin vicdanindan,insanligindan süphe ediyorum.Bir acik vermeniz yeterli karsi tarafa anlayabilmeniz icin emin olun üstünüzü cizerler..
O kadina da yazik olmus..Okadar gurur kirici ve aci ki..Kimselere yasatmasin Rabbim..

Back
X