Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

Sevgilinle once bi konus sonra kocan olacakmis olmayacakmi karar ver.
Belkide planlari budur ,,,,
Ben de aynı şeyi düşündüm. Eski nişanlının olsun o da boşanır o zaman eşitleniriz cümlesi, ben onu boşarım gibi bir şey değil bence. Çok net ve emin bir cümle. Aralarında planlanmış gibi. Adamın eski nişanlının resmini (ki hayatında biri olduğu halde) taşıması da hiç masumca değil. Kızın rahatsız etmesi (sözde!) ve adamın engellememesi (bence kıyamaması). Bana konu sahibi çok kötü bir plana kurban ediliyor gibi geliyor.

Ben de aynı şeyi düşündüm. Eski nişanlının olsun o da boşanır o zaman eşitleniriz cümlesi, ben onu boşarım gibi bir şey değil bence. Çok net ve emin bir cümle. Aralarında planlanmış gibi. Adamın eski nişanlının resmini (ki hayatında biri olduğu halde) taşıması da hiç masumca değil. Kızın rahatsız etmesi (sözde!) ve adamın engellememesi (bence kıyamaması). Bana konu sahibi çok kötü bir plana kurban ediliyor gibi geliyor.
Aynenn..

Konu sahibi büyük oyun içindesin. Içime doğdu, hiçbir kadın da boş yere benimle evlenecek demez. Sevgilinin apar topar evlenelim demesi vs hep bunlara çıkıyor. Cüzdandaki resim, o kadını engellemeyişi. Çok gençsin bu hatadan dönebilirsin.
Sen bu hatadan dönünce onlar da birbirine dönecek görürsün.

Bu adamdan bahsettiğin ilk konuları hatırlıyorum. Sevmiyorum sadece cinsellik için beraberim, gidecek yerim de olmadığı için evinde kalıyorum gibi şeyler yazıyordun. Ne ara olay evliliğe döndü şaşırdım doğrusu. Hoş zaten konuların hep çok hızlı ilerliyor.

Gerçekten bu kadınları hem cins olmama rağmen bende anlamıyorum benim esiminde eski nişanlısı askerdeyken aldatmış ve aldatığı adamla kaçmış yıllar sonra biz evlendikten sonra adam kıymetlendi ( akrabalar oradan biliyorum) evli barklı kadın o beni unutamazmı dersin yok o bana dönecekmi dersin neler yaptı e be kadın madem niyetin bozuktu o olaydan 8 yıl sonra evlendi bu adam 8 yıl niye ciddiye almadın bir şey yapmadın diye düşünüyorum..özetle kadınların süsü pusu yaptığı makyajı bile erkekler için değil birbiri arasındaki yarıştan diye düşünüyorum erkekler bizim dünyamızda yok..ve evet bazı niyeti bozuk kadınlar gerçekten başkalarının kocasının üstüne atlamaya bayılıyor seni kesinlikle anlıyorum arkadaşım
Bir kitapta okumuştum. Şimdi hangisi hatırlamıyorum ama mesajınızı okuyunca aklıma geldi bu cümle:))
'' Kadınlar birbirleri için giyinir, erkekler için soyunur ''

Bu adamdan bahsettiğin ilk konuları hatırlıyorum. Sevmiyorum sadece cinsellik için beraberim, gidecek yerim de olmadığı için evinde kalıyorum gibi şeyler yazıyordun. Ne ara olay evliliğe döndü şaşırdım doğrusu. Hoş zaten konuların hep çok hızlı ilerliyor.
Bazı kadınlar adamı sevmese de başka bir kadın söz konusu olunca -ben dünyanın en büyük aşığı olabiliriiimm- modunda takılıyorlar. Amacı sadece adamı kadına kaptırmamak ve bir zafer kazanmak demek ki :KK70:. Adamı sevmiyorsa bıraksın da adam onu seven kadınla mutlu olsun bari :KK51:

Back
X