Sevmek alakali degil benimcdedigim şey şunu insanın Nazi sevdiğine olurmus kayinvalidemde biraz despottur ama elindeki 3 kurusu 2 kurşunu sana verir ama benim 2 çocuğum var biri 2 biri 6 yasinda eltilerimin çocukları 1 tane onlar benim yaptigimiz 10 da 1 ni yapmazlarSen kendini seversen başkası da sever, sevmezse bile saygı duyar. Bu böyledir.
Senin yaptığın herkes yapamaz cnm boşver kocan bilmez se allah bilir unutmayalım bu dünyanın Öteki ki dünyasında varkenara bişiler atabiliyorsan eşine hiççç söyleme, biriktir.
anladımki, insanlar için, gözlerini feda etsen, zaten kördü derler.
aman kimse kırılmasın, üzülmesin, herşey yoluna girer düzelir vs vs hiç bişiyin düzeldiği yok.
kayınpederin altını bile temizledim, .... eşim dönüp bana sen ne gelinlik yaptınki dedi :) pifff
Kanser hastasıysa çok takılma. Psikolojisi bozulmuştur onun da. Benim dedem de hastaydı, babam neler neler yaptı ama son zamanlarını hep babama kızarak geçirdi bana bakmıyorsun da bakmıyorsun diye tutturdu. Öyle oluyor demek ki..Çok uzun yazmak istemedim ama benim kaynanan kanser hastası işin almış çevresinde böyle olan iniz varmı bilmiyorum ama kanserden kurtuluyor ama o işinin yan etkisi sürekli çıkıyor yani en sz senede bir defa bakımlı duruma geliyor ben 8 senedir elimden geldiği kadar baktım bu sefer o kadar kötü değildi benimde 2 çocuğum var biri 6 diğeri 2 yasinda anca kendime yetisiyorum yani zoruma giden bir sefer başını beklemediği diye kötü olduk diğer eltilerimindw yanına bile uğramadi ama ben en azından evini temizlemeye gittim ama o allah razı olsun demek yerine gelmedin demesi zorunda gitti diğerleriyle aynı kefeye konulmak zoruma gitti yani o yüzden herzaman fazlası
Kanser hastasıysa çok takılma. Psikolojisi bozulmuştur onun da. Benim dedem de hastaydı, babam neler neler yaptı ama son zamanlarını hep babama kızarak geçirdi bana bakmıyorsun da bakmıyorsun diye tutturdu. Öyle oluyor demek ki..
Para meselesini bilemiyorum bence ihtiyacın varsa paran varken al, biriktirmeye çalışma. Evlilikte bir tarafın birikmiş parası varken diğer tarafın kredi kartını ödeyememesi de garip geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?