Saç Uzatma Yöntemleri Daha Gür ve Parlak Saclar icin ???

fullya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2007
161
1
96
İstanbul
kızlar dün bir arkadaşımdan harika bir tarif öğrendim kendisinin saçları son derece gür ve parlaktır genetik olduğunu düşünüyodum meğerse işin sırrı başkaymış. yılda 3-4 kez bi tarif uyguluyormuş. 10gram karanfili 1,5 lt suyla karıştırıyor ardından karanlık bi yerde(kesinlikle ışık almayacak)2-3 gün karanfiller suyun dibine çökene kadar bekletip günde 3-4 bardak içiomuş sen fazlada içebilirsin dedi. gerçekten saçlarıu inanılmaz görnüyor hemde çok basit bir tarif.hemen bugun denemeye başlayacağımyerimseniben

gerçekten güzel karanfil bunu bana babannem söylemişti eskiden şampuan filan ne arasın söledi ben inanmadım tabi babamda aynı şeyi söyledi (babamın saçlar fırça gibi:D)deneyeyim dedim gerçekten çok güzelllll:d

belki içersek dahada fayda sağlar şimdi bi şişe hazır var birazda kuru var hem süreyim hem içeyim:D

tadı pek güzel değil bunun ya xD bol şekerli içicez artık
çok içersem çok çıkarmıki yoksa gereksizmi sizce:D

bence saça sürmek daha faydalı içtigimizde birçok şeyi vücudumuza gidiyor zaten saça sürdügümüzde direkt olarak uyguluyoruz ama sizin fikriniz

Bende bunu cok merak ettim ya.. icilicekmi yoksa surulucekmi diye.. her ikisinide yapmayi dusunuyorum.. Zaten bayanin anlattigina gore senede 4 defa icilicek.. bunun yani sira haftada bi kac kerede saca surulurse eminim bi sonuc alinabilinir.

Bu arada cok yeni kullanan arkadaslarada daha fazla beklemeleri gerektigi konusunda uyarmak istiyorum.. 1 aylik kullanimda fazlaca bi fark farkedilemez, en azindan yarim sene kadar devamli kullanilmali bence.

kızlar bişey sorucam bu karanfili kaynattınız mı yoksa kaynatmadan mı beklettiniz?hangisi daha iyi olur ki?bide şu bizim ağız kokusu için ağzımıza attığımız kuru karanfilden bahsediyosunuz demi ???

kızlar bunu kullanıp da sonuc alan kesin ve net biri yok mu ??? ben yaptım memnun kaldım herkes kullansın diyebilecek ? sonucları merakla bekliyoruz...

annem hep diyo saçına bu kadar şey sürüyosun sonunda hepten kel kalcaksın haklı galiba hepsini sürüyoruz birbirlerine zararı olup saçlarımızı toptan götürmesin bunlar tatlicadiarzu

Ya bu şimdi saçları gürleştiriyomuş ya vücuda girmişken bulduğu her kılı gürleştirmesin? Akım derken başka bişey demeyelim tatlicadiarzu

Şimdi bir yerde ısırgan otu içilecek yazıyor, burda karanfil de yazıyor, e yaşilçay da iyi (ki herşeye iyi), biz bunları içe içe tuvalet önünde nöbet tutmayalım sonra şakkıdı

kızlar bende hazırladım karanfil suyunu 3 gün bekletip bütün hafta son durulama suyuna katıcam karanfilli suyu. bu arada ısıtılmış zeytinyağınıda saçıma sürdüm ve tülbentle sardım arada bir fön makinasını tülbentin üstüne tutup ısıtıyorum 2 saat sonra fln yıkicam hadi hayırlısı şu tüy gibi saçlardan bi kurtulsam:)

bunu hiç duymamıştım...b, de bunu deneyelim bakalım...zaten kafama sürmediğim şey kalmadı...yağmı istersin ot mu istesin yok sa bilimsel ilaç mı...ne ararsan var...

bakalım bi de karanfili deneyelim zaten bi zorluğu yok zarar vereceğini de sanmam...

ama kullanan arkadaşlar biraz bilgi verse iyi olurdu uzun zaman önce açılmış topic...

:)))) kabız yapmasın bune böle:tomato:korktum valla ama bı kere içmeyle ne olur yahu pek aklım almadı:roflol:

aslında herşey içten gelir dıştan uygulanan şeyler geçici etki aslı olay yediklerimizde kızlar

Ben saçların sadece içten beslendiğine inanmıyorum, kullandığımız şampuanlar bile o kadar etki ederken, son kullandığım şampuandan sonra buna artık iyice inandım, çok işe yaradı, bu karışımda işe yarayabilir, denemeyi düşünüyorum ben.

Back
X