Yıl olmus 2014 hala cevap veren yok mu arkadaslar?nasıl memnun kaldınız mı sonuclardan kimler içti kimler sürdü? Benim saçlarım eskiden bağlayınca yaklasık 7-8 cm kalınlıgındaydı.Son uc yıldır cok azalmıstı.doktora gittim demir ve b12 eksıklığı çıktı.6 aylık tedavımın suan 4.ayındayım. Bunun yanı sıra sigarayı bıraktım bir de yeni bir sey denıyorum.fısfıslı siseye elma sirkesi koyuyorum banyodan evvel saçımın her yerıne sıkıyorum ,diplere de yaklastırıp sıkıyorm.tarıyorum.sac bonem var benım havludan onu sıcak suyla ıslatıp sıkıyorum hemen basıma takıyorum.buharlı bır ortam oluyor.yarım saat bekleyıp yıkıyorum.içinizden bazılarınıın saça zarar vermez mi suyla karıstırmamız gerekmezmı yarım saat cok değil mi dediğini duyar gıbıyım fakat bana bı zararı olmadı. saclarımı cok az bır sampuanla yıkıyorum. saclarımı kendı kendıne kurumaya bırakıyorum.parlaklığı gorunce her defasında sasırıyorum bir o kadar da yumusacık.şu an minik minik saclarım cıktı her yerde tam ortada yanlarda ayırıp ayırıp bakıyorum.sahıden her yer sac dolu.Hikmet hangisinde bılmem ama saclarımın hepsının uzayıp aynı boya gelmelerını çok istiyorum. bence sirke olayını deneyın. ve sunu soylıym sıgarayı bırakmadığınız surece altından maske de yapsanız da olmuyor.