'Daha güzel olacağım' dedi ve yüzüne 'yemeklik yağ' enjekte etti

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
yuzuneyemeklikyaghangmioku.jpg

Eski ve yeni hali bu... Güney Kore'li kadın, eski günlerini ve yüzünü özlüyor.

Güney Kore’de bir kadın, estetik saplantısı yüzünden yüzüne yemeklik yağ enjekte ettirince tanınmaz hale geldi. 48 yaşındaki Hang Mioku, ilk estetik ameliyatını 28 yaşında yaptırdıktan sonra defalarca ameliyat masasına yattı, hatta bunun için Japonya’ya gitti.

Arka arkaya yapılan ameliyatların etkisiyle Hang’in yüzü genişledi ve şekilsiz bir hal aldı. Hang, ameliyat olmak için Japonya’da en son gittiği doktorlar tarafından geri çevrildi. Doktorların kendisinde psikolojik bir bozukluk olabileceğini öne sürmesi üzerine ülkesine dönen Hang’i ailesi de tanımakta güçlük çekti ve kızlarını psikolojik tedavi için doktora götürdü. Ancak Hang, yine eski alışkanlığına döndü ve kendisine silikon enjekte edecek bir doktor bulmayı başardı. Doktorundan evde enjekte etmek için silikon almayı da başaran Hang, silikonlar bitince çareyi yüzüne yemeklik yağ enjekte etmekte buldu.

Yüzü daha da kötüleşen Hang’in bu durumu televizyonda haber oldu. İzleyiciler eski haline dönmesi için maddi yardım yapınca Hang yüzünü küçültmek için bir ameliyat daha geçirdi. Doktorlar ameliyatta Hang’in yüzünden 60 gr., boynundan 600 gr. yabancı madde çıkardı. Kendine verdiği zararı geç de olsa fark eden Hang, ilk yüzünü geri istiyor.

çok güzel olmuş vesselam
popüler kültürün kurbanları
demekki artık enjektöründe rastgele satılmaması lazım

arayan belasınıda bulru,mevlasınıda

demişler ya

buda belasını bulanlardan olmuş.

yazık yinede üzüldüm,geri dönüşümü olmayanı elde etmiş sonunda:çok üzgünüm:

allah akıl fikir versin böylelerine.sardunya senin bu hızına yetişemiyorum ya.nerden buluyosun bu kadar ilginç konuları.tebrik ediyorum seni sayende bayağı şeyler öğreniyoruz.teşekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yazık üzüldüm kadına..
durduk yere yaptırmamıştır ya.sonuçta halinden memnun olsaydı yaptırmazdı..
ama şu bir gerçek herzaman çok dikkatli olmak gerekiyor..

vallahı hıcde uzulmedım allah akıl vermıs kullan dıye
sen gıt yemeklık yagı orana burana enjekte ettır
beyınsız yaaa
ceksın ne dıyım

pek guzel olmus artık.. tobe tobe yaa.. cok kızıyorum boylelerıne ya!!!! :oklava: Rabbımın adaletı sonsuz ıste..

Vay anacum bu ne bea, o zaman benim gobegimi de kesim barime, nedim 4 aylik hamile gibi kaldi dogumda sonra, hani sezaryen ya benimki, o zaman bende girim komplekse, kesem bicem kendimi, yok anam bunlarda akil siniri 0.001 ar sanirim

Back
X