- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
o değerli birine yol ver bence. erkek arkadaşşınsaBöyle bi konuya üzüleceğim aklıma gelmezdi. Yazarken bile tereddütlüyüm kızlar. Kız kardeşiyle ikiz gibi büyüdük. Genelde onu benden güzel bulanlar olur bende desteklerin evet çünkü öyledir. Benden güzeldir. Ben güzellik kavramına pek takılmam karakter önemlidir benim için ama görüyorum ki insanlar için güzellik çok önemliymis. Bu kez olani umursamadan edemedim.Facede kardesimle foto paylastim. Bize güzel diyenler oldu. Onun güzelliği özellikle belirtenlerde. Ama ben artık bu kiyaslanmadan biktim. Arkadaşıma anlattım özguveninden taviz verme dedi. Ama artik ister istemez düşünüyorum ya ben o kadar çirkin miyim diye. Benim için değerli olan biri bile telefonda bana dediki ya kardeşin senden çok çok güzelmiş ya dedi üzerine basabasa defalarca söyledi. Bende sustum sustum vaktim devam ediyor tabi evlenmeseydi isteyeni çok olurdu dedim ben kardeşine bakacak kadar ş...r...f..s...z değilim dedi.. Yani kızlar ben kendimi boyle seviyorum çok şükür rabbime ne cirkinim nede mükemmel güzel değilim. Ben özgüvenimi nasil ayakta tutabilirim. Napabilirim.
o değerli birine yok ver bence. erkek arkadaşşınsa
neden sürekli güzel, daha güzel vs gibi kelimeleri kullanıyor insanlar size
uç kiz kardesiz bunca yil hic duymadim. o daha guzel lafini. nasi bi cerveniz var ki
Sen ozguvenli bir kizmissin zaten ki daha önce söyleyen olduğunda da takmamissin. O telefonda konusan da ayrı bir hanzoymus. Her şey güzellik değil ayrıca.
Ruhun guzel mi o önemli arkadaşım. Özgüven konusunda da kendini sevdiğin bir alanda geliştir derim ozguvenin yerine gelir
Bana da bazen kardeşin seni geçti, senden daha güzel diyorlar. Ben de evet öyle diyorum, gururlanıyorum. Hiç rahatsız olmadım. Size çirkin demedikleri müddetçe problem değil bence, biraz fazla mı takıyorsunuz kafaya?
Su guzellık kıyaslamasına anlam veremıyorum ben ya herkezın ayrı bı guzellıgı vardır bence kımının kası guzeldır kımısının gozu kımısının katakterı guzellık gorecelı bı kavramdır esasen.Yanı kalkıpta kardesın senden daha guzelmıs dıyen bırının karekterınden suphe ederın ben yanı hıc dıkkate bıle alma bence sense cok guzelsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?