Daha ilk bulusma bile olmadan!...

TubaSu_

Kardelen
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
54
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar;
biriyle tanistim. tanisali daha 1 hafta oldu, benden 8 yas buyuk ve daha ilk bulusmada bana sinemaya gitmeyi teklif etti ve
ben de kabul ettim ama daha sonra; sinemada bulustugumuzda neler yapacagimizi, onun yapmak istediklerini anlatti.
Ben daha en basinda ona nasil bir iliski aradigimi ve beklentilerimi soylemistim. Ciddi, ileriye donuk bir iliski aradigimi ve
gecici seylerle ilgilenmedigimi anlattim. O da tamam deyip ayni fikirde oldugumuzu soylemisti. Aksinin normal olmadigini, onun da benim gibi dusundugunu falan soylemisti ve sevgili olmamiza engel ne olabilir ki? neden sevgli olmayalim? demisti bana...
Ilk telefon gorusmemizde cinsel icerikli kelimeler kullanmaya basladi. Neyse bir daha telefonda konusmadik, msjlari seyrek ve kisa cumlelerden olusuyordu.

Bugun de artik anlam veremedigim konuyu aciga kavusturmak istedim ve ona; eger benim hakkimda ciddi degilse gecici eglence gozuyle bakiyorsa bana dokunmamasini rica ettim, etrafnda bir suru kadin oldugunu soyledim, face hesabinda hepsi kadin, her ne kadar is icin kulandigini soylese de... (kendisi fotografci ve moda cekimleri gerceklestiriyor) bana attigi mesajlar hep o bulusacagimiza gune odakli mesajlar, ne giyineceksin? ne tur ic camasirlarini begeniyorsun, tercih edersin vs.. gibi hep o gune odakli konusmalardi. Bunlari neden sordugunu soyledigimde ise, beni tanimaya calistigini soylemisti.

Ben en son bu mesajimi attiktan sonra, bana aynen sunlari yazmis: hala ayni yerdesin sen, onca sey konusmamiza ragmen. bunaldim evet tekrar tekrar ayni seyleri soylemekten, gorusmeyelim. diye bir msj yazmis. Neden hemen bu tepkiyi verdi onu da anlamis degilim, sizin fikirleriniz nelerdir? hemen kestirip atmasi normal mi sizce? siz olsaniz nasil davranirdiniz? dusunce ve fikirlerinizi belirtip bana yardimci olursaniz cok sevinirim... Simdiden cok cok tesekkur ediyorum, sagolun...:((

Şimdi kaba olacak ama senden iş çıkmayacağını idrak edince kestirip atmış.

Bence sen de hiç üsteleme.

Karşımızdaki insanı tanımak için ne tür iç çamaşırını beğendiği mi sorulur Allah aşkına
Niyeti çok açık
Bu iş baştan kokmuş,iyi de olmuş

Niyet belli adamın seninde niyetin yok uğraşmak istememiş boş ver erkekmiş "Adam" değilmiş.

Tek niyetinin faydalanmak olduğuna %100 eminim.
İlk buluşmada sinemaya gitmek isteyen bir erkek, ona daha rahat dokunabilmek için orayı tercih eder.
Ayrıca, seni iç çamaşırlarıyla tanımaya çalışıyor olması da bir hayli ilginç:)
Ben olsam asla prim vermezdim!

anladığım kadarıyla amacı cinsellik üzerine kurulu bir ilişkiymiş demek ki. sizden de olumsuz bir tepki gelince demek ki vazgeçmiş sizle sevgili olmaktan.. ya bir de hangi erkek daha yeni tanıştığı kıza öyle cinsel içerikli şeyler söyler, amacı belliymiş işte... ilişkiniz daha ilerlemeden gerçekleri gördüğünüz için şanslısınız

Merhaba arkadaslar;
biriyle tanistim. tanisali daha 1 hafta oldu, benden 8 yas buyuk ve daha ilk bulusmada bana sinemaya gitmeyi teklif etti ve
ben de kabul ettim ama daha sonra; sinemada bulustugumuzda neler yapacagimizi, onun yapmak istediklerini anlatti.
Ben daha en basinda ona nasil bir iliski aradigimi ve beklentilerimi soylemistim. Ciddi, ileriye donuk bir iliski aradigimi ve
gecici seylerle ilgilenmedigimi anlattim. O da tamam deyip ayni fikirde oldugumuzu soylemisti. Aksinin normal olmadigini, onun da benim gibi dusundugunu falan soylemisti ve sevgili olmamiza engel ne olabilir ki? neden sevgli olmayalim? demisti bana...
Ilk telefon gorusmemizde cinsel icerikli kelimeler kullanmaya basladi. Neyse bir daha telefonda konusmadik, msjlari seyrek ve kisa cumlelerden olusuyordu.

Bugun de artik anlam veremedigim konuyu aciga kavusturmak istedim ve ona; eger benim hakkimda ciddi degilse gecici eglence gozuyle bakiyorsa bana dokunmamasini rica ettim, etrafnda bir suru kadin oldugunu soyledim, face hesabinda hepsi kadin, her ne kadar is icin kulandigini soylese de... (kendisi fotografci ve moda cekimleri gerceklestiriyor) bana attigi mesajlar hep o bulusacagimiza gune odakli mesajlar, ne giyineceksin? ne tur ic camasirlarini begeniyorsun, tercih edersin vs.. gibi hep o gune odakli konusmalardi. Bunlari neden sordugunu soyledigimde ise, beni tanimaya calistigini soylemisti.

Ben en son bu mesajimi attiktan sonra, bana aynen sunlari yazmis: hala ayni yerdesin sen, onca sey konusmamiza ragmen. bunaldim evet tekrar tekrar ayni seyleri soylemekten, gorusmeyelim. diye bir msj yazmis. Neden hemen bu tepkiyi verdi onu da anlamis degilim, sizin fikirleriniz nelerdir? hemen kestirip atmasi normal mi sizce? siz olsaniz nasil davranirdiniz? dusunce ve fikirlerinizi belirtip bana yardimci olursaniz cok sevinirim... Simdiden cok cok tesekkur ediyorum, sagolun...:((
Kusura bakma ama aynı sebepten senin kestirip atman lazımken neden kestirip attı diye sorguluyorsun?

Ne münasebet hangi iç çamaşırı giyiyorsun diye soracak! Sütyen külot modelinden kişilik testi mi yapacak!

Başına istemediğin birşey gelmeden başlamadan bittiğine mutlu ol bence.

daha bir haftadır tanışıyorsunuz ve sana bunu mu sordu? "ne tur ic camasirlarini begeniyorsun, tercih edersin "...ardına bakmadan kaç:10:

onun kestirip atması normal de senin hala kestirip atamaman ve bize normal mi diye sorman anormal.

Son düzenleme:
Başlarda naza çekiyorsun sanmış bir süre daha bekliyeyim demiş,en son sen o mesajı atınca da diğer arkadaşın da dediği gibi senden iş çıkmıyacağını anlamış.Normalini geçtim erkek olan böyle bir şey yapmaz,o bulduğun adam biraz şey budalasıymış anladın sen.iyi olmuş kurtulmuşsun en başından

iç çamaşırı şeklinden ve renginden kişilik analizi başka ne gibi yetenekleri var acaba :103: serseri:ssz:

vaaay beeeee adama bak hatununu iç çamaşırından tanıyor.
adamın niyeti belli.
arkanı dön ve kaç.
adam sana zarf atmış cinsel içerikli mesajlarla.
senden de istediği tepkiyi alamamış.
aman koşamam peşinde demiş.
hemen bitirmiş.
sonuç olarak verilmiş sadakan varmış.

Bence çok yanlış bir davranış sergilemişsiniz.
O insan size neyin garantisini verebilir ki siz ona ciddi düşünmüyorsan bana dokunma gibi bir şey söyleyebiliyorsunuz?
Son derece aptalca ve çocukça. Akıllı bir kadın sözle bir şeyleri anlatıp kafa bulandırmaz.
İlişkiye başlar, karşısındakini tanır, kendini ifade eder sonra kendine bağlar, ardından zaten adam ciddi düşünür büyük ihtimal ve gerisi gelir.
Biraz rahat olmak lazım. Böyle sözleşme yapar gibi ilişki yürümez. Baştan kural koyamazsınız.
Kestirip atması çok normal. Yaptığınız anormal çünkü.

Son düzenleme:
Şimdi kaba olacak ama senden iş çıkmayacağını idrak edince kestirip atmış.
Hmmm :/ Sonra da; istemiyorum, vazgectim gorusmekten diye yazmis, ben de ona gercek yunuzu gsterdigi icin tesekkur ettim. Ustelemedim.. :)
Bence sen de hiç üsteleme.

Sukrediyorum gercekten:)
"Kızım anan seni Kadir gecesi doğurmuş"
Güzin Abla'dan alıntı...

31 yasina gelmis. gonlunu kadinlarla eglendiren sapkin erkek, haklisiniz.. (: ama hic mi duzgunu yoktur bunlarin?! :(
Normal degil. Klasik sapkin erkek. Mumkun oldugunca uzaklas.

Bence de cok iyi oldu, basta uzulmustum acaba kalbini mi kirdim da caydi diye.. bazen cok aptalasiyorum gercekten!
Karşımızdaki insanı tanımak için ne tür iç çamaşırını beğendiği mi sorulur Allah aşkına
Niyeti çok açık
Bu iş baştan kokmuş,iyi de olmuş

Hazır kendi görüşmeyelim demişken sakın ne mesaj at ne de ara
Dua et yani, bazıları var peşini bırakmaz psikopatlığın alasını yapar
Bu en azından kendi bırakmış senin o tür bir kız olmadığını anlayınca
Ve zaten kendini belli etmiş kesinlikle sağlam pabuç değil
Yat kalk dua et valla en kısa zamanda kurtulmuşsun

Son düzenleme:
çok özür dileyerek yazıyorum
adam seni yatağa atmanın derdinde ,, sen kalkmış hemen kestirip atmasi normal mi diye soruyosun.,,,

Böyle davranması normal. Adam baktı, senin aklının bel altında olmadıgını anladı ve rotasını değiştirdi. Bu kadar basit. Kaybettiğine hiç mi hiç üzülme, bence sevin :)

Back
X