- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
-
arkadaşlar merhaba;
internetsiz günler geçiriyorum ve uzun zamandır giremiyordum ve nihayet yaz ve tatiil dolayısıyle net buldum. kafamı kurcalayan bir durum oldu ve yanlışmı yaptım bilemiyorum. :/ arkadasım aracılığı ile tanıstığım biri vardı ve arkadasım senden hoşlandığını söyledi bana diyordu. gel zaman git zaman aradan aylar geçtii başka bir arkadasımı arayacakken onu aradım ve konuştuk sonra benim yaşadığım yere gelmeye başladı. gelip görüp geri dönüyordu. sonra birgün henüz yeni olan görüşmede ben sende kalırım sanıyordum demesi beni çok şaşırttı. evimede almadım ve evime almadığım gibi yine kalacak yer bulamaz diye biraz ne yaptın diye sordum ve cevap olarak sen üstüme geldiğinde daralıyorum. rahat bırakcaksın kafam rahatlıcak ve ben öle çok sıcak bir insan değilim zaten doğamda yok bu... diye yazmıştı bana. şimdi nedir bu arkadaşlar kafam çalışmıyor sanırım:/:26::26:
İlk günden ne bu şiddetbu celalarkadaşlar merhaba;
internetsiz günler geçiriyorum ve uzun zamandır giremiyordum ve nihayet yaz ve tatiil dolayısıyle net buldum. kafamı kurcalayan bir durum oldu ve yanlışmı yaptım bilemiyorum. :/ arkadasım aracılığı ile tanıstığım biri vardı ve arkadasım senden hoşlandığını söyledi bana diyordu. gel zaman git zaman aradan aylar geçtii başka bir arkadasımı arayacakken onu aradım ve konuştuk sonra benim yaşadığım yere gelmeye başladı. gelip görüp geri dönüyordu. sonra birgün henüz yeni olan görüşmede ben sende kalırım sanıyordum demesi beni çok şaşırttı. evimede almadım ve evime almadığım gibi yine kalacak yer bulamaz diye biraz ne yaptın diye sordum ve cevap olarak sen üstüme geldiğinde daralıyorum. rahat bırakcaksın kafam rahatlıcak ve ben öle çok sıcak bir insan değilim zaten doğamda yok bu... diye yazmıştı bana. şimdi nedir bu arkadaşlar kafam çalışmıyor sanırım:/:26::26:
sanırım her açıdan esnek bir ilişki hayali kurmuş
Anlamayacak birşey yok. Sana bambaşka bir beklentiyle gelmiş. Sen evine almayınca da aradığını bulamayacağını anlamış seni uzaklaştırıyor. Uzak dur, arama sorma. Adamın niyeti belli yani.
arkadaşlar merhaba;
İlk günden ne bu şiddetbu celal
Belliki eve almaman ağrına gitmiş trip atıyor sana
Erkeklerin kızları ağına düşürmek için kullandığı klasik yalanlar canım sen iyi yoldasın bu şekil devam et. 2 güzel söz yelkenler fora diye düşünmüş olmalısana tav oldum çok sinirlendim ben sadece seni görmeye geldim dedi yalancı yaaa
ciddi olduğu derken ?Eve almanı beklemiş almayınca uu dönüşü yapmış aklınca soğuk ilk başlarda ciddi olduğunu vurguluyorlar yersen yapıyor yani
Beklentileri baskaymıs canım anlasılan sen dogru olanı yapmıssın canım kusura bakma ama ben de tanımadıgım adamı eve alıcak kadar sıcak kanlı biri degilim deseydin yol ver gitsin canım
almadım ve açıklamada yaptım daha ne yapsaydım kafasından zoru mu vardı neydi. yani daha tanımaya fırsat vermeden böyle davranması et parçası gibi bakması zaten ironik. ama şimdi bu dediğini yazabilir miyim? ne yapabilirim??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
klasik ağına düşürme yalanları derken? 2 güzel söze yelkenler fora mı daha çok bekler
Erkeklerin kızları ağına düşürmek için kullandığı klasik yalanlar canım sen iyi yoldasın bu şekil devam et. 2 güzel söz yelkenler fora diye düşünmüş olmalı
Ay sende bişeyi anla be bacım o derken bu derken...ciddi olduğu derken ?
klasik ağına düşürme yalanları derken? 2 güzel söze yelkenler fora mı daha çok bekler
Ay sende bişeyi anla be bacım o derken bu derken...
Şaşkın senihakkikaten şaşkınlık oldu bir an
Ay sende bişeyi anla be bacım o derken bu derken...
Şaşkın seni
Bence hiç yüz verme canım o daha ilk basta ilişkiye yanlıs giriş yapmıs agırlıgını koy kusura bakmasında insan deger verdigi kişi için hergün yol gelir gider sende kalmakta neymiş
yaptığı yanlış zaten.o daha ilk günlerden aklına koymuş allahın hakkı 3 der gibi. ağırlığımı koyacağım canım fırsat vermedi ki henüz fırsat verse :18:
arkadaşlar merhaba;
Haklısın canım ya abim biraz fazla rahat anlaşılan 😃😃😃
rahatlığına bide kılıf buluyor böyle davranarak.:26:
niyeti başkaymış ve istediğini alamadığı için çok kaba bir cevap vermiş size hatta terslemiş... üzerinde düşünmeye bile değmeyecek biri bence.
ciddi olduğu derken ?
Eğlenmiyorum öyle takılmıyorum yani hani cinsel birliktelik için birlikte olan erkeklerden değilim demek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?