daha ilk günden :/

"Sende kalırım sanıyordum" o kadar açık ve net ki ardından söyledikleriyle birleştirip "bu nedir" diye sormanız enteresan...

Adam aynı evde kalmak niyetindeymiş, herhalde aynı evde kalmayı da açmamız gerekmiyor?

Siz evinize almayınca bozulmuş hatta direkt "rahat bırak" demiş ama siz burada bile "acaba ne demek istiyor" dediğinize göre "Madem birlikte olmayacakmışız beni rahat bırak" netliğini anlamayıp kafanız karışınca kararsızlık mı yaşıyorsunuz, zamanla ikna olur musunuz diye düşünmüş çünkü bir kadın bir erkekle birlikte olmayı düşünmüyorsa hatta buna karşıysa "Sende kalırım sanıyordum" lafına sert çıkar, şiddetle reddeder ve o adamın nerede kalacağıyla ilgilenmez. Her şey bu kadar netken ne kastettiğini, ne yapmaya çalıştığını sorgulamanız, ona kalacak yer konusunda ne yaptığını sormanız onun gözünde kararsız bir imaj oluşturmuş, sizi ne istediğini bilmeyen biri olarak görüyor, ona göre ne onu kesin bir dille reddediyorsunuz ne de görüşmeyi kesiyorsunuz... Eğer cinselliği de içeren bir ilişki yoksa kafanızda -ki evinize almadığınıza göre yok- bu adamın ne yaptığıyla, ne demek istediğiyle, vs ilgilenmeyin çünkü onun ne istediği gayet net...

bu arkadasa 100 % katiliyorum.
ozet budur.
harfi harfine oku ve anla bu cumleleri.
Niyeti cok belli o adamin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…