Daha ilk yılda bin pişman oldum evlendiğime :(

Bence abartiyorsun dort dortluk biri yok sende değilsin annende kv de de , hadi ekliyim ben ve annem de :) ve tabi benim kvde de

Ya gel benim borumu sil dememiş,yani şu örneklerin öyle masum ki bu bdv içinde..

Gıda almasının neresi kotu usni sana hakaret etmemiş falan ne olur hakkaniyet li olun ya

Geliniz diye hep de doğru değiliz ben kv de bana der hatta benimkilaf sokarak der ama yapı olarak ufak şeyleri büyüten ham idare edemeyen bir insan değilim

İnsan ilişkileri böyle emin ol o da seni idare etmiştir
Yanı bu kadının sana hiç mi iyiliği yok?

Annen olsa çok kötü bir anne mi olur??

Bence sen eşinin ona duskun olmasını kiskaniyorsun itiraf et kendine

Aynen ben de bunları yazacaktım düşüncelerime tercüman oldunuz
Benim de annem geldiğinde onu böyle yap bunu böyle yap yerede ki halıları kadar modeli ne kadar karışır fikrini söylemis,

olabilir ne güzel işte kadın size düşünüp bir şeyler alıyormuş benim annem Gelirken una,ekmeğe kadar alır alsin annedir o,kaynananda bir anne degilmi,
Bence abartmayın

yahu annesi evlendirmeseydi oğlunu. karisina destek vermediğinde..
nasıl bir adam valla bir dövesim geldi gerçekten.

Canım doğalgaz borularını sildin mi sen hiç ? Ben zaten 3 gunde bır temızlık yapan bırıyım en olmayacak yerlerı gosterıyor bana siz ne dusunursunuz bu durumda ?
sizin eviniz için mi kendi evi için mi
gösterdiğinde ben biliyorum anneciğim sizin kafa yormanıza gerek yok diyin
assslllaaa eşinize kötülemeyin sonuçta annesi en büyük kayıp bu
kendiniz tatlı tatlı laf sokarak halledin işinizi
yatak ayırmak hepten saçma bir hareket zaten
eşinizle aranızı iyi tutun

helal sana
peki kocan kv n ve de sen bi ortamda olduğunzda ne konuşuyorusnuz?
yani ben kırkayaklı bir yılan olduğunu düşündükçe karşımdaki kadının kasılıp kalıyorum ağzımı bıçak açmıyor ama kendimi öyle zorluyorum ki, onlara gititğim gece sinirden uyku tutmaz beni, hep böyle

sorunlarını kv ile kendin çözmeyi öğren bence.. koca kişileri anaları dünya beteri insan olsa yine savunur yine savunur. az akıllı olun kurnaz olun kv.lere canım annem minvalinde laflarınızı sokun ayy ben anneni çok seviyorumculuk oynayın kocalarınıza da analarını kötülemeyin lütfen. biri sizin annenizi size kötülese siz de bir zaman sonra tepki gösterirsiniz.
ben de kv ile aynı apartmanda oturuyorum ha benimki gerçekten iyi ayrı mevzu ama bir yanlış bir sıkıntım olursa da kendisi ile iletişim kuruyorum anne şunu şöyle yapalım böyle yapalım diye. eşimin babasından hiç ama hiç hazzetmiyorum mesela ama eşime bir gün senin baban da şöyle kötü demedim. adamla da iletişim kurmuyorum eşim de bunu anlıyor mesela.

Ben eşimin yanında hiç konuşmazdım önceden. Çünkü içimden gelmiyordu. Yaptıkları her daim aklımdaydı çünkü. Ama eşim bu duruma hep bozuluyordu. Ve kavga ediyorduk. Şimdi de çok samimi değilim ama aynı ortamda olunca muhabbet etmeye çalışıyorum. Havadan sudan, çocuklardan, okulundan vs. Eşim benim yanımda hiç anne dediğinide duymuyorum derdi. Zorakide olsa anne sofra haxır anne çay hazır diyorum. Eşimin yanında demeye çalışıyorum ki eşim bana diyecek laf bulamasın. Sende kendini zorla. Şimdi kocam onunla iyi olduğumu ve ona karşı kötü hissetmediğimi düşünüyor. Çünkü anasını iyiliğiyorum kötü birşey demiyorum. İlk yıllarda bunu yapınca çok kötü şeyler yaşadım. Annesiyle iyi olduğumu düşündükçe beni yüceltmeye başladı. Çünkü eşim tam bir anacı.

Nasıl anladın dersen. O benim annem büyüktür. Hatasıda olsa susacaksın dedi. İşte böyle.

Ben kvnin tekniğini uyguluyorum. O da eşimin yanında başka benimleyken başka. Yani demem o ki sende kv gibi yapacaksın.

Kırkayaklı yılan

Kırkayak mı yılan mı, karar verin

ben de ilk başlarda anne derdim , ne kadar bozuk olsam da içim kan ağlasa da ortamda konuşur yani kv ne ders e evet öyle falan diye konuştuklarına katılma modunda ydım,
kendim konu açamazdım hala da açamıyorum ama eskisi kadar ona bakmıyourm o anlatrken, anne demiyorum mümkn olduğunda az gidip gititğimde de az muhahattap oluyourm ama bu eşimn işin ehiiiç gelmiyor,
o kadın ne yaparsa yapsın annemdir atamam öldirmeme yok edemem diyo eşim ama ben az uzak kalsma onlardan anında hzuurumu kaçırıyor eşim, kadının çok da umrundayım sanki, neden sürekli beni oraya götrmeye çalışıyor eşim anlayamıyorum, ama kadın süperrr politik aramız ne kada rsoğuk olursa olsun normal hayatına devam ediyor modunda, ben d eiçten içe kudurup kendimi yiyourm

keşke olayları eşine aksettirmek yerine kvalidenle beraber çözmeye çalışsaydın. kafaya fazla takmışsın kvalidenin dediklerini.

Ya bazilari kendin annen dese gozune batarmi demiste iyide kendi annesiyle kaynanasini kim bir tutar?esine sikayet etme gozune batan seyleri muabbet eder gibi mesela askim bu gun annen geldi suralari temizle dedi iyide ben evime bakamiyomuyum belki kotu niyetli demiyo ama ben uzuluyorum kalbini kirmadan nasil bu konuyu asabilirim ki gibi yaklas.. benim kayinvalidemde ayni senin ki gibi ya deli oluyodum resmen ya her eve geldiklerinde didik didik eder kesin bisey bulurdu bak kizim surayi temizle insan gercekten cok sinir oluyo aksam esim gelince 5 karis suratla bak annene soyle benim isime karismasin onane be benim evimden diyodum kesin kavga cikiyodu sende yapiver oluyodu baktim olmuyo guzel dille anlattim bi gun yemin ediyorum aynen boyle soyledi annesine anne sen napcan benim evimi herkez kendi isine duzenine baksin artik bu taktikle isi cozdum kaynanamlarda pek karismiyo artik

Ben biç anlamam bu kvleri Cidden... oğulları evlendikten sonra sanki ikinvi plana atılma korkusu yaşıyorlar. Herşeye muhalefet olanlarmı karışanlarmı diktatörlük yapanlarmı dersin.. karışmayın arkadaş Heves güven evlendiriyosunux sonra da ayırma huzursuz etme çabaları..
benim Kaynanam gerçekten melek gibidir ama eşim her hafta düzenli bir gün gitmemi ister başlarda sinir olur olurdum sanki zoraki yaptırmaya çalışırdı sonra huyuna gittim sorun olmadı şükür..
aslında kafaya takarsan o daha çok gözünde büyür bırak gitsin

Bide öyle çok kötü gelmed tavrı bana kayınvalidenin. Alsın erzakını yapsın sil diyorsa Şen'de sildim de yaptım de.. bi insanı ne kadar umursarsan o kadar tepene çıkar şimdi eşine de anasını şikayet etmek yapabileceğimiz en büyük hata her kes bi sefer düşer bu hataya...
ne dik konuş ne de kendini ezdir kadının düşmanı kadın diye boşuna dememişler.. yağla balla huyuna git huzurundan önemli değil gerçekten... beterin beteri var canım haline şükret ne insanlar var zalimların elinde

Kesinlikle
kesinlikle eşine ailesi hakkında hiçbir şikayette bulunma..
Ama kv ye karsı da içine kapanık olma...
Cevabını ver sustur..
Mesela temizlenmiş bi yerintemzle derse ben orayı temizledim de..
Cevabını ver altnda kalma...
Her sözünü dinlersen ezildikçe ezilirsin..
Kocana hiçbsy deme annesi hakknda..
Eğer kv kocana bsy derse senden bsy duymaynca annesini içten içe suclar.. O büyütüyormus der..

Kayinvaliden samimi ve iyi niyetli bir kadin degil mi?Temizligine karismasi,evine gida ihtiyacini almasi filan bunu kotu niyeti ile mi yapiyor sence?Yanlis anlama ama orasini bilmem de belki gercekten pis gordu olamaz mi? Benim kayinvalidem bana gida yardimi alsa canima minnet valla, gecen perdelerin neden siyahlasmis ne ile yikiyorsun drdigi zaman ben hic bozulmadim. Hakliydi cunku yikadigim halde beyazlamadi. Geldigi zaman mutfagimi toparlar cif ile siler filan temiz oldugu halde yapar cunku titizlik hastasi. Ha bunlari soylerken seni yargilamiyorum yanlis anlama lutfen. Bizde ayni binada oturuyoruz. Benim balkonumu yikar ayakkabiligimi duzeltir hicte yapma etme demem kesinlikle cunku canima minnet. Ben temizim o da bilir ama duramaZ. Belki sninki de oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…