Yatakları ayırmak evliliği bitirmek için bi çözüm zaten.
Yanlış anlamanı istemem ben kayinvalideleri hiç sevmem ama bana biraz sen abartıyosun gibi geldi.Annelerimiz de öyle değil mi benimki de karışır mesela orayı sil burayı topla .Sadece adı kaynana diye mi bu kadar mesele oluyor anlamadım.Kayinvalideyle altlı üstlü oturmayı kabul ederken bunları biraz düşünmeniz lazımdı aslında bu kadar kendisine karıştırmayan biriyseniz.
Kadının oğlunu doldurduğu bi olay da yok anlattığınız kadarıyla.Bilemedim sizin biraz idare etmeniz lazım.Evli değilim ama en son yapacağım şey kocama annesini şikayet etmek olur herhalde.
sizin eviniz için mi kendi evi için miCanım doğalgaz borularını sildin mi sen hiç ? Ben zaten 3 gunde bır temızlık yapan bırıyım en olmayacak yerlerı gosterıyor bana siz ne dusunursunuz bu durumda ?
helal sanaYanlışşşşşşş yapıyorsun...
Kocalara analarını şikayet etmeyeceksin. Çünkü her daim annelerini tutarlar eşlerini değil. Üstelik nankör ve kötü bir eş gözükürsün kocanın gözünde. Diline, annen böyle annen şöyle diye plesenk etmemelisin.
Sana tavsiyem, yaparsan başarırsın.
Öncelikle cümlelerinde annesini şikayet etmemeye dikkat et. Aksine annesi birşey aldığında ay annen de ne iyi kadın bak bizi düşünmüş de ne almış gibi... devamlı annesini iyilermiş gibi empoze et.
Sonra burayı sil dediğinde şimdilik orası kalsın ben şurayı silcem de. Kendi dediğin yeri sil. Birşey derse cevabını ver ama saygılı bir şekilde.
Kocanın yanında annem annem yap. Biraz içtenmiş gibi. Rol yeteneği önemli
Bak bunları ben yapmadım eşimle buz dağları oldu ilk iki yıl. Sonra annesinin yaptığını yaptım. Onun yanında başka eşimin yanında başka. Ve aslaaaaaa annesinin hatasını söylemedim ki kadın kırkayaklı bir yılan.
Sonuç.... mükemmmelllllll
Arkadaslar eşim annesine fazlasıyla duskun asırı duskun. Eşimle aramızda olan problemlerimizi çözebiliyoruz fakat annesı ile bir sıkıntım olduğunda eşimle paylaştığımda annesıyle benim sorunumdan daha çok eşimle benim sorunum oluyor ve çözemiyoruz. Kv ile aynı binadayız. son zamanlar da özellikle şu davranışı sergiliyor. Kızım şurası pis şununla sil. Kızım burası pis şöyle temizle buna benzer şeyler. Ve defalarca alma dedeme rağmen sürekli benim evime ( gıda ) birşeyler alması sanki benim evimin ihtiyacını benden iyi biliyormuş gibi. Özellikle de şurayı temizle burayı temizle demesi aşırı zoruma gitti bu evin kadını ben değil oymuş gibi davranması. Eşimle paylaştım beni kendinden soğutacak bu gidişle benim evimde kadınlık yapmaya kalkıyor gibisinden güzel güzel anlattım. Eşim zorlamamla bana hak vermesine rağmen genede annesini kolluyor. Anneme düşmansın sen diyor. Öz kızından çok iyi davdandıgımı söylüyorum davranmıyorsun diyor nankörlük yapıyor ve bütün gün bu yüzden kavga ettik. 2 gündürde uzak davranıyor bana. Ve bugün benim ailem ile ilgili sıkıntım vardı üzüldüm ağladım. Bir kere bile sarılıp konuları bır kenara koyupta karıcım üzülme bile demedi. Bu arada kv evden dışarı adım atsak hemen arar sorar bugun gene dışarı çıkmamızda aradı. Annesının sesi kötü gelıyordu diye tekrar aradı eşim. Ama ben ağlarken bir sarılıpta destek olmadı bana? Şimdi ben ne yapmalıyım. Eşimin sizce annesi yüzünden böyle davranmasını nasıl engelleyebilirim. Çok üzülüyorum. Kv ile normalde her aksam birlkte yerdik bu durum olduğundan beri çağırmıyorum. Eminim oğlu ile konuşmuştur benim söylediklerimi nasıl doldurduysa oğlunu oğlu bana düşman oldu. Ve daha öncede yaşadım buna benzer şeyler konu annesi olunca karısı düşmanı oluyor resmen. Napılabılır arkadaslar yatakları ayırmakta çözüm değil, çıkamıyorum işin içinden.
Ben eşimin yanında hiç konuşmazdım önceden. Çünkü içimden gelmiyordu. Yaptıkları her daim aklımdaydı çünkü. Ama eşim bu duruma hep bozuluyordu. Ve kavga ediyorduk. Şimdi de çok samimi değilim ama aynı ortamda olunca muhabbet etmeye çalışıyorum. Havadan sudan, çocuklardan, okulundan vs. Eşim benim yanımda hiç anne dediğinide duymuyorum derdi. Zorakide olsa anne sofra haxır anne çay hazır diyorum. Eşimin yanında demeye çalışıyorum ki eşim bana diyecek laf bulamasın. Sende kendini zorla. Şimdi kocam onunla iyi olduğumu ve ona karşı kötü hissetmediğimi düşünüyor. Çünkü anasını iyiliğiyorum kötü birşey demiyorum. İlk yıllarda bunu yapınca çok kötü şeyler yaşadım. Annesiyle iyi olduğumu düşündükçe beni yüceltmeye başladı. Çünkü eşim tam bir anacı.helal sana
peki kocan kv n ve de sen bi ortamda olduğunzda ne konuşuyorusnuz?
yani ben kırkayaklı bir yılan olduğunu düşündükçe karşımdaki kadının kasılıp kalıyorum ağzımı bıçak açmıyor ama kendimi öyle zorluyorum ki, onlara gititğim gece sinirden uyku tutmaz beni, hep böyle
Yanlışşşşşşş yapıyorsun...
Kocalara analarını şikayet etmeyeceksin. Çünkü her daim annelerini tutarlar eşlerini değil. Üstelik nankör ve kötü bir eş gözükürsün kocanın gözünde. Diline, annen böyle annen şöyle diye plesenk etmemelisin.
Sana tavsiyem, yaparsan başarırsın.
Öncelikle cümlelerinde annesini şikayet etmemeye dikkat et. Aksine annesi birşey aldığında ay annen de ne iyi kadın bak bizi düşünmüş de ne almış gibi... devamlı annesini iyilermiş gibi empoze et.
Sonra burayı sil dediğinde şimdilik orası kalsın ben şurayı silcem de. Kendi dediğin yeri sil. Birşey derse cevabını ver ama saygılı bir şekilde.
Kocanın yanında annem annem yap. Biraz içtenmiş gibi. Rol yeteneği önemli
Bak bunları ben yapmadım eşimle buz dağları oldu ilk iki yıl. Sonra annesinin yaptığını yaptım. Onun yanında başka eşimin yanında başka. Ve aslaaaaaa annesinin hatasını söylemedim ki kadın kırkayaklı bir yılan.
Sonuç.... mükemmmelllllll
ikisi karışık da olabiliyor canım benimkin den biliyorum:) hatta akrep de eklesek o terimin içineKırkayaklı yılan
Kırkayak mı yılan mı, karar verin
ikisi karışık da olabiliyor canım benimkin den biliyorum:) hatta akrep de eklesek o terimin içine
Düşün yani, o kadar devasa bir yaratıkKırkayaklı yılan
Kırkayak mı yılan mı, karar verin
kesinlikle eşine ailesi hakkında hiçbir şikayette bulunma..Arkadaslar eşim annesine fazlasıyla duskun asırı duskun. Eşimle aramızda olan problemlerimizi çözebiliyoruz fakat annesı ile bir sıkıntım olduğunda eşimle paylaştığımda annesıyle benim sorunumdan daha çok eşimle benim sorunum oluyor ve çözemiyoruz. Kv ile aynı binadayız. son zamanlar da özellikle şu davranışı sergiliyor. Kızım şurası pis şununla sil. Kızım burası pis şöyle temizle buna benzer şeyler. Ve defalarca alma dedeme rağmen sürekli benim evime ( gıda ) birşeyler alması sanki benim evimin ihtiyacını benden iyi biliyormuş gibi. Özellikle de şurayı temizle burayı temizle demesi aşırı zoruma gitti bu evin kadını ben değil oymuş gibi davranması. Eşimle paylaştım beni kendinden soğutacak bu gidişle benim evimde kadınlık yapmaya kalkıyor gibisinden güzel güzel anlattım. Eşim zorlamamla bana hak vermesine rağmen genede annesini kolluyor. Anneme düşmansın sen diyor. Öz kızından çok iyi davdandıgımı söylüyorum davranmıyorsun diyor nankörlük yapıyor ve bütün gün bu yüzden kavga ettik. 2 gündürde uzak davranıyor bana. Ve bugün benim ailem ile ilgili sıkıntım vardı üzüldüm ağladım. Bir kere bile sarılıp konuları bır kenara koyupta karıcım üzülme bile demedi. Bu arada kv evden dışarı adım atsak hemen arar sorar bugun gene dışarı çıkmamızda aradı. Annesının sesi kötü gelıyordu diye tekrar aradı eşim. Ama ben ağlarken bir sarılıpta destek olmadı bana? Şimdi ben ne yapmalıyım. Eşimin sizce annesi yüzünden böyle davranmasını nasıl engelleyebilirim. Çok üzülüyorum. Kv ile normalde her aksam birlkte yerdik bu durum olduğundan beri çağırmıyorum. Eminim oğlu ile konuşmuştur benim söylediklerimi nasıl doldurduysa oğlunu oğlu bana düşman oldu. Ve daha öncede yaşadım buna benzer şeyler konu annesi olunca karısı düşmanı oluyor resmen. Napılabılır arkadaslar yatakları ayırmakta çözüm değil, çıkamıyorum işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?