Daha iyi olan mı yoksa daha iyi hissettiren mi!!

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
31
Başlıktanda anlaşılacağı üzere arada kaldım. Şimdiye kadar beni nasıl seviyolar diye bakmadım, ben seviyosam tamamdı o iş. Çok seven taraf çoğu zaman ben oldum ilişkilerimde. Ve sonuç hep hüsran.
Çevremdeki ilişkilere baktığımda da kadın daha çok seviliyosa hep mutlu olan taraf oluyo. Ama erkek daha çok seviliyosa kadın çoğu zaman mutsuz, ilgisizlikten şikayetçi. Olayın çözümü bu sanırım sevilen taraf olmak?
Neyse konuyu açma sebebime gelirsek :) iki şahıs arasında kaldım ikisine karşıda şuan için bişey hissetmiyorum ama mantığıma yatan, mutlu edeceğine inandığım birine şans vermek istiyorum. Birincisinin beni sevdiğine gönülden inanıyorum. Bir dediğimi iki etmeyecek biliyorum. Ama olaya evliliğe giden bi yol olarak bakınca, işi pek iyi değil ilerde geçim sıkıntısı yaşayabiliriz. Ama bana kendimi çok iyi hissettiriyo kurduğu cümlelerle bile.
Diğerinin ise sevgisine pek güvenemiyorum, bişey yaşamadık ama izlenimim o yönde, net bi şekilde söyleyemem mesela mutlu etmek için çabalar diye. Ama işi güzel kariyer sahibi.
Siz olsanız evlilik yolunda hangisini seçirdiniz? Daha iyi olan mı? Daha iyi hissettiren mi?

Size kendinizi iyi hissettiren ilk bahsettiğiniz kişi derim. Kadınlar genelde hissettiklerinde yanılmıyor diğerinden emin değilmişsiniz .Ayrica adamsa ekmeğini taştan çıkarcaktır zaten.

Evlilik yolunda ikisini de secmezdim kalp atmıyorsa iki seçeneğinde bir anlamı yok.

Sen hangisini seçmelisin? seni seveni mi paralı olanı mı ? Bunun kararını en iyi kendini bilen sen olduğundan sen vermelisin.

Kolay gelsin .

İkisi de değil, yani olmamalı. Bu şekilde bir seçim olmaz zaten. İlle de seçim yapmak zorunda hissediyorsanız kendinizi; gözlemleyin uzunca bir süre.

Ama bence zamana bırakın; daha doğru bir kişi çıkabilir karşınıza.

Valla baldo pirincin kilosu olmuş 14 lira. Konuya yaklaşımım :KK71: Diyecegim o ki ikisi de degil. Ben biseyler hissettigim olsun isterim. Senin duygularin hangisine yoğunlasiyor? Maddi konu da bence artik cok önemli eger sen de calisacaksn sıkıntı pek olmaz ama calismayacaksan otur bi düsün.. Ha sen de hoslaniyorsan onu bilmem.

Ben ikinci diyorum bi bak bakalım belki frekansınız tutar seversiniz birbirinizi sevgi yenmiyor parayla dönüyor dünya .O yüzden ilkini kafadan elerdim ben yerinde olsam.

Sevmeden de asla evlenme sırf parayla da saadet olmuyor cünkü. İnsan sevdiğine tahammül edebilir evlilik de tahammül etme sanatı bi yerde malum

Esimle ilk tanistigimiz aydi daha, bir dugunde bir kismet cikti bana, kanun gibi zengin havuzlu villada filan oturuyor. Esim de o zaman ogrenci, burslarla geciniyor emekli bir baba ev hanimi bir anne, okudugu bolum de dandik, zaten daha birinci sinifta, ayri sehirlerdeyiz filan en az 5 yilimiz var evlilik icin, butun sulale, annem, munasip kismetim icin resmen baski yapiyor, daha iliskinin basindasiniz oyle ask mesk durumlari bile henuz yok, aptallik etme dediler hep. Bir an bile tereddut etmedim cunku bana deger veriyordu ve yeterliydi.

Binbir badire atlatip kurus paramiz olmadan evlendik, ikimizin maasini toplasan bi ailenin aclik siniri etmiyor, krediler faturalar derken ay sonunda ekmek alacak para kalmiyordu. 4 yillik evliyiz, hala ay ortasinda hesaplar sifirlanir son 15 gunu kurussuz geciririz, ama bir an bile pismanlik duymamisimdir.

Cok zengin biriyle ustelik severek evlenen arkadasim 2. Ayinda bosanma karari aldi....

Demekki neymis, para olmasa bile ilgi alaka, sana kendini hissettiren adam tartismasiz tercih sesebi olmaliymis...

1.si maddiyata cok guvenmeyin neyin ne olacagi belli olmaz.
2.si ben evlenirken cok seven taraf benim saniyordum ama tamamen yanilmisim cok sevilen tarafmisim
3.su bu isler biraz nasip kismet bence

Başlıktanda anlaşılacağı üzere arada kaldım. Şimdiye kadar beni nasıl seviyolar diye bakmadım, ben seviyosam tamamdı o iş. Çok seven taraf çoğu zaman ben oldum ilişkilerimde. Ve sonuç hep hüsran.
Çevremdeki ilişkilere baktığımda da kadın daha çok seviliyosa hep mutlu olan taraf oluyo. Ama erkek daha çok seviliyosa kadın çoğu zaman mutsuz, ilgisizlikten şikayetçi. Olayın çözümü bu sanırım sevilen taraf olmak?
Neyse konuyu açma sebebime gelirsek :) iki şahıs arasında kaldım ikisine karşıda şuan için bişey hissetmiyorum ama mantığıma yatan, mutlu edeceğine inandığım birine şans vermek istiyorum. Birincisinin beni sevdiğine gönülden inanıyorum. Bir dediğimi iki etmeyecek biliyorum. Ama olaya evliliğe giden bi yol olarak bakınca, işi pek iyi değil ilerde geçim sıkıntısı yaşayabiliriz. Ama bana kendimi çok iyi hissettiriyo kurduğu cümlelerle bile.
Diğerinin ise sevgisine pek güvenemiyorum, bişey yaşamadık ama izlenimim o yönde, net bi şekilde söyleyemem mesela mutlu etmek için çabalar diye. Ama işi güzel kariyer sahibi.
Siz olsanız evlilik yolunda hangisini seçirdiniz? Daha iyi olan mı? Daha iyi hissettiren mi?
senin durumun belirsiz zamana bırakman lazım. seçim aşamasında değilsin bence. şuan yapacağın birinci erkekle 3 yıldan fazla görüşmek olmalı bak bakalım aşkı bitince nasıl birine dönüşcek. çünkü aşkı 3 yıl sonra bitiyor eskisi gibi olmuyor aşık insan. ozaman karakteri ortaya cıkıyor. ikinci insana gelince kariyeri artı puan ama bak bakalım sevecekmisiniz birbirinizi cimri bi adam mı kadına bakış açısı ne. zmana bırak kısaca.

Sevmediğin bir adamla ömür geçmez sonradan sevgide olmaz ya hep seversin ya hiç o yüzden bence evlilik için acele etme

Siz böyle tercih yapmaya calisiyorsunuz da iki taraftan da evlilik ile ilgili bi konusma duydunuz ya da teklif aldiniz mi????

Ben sevilmeyi daha çok seviyorum,sevildigimi hissettiğim zaman mutlu oluyorum.sizde durumlar nasılsa ona göre karar verin.kimi insan da sevmeyi seviyor çünkü

Back
X