Daha iyi sartlarmi daha fazla birlikte olmakmi

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz

Zaten 1 yıl kalmış borcunuzun bitmesine.zaman çabuk geçer.bebek içinde fazla masraf yapmamaya çalışın.mesela oda yapmak gibi...eminim eşin kabul etse bu işi çok yorulacağı için sinirli olacaktır.boşuna gerilmeyin

1000 lira için değmez, daha fazla birlikte olmak o yüzden.

Ayrıca yazık değil mi yahu genç yaşınızda neden düğün borcu varken ev borcu yapıp bi de çocuk sorumluluğuna girişiyorsunuz. Bi de uzaklık kaldırmaz ilişkiniz bence paradan bağımsız.

Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz
Her zaman birlikte olmak diyorum çünkü inanın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ama eğer yoğun çalışırsa siz zorlanırsınız. Çünkü insanın en çok manevî desteğe ihtiyaç duyduğu dönem doğum sonrasındaki dönemdir. Her şey insana batar . Eşim çok anlayışlı hassas düşünceli bi adamdır bu süreçlerde yanımızda olamadı hala da yok . Ben ara ara sinirlenip boşanma noktasına geliyorum 🤣

Esnek bi çalışma ortamı olması daha iyi.. Bebek doğunca ekstra hastane işleri çıkabiliyor aşı vesaire.. Bu süreçte yalnız kalmamak adına bin liralık kısmı görmezden gelin.. Diğer türlü fazla yıpranırsınız ve bütün sorumluluk size kalmış olur.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

daha fazla birlikte olmak. hani maaşı 3 ken 6 ya çıkacaksa idare edin derdim de bin tl nin bı hükmü yok ki sartlar çok ağır aradaki fark çok az😬😬

Daha fazla birlikte olmak diyorum. Bence sadece maaşı için değil erken gelmek, gerektiğinde izin alabilmek güzel bunlar şeyler

Fark çok olsaydı akarken doldurun derdim ama 1000 lira senin yıpranmana değmeyecek inan bana. Blki çaloştığı yer yılbaşı zam yapar biraz başlayacağı yer gelecek yılı bekler fark daha azalır .

Back
X