Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz
Aymen bizde oyle yapicaz. Hatta besigi bile bir arkadasmzidan alicaz.1000lira icin degmez. hem belki esiniz şimdiki isyeri ile konussa onlar da bir miktar zam yapabilirler.
yazilmis ben de yazayim..tecrubeli bir anne ve tekrar anne adayi olarak bebegin ilk 6 ay tek mobilya ihtiyaci anne yani besik ya da park yatak. oda, dolap vs. alip da hem masraf yapmayin hem evinizi daraltmayin.
Ayni seyleri bende yasadim bende yalnizdim fakat sutum olmadi mesela mamaya basladigimizda bir kere mamasi bitmisti ay sonuydu ve su 400 tl dogum parasi yatiriyorlarya onu gidip cekmistik mesela ilac gibi gelmisti o para alisverisimizi bile yapmistik ama olmasaydi ondan borc al bundan borc al bunun stresi ve manevi sikintisi daha fazla inanben 40 im çıkmadan yalnız kaldım. tek başıma baktim. her yere tek gittim bebekle. karda kışta, yazın sıcağında, sağanak yağışta...
size böyle para önemli geliyo da o annenin de uykuya dinlenmeye ilgiye ihtiyacı olacak. tek başına olmak çok yıpratıcı. mastit oldum hastaneye gidemedim muayeneye. eşimin gelmesini bekledim. 40 derece ateşle evde bebekle yalnız da kaldım. eşim şehir dışına çıkmak durumunda kaldı.
esnek yerde çalışmak bana daha cazip geldi. karar konu sahibinin. ben çektiğim şeylere bakarak değmez diyorum
Beraber olmak güzel ama çocuk o kadar masraflı bişey kiMerhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz