Daha iyi sartlarmi daha fazla birlikte olmakmi

Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz

1000lira icin degmez. hem belki esiniz şimdiki isyeri ile konussa onlar da bir miktar zam yapabilirler.

yazilmis ben de yazayim..tecrubeli bir anne ve tekrar anne adayi olarak bebegin ilk 6 ay tek mobilya ihtiyaci anne yani besik ya da park yatak. oda, dolap vs. alip da hem masraf yapmayin hem evinizi daraltmayin.

1000lira icin degmez. hem belki esiniz şimdiki isyeri ile konussa onlar da bir miktar zam yapabilirler.

yazilmis ben de yazayim..tecrubeli bir anne ve tekrar anne adayi olarak bebegin ilk 6 ay tek mobilya ihtiyaci anne yani besik ya da park yatak. oda, dolap vs. alip da hem masraf yapmayin hem evinizi daraltmayin.
Aymen bizde oyle yapicaz. Hatta besigi bile bir arkadasmzidan alicaz.

Mevcut işinde kalsın. Geç gelecek yorgun olacak 1 sene idare eder sonrasında rahata erersiniz.

Eşin seninle ilgili biri mi ev işi yapar mı ? Yoksa yorgunum deyip ayaklarını uzatan tiplerden mi bu önemli. Bu tiplerdense cocuk doğunca yardim etmesini de bekleme parayı seç. Değilse birlikte olmayı seç

ben 40 im çıkmadan yalnız kaldım. tek başıma baktim. her yere tek gittim bebekle. karda kışta, yazın sıcağında, sağanak yağışta...

size böyle para önemli geliyo da o annenin de uykuya dinlenmeye ilgiye ihtiyacı olacak. tek başına olmak çok yıpratıcı. mastit oldum hastaneye gidemedim muayeneye. eşimin gelmesini bekledim. 40 derece ateşle evde bebekle yalnız da kaldım. eşim şehir dışına çıkmak durumunda kaldı.

esnek yerde çalışmak bana daha cazip geldi. karar konu sahibinin. ben çektiğim şeylere bakarak değmez diyorum
Ayni seyleri bende yasadim bende yalnizdim fakat sutum olmadi mesela mamaya basladigimizda bir kere mamasi bitmisti ay sonuydu ve su 400 tl dogum parasi yatiriyorlarya onu gidip cekmistik mesela ilac gibi gelmisti o para alisverisimizi bile yapmistik ama olmasaydi ondan borc al bundan borc al bunun stresi ve manevi sikintisi daha fazla inan
Buna istinaden yazdim ben

Kesinlikle birlikte olmak siz ayni sehirde olacaksaniz bi nebze katlanilabilir bir durum ama benim esim mecburiyetten 12 saat uzaklikta baska sehre calismaya gittj 4 cocukla bi basima kaldim inanin cok zor:(

1000 lira az para mı çok paramı kişiye göre yada kazancına göre değişir. Asgari ücretli biri için çok para mesela. Ama eve her gün geldiğinden 3 saat gec gelecek ve istediği zaman izin alamayacak ki en çok ihtiyaç duyacagınız dönem bu. O bin lira hayatınıza buyuk bir etki yapmayacak yaşam kalitenizi arttırmayacaksa değmez çünkü yaşam kaliteniz zaten çalışma saatlerinden dolayı bi tık aşağı çakilecek.

Fark çok az ama mesai ciddi artacak gibi görünüyor. İşi rahatsa hiç bozmayin düzeninizi. Birlikte vakit geçirmek çok daha önemli. Hele çocuk olunca eşinizin eve 10 dk erken gelmesine bile çok sevinirsiniz.

Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz
Beraber olmak güzel ama çocuk o kadar masraflı bişey ki😍 evdeki hesp çarşıya uyumuyor. Aksam sağlam yatan çocuk sabah bı uyandı gözü şişmiş nerdeyse kapanmış. Hemen acil göz doktoruna gittik. Muayene ilaç vs 150 TL. Bu iyi boğaz enfeksiyonu bronşit olunca bı serum yarım gün yatış 300 kağıt. İlaçlar ekle yüz TL dörtyüz etti. Bence eşiniz maddi durumu toparlanincaya kadar yeni işte çalışsın. Eliniz rahatlayinca mesai saatleri daha rahat bı iş baksın. Parasız adım atılmıyor

ben algımı kaybettim 1000 lira artık bana o kadar az geliyor ki anlatamam, biz 2 kişi 2 haftalık market alışverişimiz 1000 liradır. herşey o kadar pahalı ki.

Daha çok birlikte olmak inanın paha biçilemez... Hele birde hamilesiniz... Eşinize daha çok ihtiyaç duyduğunuz dönem... Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğimle 💕

simdi cok anlamazsiniz ama cocuk olunca esinize cok ihtiyac duyacaksiniz.kesinlikle yorucu bir tempoya girmesin derim

benim bi tanıdığım maaşı daha yüksek diye daha yoğun bi işe girdi. şuan eşiyle arası çok kötü nedeni de adamın çok çalışıp, eşiyle ilgilenememesi, çok sinirli olması...

Yeni iş çok yoğun bir tempo, o farka aşk değmez siz hamile olsanız da olmasanız da. Ama kararı eşiniz verecek, siz fikrinizi söylemişsiniz hayırlısı olsun artık.

Yeni isin tek artisi 1000tl mi?
Yukselme imkani nasil? Meslek nedir?
Bu ikisi varsa ayni maas bile olsa ben sahsen giderim. Ozel sektorde ayni yerde kaldiginda basamak atlayamiyorsun ve önün acik olmuyor. Bazen sirf bunun icin bile is degistirmek gerekebiliyor.

Para için sağlığından etmeyin eşinizi.
Buna benzer bir konu daha vardı.
Bebek olduğunda eşinizin yanında olmasını isteyeceksiniz ve yeni işte bu mümkün olmayacak.

Eşiniz ne iş yapıyor? Eğer bu iş cv sinde iyi görünecekse bence geçilebilir. Sıçrama noktası gibi kullanabilir.

Back
X