- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size gore az olabilir fakat aldiklari para ortada birde yeni gelecek bebeginde masrafi olacakdaha fazla birlikte olmak. hani maaşı 3 ken 6 ya çıkacaksa idare edin derdim de bin tl nin bı hükmü yok ki sartlar çok ağır aradaki fark çok az![]()
Gelecek hayatınız çocuk sonrasını ben kendi konumda anlattım sanki okadar denk geliyor.Merhaba arkadaslar. Bir konuda fikrinizi almak istyorum. Oncelikle durumu ozetleyeym. Esim ve ben dugunumuzu kendimiz yaptik 3 senelik evliyiz. Dugun borclarmkzin bitmesine 1 sene var. Ustune de ev aldik bir de onun kredisi var. Suan allah izin verirse bir de bebek bekliyoruz. Var olan durumda tahmin edersiniz ki biraz zor geciniyoruz ama yine de bisekilde yuvarlaniyorz. Cocuk olunca nolur bilemem tabi. Simdi konu su. Esime bir is teklifi geldi. Var olan isinde cok rahat ama maasi az. Eve erken gelebiliyor. Bi skintimiz oldugunda izin almasi problem olmuyor gbi. Yeni is ise fazla disiplinli biyer haftanin 6 gunu calistiriyor ve en erken 8 9 gbi aksam cikabliyorlar. Var olan sirketine gore 1.000 tl civarinda fazla maas teklif ediyorlar. Ama ben cocukta olacagi icin esimin bukadar yogun bir tempoya girmeso konusunda bira kaygiliyim siz ne dersiniz
Valla ben bankaciyim. O konuda ordan alip buraya koya koya idare ettm. Bazi haftalar pazara bile gidemedigmz oldu. Ama cok sukur biraz kemerimizi gevsetebldk. Esimin maasi oldukca az suanki yerinde. Ama gercekten rahat. Benm isimde ctesi pazari olmasi dsinda ole kolay izin alinamayan her istedgni yapamadgn bir is. Oyuzden ben de gitmesinden taraftar deglm. Ama o mevcut maasndan oturu gitmek istiyor1000 tl için asla değmez.
Anca 4 5 bin tk fark olsa belki derdim.
Işinde devam etsin.
Is huzuru her şeyden kıymetli..
O kadar borcu nasıl ödüyorsunuz?
Şaşırdım. Maaslar yetiyor mu?
Size gore az olabilir fakat aldiklari para ortada birde yeni gelecek bebeginde masrafi olacak
Gaz sancisiyla gidilen hastaneler gaz ilaclari mama bez vs eklenirse cocugun masrafi cikmis olur
1000 tl size birsey ifade etmesede bazilari icin cok kiymetli olabilir
Benm esim ev isleri konusunda yardimci. Cokta dagitir ama toplarda. Ben blmiyorm ya cok kararsizim. Yarn obur gun suanki mevcut isine bisey olursa teklif ckmisti sen yollamadn derse diye de cekniyormBen kocayi evden atma meraklisi oldugum icin yeni is derdim
Sizin durumunuzu bilemem mesela ev islerine yardimcimi yemek yaparmi temizlik utu vs
Yapmiyosa yeni ise yollayin gitsin
Bebis dogunca hastaneye goturme disinda pek bi avantajlari olmuyor
Bebek her turlu sana bagimli oldugu icin rahat edemiyorsun zaten
Zaten bebek oluncada bi hal oluyo adamlara
20 dk baksa butun gun kucagimdaydi modlari
Kavga gurultudense ozlemek ve para iyidir
Benm esim ev isleri konusunda yardimci. Cokta dagitir ama toplarda. Ben blmiyorm ya cok kararsizim. Yarn obur gun suanki mevcut isine bisey olursa teklif ckmisti sen yollamadn derse diye de cekniyorm