Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen çok mu mükemmelsin???

Bir ilişkide ben daha iyilerine layigim diye düşünmek karşıdakine yapılabilecek en büyük haksızlık. Layık olsaydın daha iyisiyle olurdun zaten. Bu tarz düşünceleri okurken bir erkek söylerse nasıl tepki verirdiniz bi düşünün. Bana çok çirkin geliyor

şu yorumun alnı olsa da öpsem 😂😂

Anlıyorum, mantığın duygularının önünde. Ama aşka da değer vermelisin. Günün birinde evleneceksin sana uygun biriyle ama aşık olmazsan nasıl ömrünü geçirebilirsin ki? Sevmediğin biriyle aynı yatağı ve ömrü nasıl paylaşacaksın? Ayrıca daha 22-23 yaşındasın salla gitsin, bu konuları fazla takma kafana :)

Denginizi istiyor olmanıza kimse bir şey demiyor zaten ama siz olmadığınız noktada birini istiyorsunuz ki bu zor.
Bir arkadaşım da böyle mantık evliliği dediği bir evlilik yapmayı düşünüyor. Zenginlik, kültür, boy pos dair kriterlerine. Kendisi uzun olduğu için 1.80 aşağısı kimseyle de görüşmedi. Gösterişli de biridir. Memur oldu ama mesela asla memurlarla görüşmedi. Hep isi gücü olan erkeklerle görüşmeye gitti.. annesi bir partinin kadın kollarında olunca, siyasetin içerisindeki kelli felli beylerin çocuklarıyla da görüştü. Hatta bir keresinde bir diplomat çocuğunu boy kriteri uymadığı için direk bana paslamisliği var:) ben hiç görüşmek istemedim acikcasi..anlasma ihtimalim yok diye düşündüm. Korkutucu geldi bana hatta..o arkadaşım hala bekar 10 yıldır görüşmeler yapıyor ve en son konustuğumuzda erkekler hakkında hiç güzel şeyler düşünmüyordu
Yalnız cook gençsin, yorumlara alınma gözlerini açsın yorumlar. Gercekten onemli olan şeylere odaklan. Bende yirmili yaşların başlarında aşırı ozguvenliydim sanırım kimseyi beğenmezdim kolay ve olabilecek o zaman benimle ilgilenen marmara ünvde güzel bir bölüm okuyan , geleceği parlak , hayata bakışım aynı olan birini sırf tipten elemiştim mesela ..su anda çok saçma buluyorum bu yaptığımı ..o yuzden yaşının hırsına kapılma derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X