- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bazen konularınıza denk geliyorum. Şahsi düşünceme bakacak olursanız eğer her ne kadar güzel okullarda okumuş olsanız da, derece yapmış olsanız veyahut iyi bir kariyer düzeniniz olsa bile ben hala sizin bazı konularda gelişemediğinizi düşünüyorum. Çevrenizi, okulunuzu, kariyerinizi bilmiyorum bilsem de bir şey değişmeyecek. Bazı üyelerin konularına yazdığınızı görüyorum mantıklı yorumlar yapıyorsunuz fakat kendiniz konu açtığınızda şaşırtıcı bir karakter ortaya çıkıyor.
Düşünceme bakacak olursanız gencecik 22 yaşınızda çılgınlar gibi eğlenmek, gezmek varken bunları düsünmeniz vakit kaybı. Yeni yeni insanlar tanıyın. Her çeşitten insanlar tanıyın. Aşka inanmayın, sevgiye de inanmayın, mantığa da inanmayın kısaca bir şeye inanarak hareket etmeyin kendinizi salın. Zaten sevgi, aşk zamansız yakalar.
Düşünceme bakacak olursanız gencecik 22 yaşınızda çılgınlar gibi eğlenmek, gezmek varken bunları düsünmeniz vakit kaybı. Yeni yeni insanlar tanıyın. Her çeşitten insanlar tanıyın. Aşka inanmayın, sevgiye de inanmayın, mantığa da inanmayın kısaca bir şeye inanarak hareket etmeyin kendinizi salın. Zaten sevgi, aşk zamansız yakalar.