Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen konularınıza denk geliyorum. Şahsi düşünceme bakacak olursanız eğer her ne kadar güzel okullarda okumuş olsanız da, derece yapmış olsanız veyahut iyi bir kariyer düzeniniz olsa bile ben hala sizin bazı konularda gelişemediğinizi düşünüyorum. Çevrenizi, okulunuzu, kariyerinizi bilmiyorum bilsem de bir şey değişmeyecek. Bazı üyelerin konularına yazdığınızı görüyorum mantıklı yorumlar yapıyorsunuz fakat kendiniz konu açtığınızda şaşırtıcı bir karakter ortaya çıkıyor.

Düşünceme bakacak olursanız gencecik 22 yaşınızda çılgınlar gibi eğlenmek, gezmek varken bunları düsünmeniz vakit kaybı. Yeni yeni insanlar tanıyın. Her çeşitten insanlar tanıyın. Aşka inanmayın, sevgiye de inanmayın, mantığa da inanmayın kısaca bir şeye inanarak hareket etmeyin kendinizi salın. Zaten sevgi, aşk zamansız yakalar.

Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım
22 yaşında gencecik kızsın. Bu hayat sana ne yaşattı ki aşkı duygusallığı bıraktın

İnsanlara değer verme,aşk gibi duyguların fazla olduğunu gördüm erken yaşta. Benim için insanlar ilk tanıştığımda 0 noktasındadır sonra hareketleriyle,kendilerine verdikleri değerle,bana kattıklarıyla,hayata bakış açılarıyla zamanla puan kazanırlar. Şuanki sevgilimle olma sebebim çok temiz bir kalbi olması ve onu seviyorum. Dediğim gibi aşka inanmıyorum ben, o yüzden aşık değilsin diyenler için söyleyeyim bundan sonra biri olursa ona da aşık olmayacağım. Evlilik bir kurumdur ve seçilen işin ve eşin hayatta önemi her şeyden büyüktür doğru evlilik hayatı başka bir boyuta taşır. Duygusal davranmak hatadan başka bir şey değil.
ali ağaoglu nun eski sevgilisi konuşuyor sandim bi an...gerçi onun hayati baska bir boyuta taşınmadan söndü ama çabasini takdir etmiştim dogrusu, düşunsene statü atlamak için o adamla yatağa giriyosun? paralel evrene gececegimi bile bilsem yapamazdim şahsen

Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak
Bende genç yaşlarımda öyle düşünüyordum keşke öyle düşünmeseydim .

Alınmayın ama bu iyisini aramak değil daha zenginini aramak oluyor ama kızamam insan rahat ve saygın bir evlilik isteyebilir. İşte bulabilmeniz içinde sizinde kendinizi çok geliştirebilmeniz ve o ortamlara girebilmeniz gerekiyor.

Sizin beklentileriniz okey, sizin yaniniza öyle biri yakışır diye düşünüyorsunuz ama bakalım öyle biri sizi yanına yakıştırır mi? En iyi diye bir şey yok herkesten daha iyisi vardı. Bu düşünceyle ya kurtlar sofrasına düşersiniz ya da bulgura giderken pirinçten olursunuz

Oğlak burcu biri olarak şunu söyleyebilirim bende çok aşık olsam dahi mantığım ağır basar. Ama asla sadece mantığım ile hareket ettiğimde muvaffak olamadım. Şu hayatta duuygularım ve mantığım ile hareket ederek yaptığım en doğru iş evliliğim oldu. Aşkı sevgiyi hissetmeden asla mutlu olamam ben. Mantıklı olmak körü körüne bağlanmamak güzel fakat sadece mantık seni bir noktadan öbürüne götürür. Haz zevk tatmin duygusu bambaşka birşey. Zirveyi görmek için insanları merdiven olarak kullanırsan seni temin ederim birgün çakıldığında bir adım bile çıkamaz yerinde kalırsın. Naçizane bir büyük tavsiyesi hayatta her zaman birşeyleri kendi becerin bilgin zekanla başar. Pragmatik duygularını tatmin etmek için insanları alma hayatına. Her insan kendine birşey katan birini ister ama o bu değil.

Bir yengeç olarak yazayım bende. Mantık önemli ama sevgi en önemli şey. Bekarken çok dua ettim kocam beni cok sevsin diye. Ben sevgisiz yapamam. ama seviyorum diye koru körüne atlamadim adamın üstüne. Sevgi+mantık birleşince guzel evlilik ortaya çıkar bence.

Evlilik beni statü olarak yukseltsin tarzı bir olay değil. Birlikte gelişmeyi istemek farklı ama evlilikten statü beklemek farklı.

Merhabaa kk’nın güzel kadınları şimdi kafamı kurcalayan bir durum var. Ben ikili ilişkilerde aşka inanan biri değilim benim için mantık ve sevgi vardır. Şuan bir ilişkim var ve karşı taraf ileriye dönük düşünüyor. Ancak bana daha iyisini bulabilirmişim,erkenmiş gibi geliyor. Ben 22 o 24 yaşında. Maddi olarak ortalamanın üstündeler. Dış görünüş olarak fena değil,sempatik hafif de yakışıklı denilebilir. Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sevgilimin kalbi çok temizdir,iyi niyetlidir ve baya seviyorum ancak mantık her zaman ön planda benim için. Hayatımı iyi değerlendirmem ve olabileceğimin en iyisi olmam lazım,hayat arkadaşım da bu yolda çok önemli bir adım. Benim gibi mantığı duygularından önce gelen kişilerin yorumunu bekliyorum. Oğlak burcu biri olarak

Bir yay burcu olarak soyluyorum uzumun copu incirin sapi var daha iyisi gelir diye dusunursen elindekinden de olursun yalniz kalirsin ☺️

22 yasinda evliligi düsünmek mi? Karakter genelde 25inden sonra oturmuyor muydu insanin? Zaten önünde daha ortalama 50 60 yil var, simdiden hayatini cidden baska biriyle birlestirmek mi istiyorsun? Ya da gençliginin tadini cikarmak mi? Ben ikincisini yaptim, 28 yasimla nerdeyse 20 ülkeyi gezdim, güzel anilar biriktirdim, güzel arkadasliklar kurdum. Anca simdi evliligi düsündügüm bir iliski icerisindeyim, hayirlisi bakalim. Herkes hayata kendi penceresinden bakiyor tabii, belki bizim baktigimiz yön farklidir, bilemem. Ancak sana su tavsiyede bulunabilirim: gencliginin, özgürlügünün tadini cikar doya doya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X