- 27 Haziran 2010
- 6.783
- 13.929
- 448
ayyy biz de eşimle böyle başlamıştık :)) faceden sohbet ede ede.Ben onu yerim! :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy biz de eşimle böyle başlamıştık :)) faceden sohbet ede ede.Ben onu yerim! :)
Valla insan caresiz olunca nasil her seyden medet umuyorsa, ben de - cok mantikli gelmese de - yengec burcunu yalayip yuttum deyim yerindeyse. Burc yorumunun etkisi de olabilir ama kiskanc oldugunu hissediyor gibiyim.
Ne oldu biliyor musunuz? Gecen hafta ona sahilde olacagimi, gorusebilecegimizi yazmistim. O da "Haberlesiriz canim." diye yanit verdi. Telefonda konusurken niye sahile gitmedigimi, haber vermedigimi sordu ve "Sahile falan gelirsen soyle, goruselim." gibi bir sey soyledi. Planlarima dahil edilmeyi bekliyor olabilir mi? :)
bence hikayenin kahramanının girişimleri yetersiz
hoşlanan adam gecikmek istemez, niyetini belli eder
her ne kadar siz biraz mesafeli davrandıysanız da neticede yeşil ışık yakmışsınız, yoksa niye 4 aydır konuşasınız
bence hoşlandığı şey "flört" duygusu olabilir
hatta böyle yazışarak yürüten adamlar, aynı anda bir kaç kadınla birden flörtleşebilir
bence süre dolmuş
kesinlikle ve kesinlikle ilk adımı siz atmayın
daha da önemlisi (BDV'da yazılan bazı konulardan yola çıkarak) kıskandırmaya çalışmak gibi girişimlerle adım atmasını sağlamaya da çalışmayın
gerçeği görmek istiyorsanız ilginizi tamamen kesin
sadece o yazarsa yazın, yazmazsa yazmayın, aramayın
o 1 yazarsa sadece 1 yazın, kısa ve net yazın
sadece yazdıklarına cevap verin, o anki konuşmayı "siz" devam ettirmeyin
yani sadece "uzaklaşın"
panik olur, adım atarsa ne ala
yok atmazsa güle güle
diğer seni oyalıyor diyen arkadaşlara hak veriyorum numune kocamla bile 3 ayda tanışıp kaçıp evlendik arkamızdan atlı koşturur gibi.Yani, ask falan henuz ortada yok ama ben iliskinin artik rengini almasini istiyorum. Bu nereye kadar boyle devam edebilir ki?
her insan bir nebze kıskançtır. ama aşırı kıskançlık başka birşey kısıtlayıcıdır.
benim yorumlarımdan aşağı yukarı nasıl bir tip olduğum bellidir onun bunun ağzıyla hareket eden adamla yapamam, özgürlüğümü kısıtlayacak adamla yapamam e bu adamlada 15 senedir evliyim. burç yorumları etkisinde kalıp bu adamın özellikleri bu dememeniz için yazdım bunları. kendi gözlemlerinizle hareket edin.
ha 4 ay yaşlarınız itibarıylada yazışmak için uzun bir süre. hiç buluşalım görüşelim gibi tekliflerde bulunmuyor mu?
Peki siz aradığınızda görüşüyormusunuz ?Cok ustu kapali soyluyor. Yani, "Goruselim mi?" yerine "Sahile gelirsen ara, goruselim." seklinde seyler soyluyor.
Peki siz aradığınızda görüşüyormusunuz ?
Cok ustu kapali soyluyor. Yani, "Goruselim mi?" yerine "Sahile gelirsen ara, goruselim." seklinde seyler soyluyor.
Daha once actigim bir konuda da benzer bir yorum yapmistiniz ve ben o gunden beri tavsiyenize uyarak o yazarsa yaziyorum sadece ve zaten aramiyorum da hic. Bazen hic cevap bile vermemek, kestirip atmak istiyorum cunku bu fluluk cok bunaltti artik.
Araya birkac gun girince ve benden mesaj almayinca hemen mesaj atiyor ve yokluyor beni. Soguksam nedenini soruyor ve ardindan sevimlilesiyor. Boyle geciyor gunler.
Daha sert bir durus sergilemenin vakti geldi diye dusunuyorum.
Konumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.
Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)
Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/
Neler oluyor veya neler olmali sizce?
Not: Ilgilenenler icin burcunu soyleyeyim: Yengec. Ben ise akrep.
e sizde aynı yolu izleyin bakalım sonuç ne olacak. öyle dediğinde ya o tarafa işim düşmüyor ama sen bu tarafa gelirsen ara görüşelim tarzı.
tamam hatırladım sizi
o zaman da genellikle uzak durun yorumları yapılmıştı size
bi sürü takipçisi, takip ettiği vardı, yarı çıplak kadınlar falan
sizi o ekledi ama mesajlarınıza geç döndü
siz kapris yaptınız "aaaa neden" dedi vs
bence de duruşunuzu değiştirmeniz şart
Burçlar kitabındaki uyumunuz aşikar... Fakat herkes kitaplardaki burcun insanı değil...
Bende bir akrep kadınıyım.
Bence siz onun ilgisini üzerinize çektiğiniz an bu ilişkiden sıkılıp kaçıp gideceksiniz...
Biraz maymun iştahlılık sezdim cümlelerinizde...
Çünkü kıskanç ve şüpheci olan bir ilişkiyi bu denli istemenizi bişeye bağlayamadım...
Ps. : Bu arada ben akrep, eşim aslan. Kolay insanlar olmamamıza rağmen halen ilk günkü alevinde devam eden bir aşk evliliğimiz,sevgimiz,saygımız var. Evlilikte 3.senemize yaklaştık öncesi de var.. Ben genellemelere katılmıyorum. İyi değerlendirin her ikinizi de.
Peki, yazdigi mesajlari cevapsiz birakarak istedigim mesaji verebilir miyim kendisine?
hayır
o zaman "ben senden hoşlanıyorum senin ilgisizliğinden yüzünden kapris yapıyorum" mesajı vermiş olursunuz
sadece mesajlara cevap verin bence, muallakta bırakın yani
uzaklaştığınızı anlasın ama kapı açık kalsın