Daha kadınsı hissetmek - özgüven sorunu vs

Kendimi gördüm anlattıklarında. Bu pek kendini sev, değer ver demeyle olan birşey değil malesef. Sanki çok derinlerde, karakter gibi yapışan bir his. 😥
Asla derinlerde birşey değil emin ol bunu aşmak için birşeyler başarman lazım hepsi bu yani üretken ol ve biseyi başar

Üst üste gelen olumsuzluklar sizi bu duruma itiyor bence elini taşın altına koy ve kilo vermekle başla haftada bir yarım kilo versen de pes etme bu döngüyü kırmaya çalış

gerisi işin kolay kısmı zaten suslen saç makyaj yeni bir stil eğlenceli kısmı :)

İnsanların sana güvendiği kadar sen kendine güvenmiyorsun anladığım kadarıyla. İnsan kendi için ufak tefek bir şeyler yaptığında mutlu oluyor havası değişiyor. Büyük değişimler şart değil diye düşünüyorum. Ufaktan başla kendinde sevmediğin şeyleri değiştirmeye etkisini göreceksin.

Kendinizi sevin, sizi seven insanlarla vakit geçirin... Mesela güzel sofralar kurup ailenizi davet edin. Sizi yeren, aşağılayan, küçük gören insanları hayatınızdan çıkarın.
Hayat sevdiklerinizle güzel geçer. Bence size kötü davranan bir eşiniz veya yakınınız var, ondan etkilenmiş olabilirsiniz.

Merhaba kendimi daha kadınsı hissetmek istiyorum.
Daha açıklayıcı olursam kilo vermem lazım. Ama ne kilolular var nasıl cazibeli. Dişil enerjim çok düşük muhtemelen. Ne giysem kendime yakıştıramam. Makyaj yapsam komik hissederim , düğün için kuaföre gitsem abartılı yaptırmam. Sanki insanlar aaa kuaföre gitmiş bak,aslında çok çirkin 1 kilo boya sürünmüş diye dalga geçecekmiş gibi geliyor.
Diğer sorunum da kendime güvenmiyorum.
Ya da hakettiğime inanmıyourm. Mesela başkası için basit bir şeydir ama konu bensem aman neyime gerek diyorum. Mesela çok güzel bir elbise görsem bana yakışmaz diyorum. Veya birinin eşi ailesi hediye alsa elbette onun adına seviniyorum ama sanki biri bana alsa garip olur. İnsanlar benim için neden emek harcasın ki ?Hakettiğime inanmıyorum galiba.
Tüm bunlar dışıma da yansıyor. Bazen diyorlar çok dalgın yürüyorsun diye. Dalgın değilim aslında ama duruşum öyle
Ama bir yandan da insanlar zekâmı takdir ederler. Başarılı, kültürlü olduğumu söylerler. Takıldıkları konularda mutlaka danışırlar. Okumak istedikleri kitap, film , gezilecek yer sorarlar. Kimse yüzüme karşı hakaret vs etmez ama yaklaşmaz da yanıma. Yakın dostum yok. Samimi olduğum az kişi var.

Karışık anlattım kafam karışık çünkü.
Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım
aılenız nasıl ınsanlar
annenız domınant ve elestıren babanız taktır etmeyen bırı mı
boyle seylerın cocukluktan berı buyuten aıleyle alakalı oldugunu dusunuyorum

Merhaba kendimi daha kadınsı hissetmek istiyorum.
Daha açıklayıcı olursam kilo vermem lazım. Ama ne kilolular var nasıl cazibeli. Dişil enerjim çok düşük muhtemelen. Ne giysem kendime yakıştıramam. Makyaj yapsam komik hissederim , düğün için kuaföre gitsem abartılı yaptırmam. Sanki insanlar aaa kuaföre gitmiş bak,aslında çok çirkin 1 kilo boya sürünmüş diye dalga geçecekmiş gibi geliyor.
Diğer sorunum da kendime güvenmiyorum.
Ya da hakettiğime inanmıyourm. Mesela başkası için basit bir şeydir ama konu bensem aman neyime gerek diyorum. Mesela çok güzel bir elbise görsem bana yakışmaz diyorum. Veya birinin eşi ailesi hediye alsa elbette onun adına seviniyorum ama sanki biri bana alsa garip olur. İnsanlar benim için neden emek harcasın ki ?Hakettiğime inanmıyorum galiba.
Tüm bunlar dışıma da yansıyor. Bazen diyorlar çok dalgın yürüyorsun diye. Dalgın değilim aslında ama duruşum öyle
Ama bir yandan da insanlar zekâmı takdir ederler. Başarılı, kültürlü olduğumu söylerler. Takıldıkları konularda mutlaka danışırlar. Okumak istedikleri kitap, film , gezilecek yer sorarlar. Kimse yüzüme karşı hakaret vs etmez ama yaklaşmaz da yanıma. Yakın dostum yok. Samimi olduğum az kişi var.

Karışık anlattım kafam karışık çünkü.
Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım
Sizir Mesajınızı okuyunca kendimi gördüm sanki ben de birazcık kiloluyum eskiden 100 kiloydum ben şu anda 79 kiloyum 20 kilo kadar verdim ancak biraz daha vermem gerekli tabi kilo verince kendimi daha kadınsı hissetmeye başladım ben de makyaj yapmam çoğu zaman eşofmanla hatta pijamayla dolaşırım bir tek işe giderken şık giyinmeye çalışırım o kadar 100 kilo olduğum zamanlarda da kilomu dert etmedim hatta dalga geçerdim ben ayı gibiyim diye dediğiniz şeyler çözülmeyecek şeyler değil eğer zamanında çok sıkıntılar çektiyseniz onların da etkisi olabilir çünkü ben de çok çektim zamanında o yüzden çok durgunumdur yüzümde gözlerimde bir hüzün vardır hep zamanla geçeceğini umut ediyorum

Back
X