Daha Kadınsı Olmak

Cok af edersiniz her vajinasi olanin kendini seksi zannettigi ya da dudak isirikli bir pozla afrodit saydigi bir cagda ben 'neysek oyuz'dan yana kullaniyorum oyumu yani dogalliktan.

Daha kadinsiliktan ne anliyorsunuz
Mesela daha gizemli demissiniz ama daha gizemli olmaya calismak ya da daha suzulee suzule yurumek daha kadinsi olmak degildir ki bence, her erkek bundan hoslanir diye bir prensip de yok.

Sizin daha gizemli gordugunuz sey esinize moron gibi yaa seklinde de yansiyabilir.
Belki esiniz daha bicir bicir, sevimli, guler yuzlu, sormadan anlatanini seviyordur ki oylesiyle evlenmis zaten :)
Mutluluklar

aslında bunu büyük puntolarla yazmak lazım
evde bihter gibi de gezilmiyor tabi ama
aşortman giymeyin arkadaşım :KK70:
Aşortman yine iyi bana göre.
Gayet pijamamla gezerim ki geneli tayttır, yeri gelir üstüne montu geçirip markete de inerim.
Zaten genel anlamda insanların evde giydikleri ile dışarıda gezdiğimden hiç göze batmıyorum.
Spor modası yaşasın😂

Kılık kıyafet temiz ve düzgün olduktan sonra hiçbir önemi yok.
Zararını da görmedim.

Hiç de adet düzenliyor dişil bilmem napıyor gibi biseyleri yok

Satış politikası işte birileri atıyor ortaya
Bizlerde inanıyoruz ampullü gibi

Taş kullanırken abidik gubidik şeyler alıp temizleme, nötrleme, arındırma yapmadığınız zaman evet tam da böyle oluyor.

4 yıllık evliyiz. O sıra çocuk yoktu. Bir de biz fazlaca uzak kaldık, hani öyle evlilik rutine bindi gibi bir durum olmadı. İlk defa hamileyken sorgulamistim sevilip sevilmedigimi, doğum günümde bana kendimi sanki sıradan bir arkadasiymisim gibi hissettirmisti. Cocugum cok bunaltan bir cocuk degil, daha ziyade renk getirdi hayatimiza. Sorsaniz elbette seviyor, ancak bilmiyorum. Bir arkadaş olarak benden uzak kalamaz onu biliyorum ama eş olarak kısmı bende soru işareti. Ben de açıkçası benden mi sıkıldı diye düşündüm hani gerçekten arkadaş gibi olunca.
Eş olarak sevildiginizi ne yapsa nasıl bir evlilik olsa hissederdiniz?

pijamayla gezmeyin mi :KK70: ilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der :KK70:

ay kot da değil tabi ki yaa
sportif tayt üstüne güzel rahat bi bluz
ya da aşortman olmayan eşofman ve dizi çıkmamış olanından
bu şekilde...

kot mesela çok rahatsız olduğu için ben evde gelende aşağıdaki gibi giyiniyorum :D

Eklentiler

• bihhttt.webp
    bihhttt.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 92
Ay noluyo savaşta mıyız :KK70:
Ay taşı direkt dişil enerji için kullanılıyor. Adet döngüsünde vs de etkili.
Gümüşün de etkisi o, neden altın değil derseniz de altın eril-dişil dengesi için. Gümüş sadece dişil için.

Hap bilgi, soldakini ay taşı diye satanları dinlemeyin. Ay taşı sağdaki.

Foto ekleyememişim merak eden varsa Dmden atayım.
ama altın kadınlık hormonunu arttırır
gümüş degıl kı
benım dayım mta (maden teknık arama ) muduru de degerlı taslardan madenlerden şöyle ıyı anlarım dayım ve yengem bırlııkte yuksek yaparlarken bende onlara yardım ettım ılgımı ceken konudur bende oyle ogrenmıstım o yuzden gumusle ılgılı saskınım ve bunu arastıracagım
hatta erkeklere de bu yuzden altın takılar onerılmez

Taş kullanırken abidik gubidik şeyler alıp temizleme, nötrleme, arındırma yapmadığınız zaman evet tam da böyle oluyor.
Yoo gayet taş mas çıkarıp işleyen arkadaşından temin ettik kankalar zaten.
Üstelik temizleme .
Dolunayda bekleme
Deniz suyunda bilmem ne kadar durması
Toprağa gommesi pek çok şeyi biz yaptık arkadaşı da kimi zaman yanında yonlendiricisi olmuştur.

ay kot da değil tabi ki yaa
sportif tayt üstüne güzel rahat bi bluz
ya da aşortman olmayan eşofman ve dizi çıkmamış olanından
bu şekilde...

kot mesela çok rahatsız olduğu için ben evde gelende aşağıdaki gibi giyiniyorum :KK70:
Aşortman olmayan eşofman mı
Herkez anlamaz bunu 😅

pijamayla gezmeyin mi :D ilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der :D

Vallahi bende öyle hep taytla otururum :KK70:rahat edemem diğer türlü alışmışım taytın rahatlığına

Yok ya hu giyin gitsin. Pijama diyince dizleri cikmis eski bol pacoz şeyler giymiyorsaniz, pijama aşki öldürmez. 7 bucuk yillik evliyim pijama giydim diye kanka olmadik. 😁
Pijama giyildi diye kanka olan adamin da kanka olasi varmistir. 😬

Aşortman yine iyi bana göre.
Gayet pijamamla gezerim ki geneli tayttır, yeri gelir üstüne montu geçirip markete de inerim.
Zaten genel anlamda insanların evde giydikleri ile dışarıda gezdiğimden hiç göze batmıyorum.
Spor modası yaşasın😂

Kılık kıyafet temiz ve düzgün olduktan sonra hiçbir önemi yok.
Zararını da görmedim.

ama düzgünmüş işte zaten
mesela dışarıda da giyebileceğin güzel rahat bir tayt
dediğim gibi yakası paçası kaymamış bluzlar
bu yani...
bir de benim en büyük motivem asla yataktakini sabah öğle akşam giymemek.
bir de parfüm yazmış biri katılıyorum bence de güzel kokmak dişiliği arttıyor.

Yok ya hu giyin gitsin. Pijama diyince dizleri cikmis eski bol pacoz şeyler giymiyorsaniz, pijama aşki öldürmez. 7 bucuk yillik evliyim pijama giydim diye kanka olmadik. 😁
Pijama giyildi diye kanka olan adamin da kanka olasi varmistir. 😬
Bende kış vakti bile şortla tayt üstü seksi detaylı sporcu sutyenleriyle ya da bodysuitlerle gezsem de evde, haftanın üç günü filan pijamayi akşama kadar uzerimden çıkarmadığım olabiliyor 🤷 3 yıl olmak üzere evliligimize

Hiç kocam bana 'bro naptin' demedi 🤷

Back
X