Daha Kadınsı Olmak

ya alemsınız :) bencede sempatık tatlı bırısınız

sesınızle ılgılı sıkayetınız varsa egıtımle mudahale edılebılıyor dıyafram kullanmayı ogreneceksınız şan dersı almak gıbı :) sesınız uzerınde hakımıyet kurabıleceksınız daha kontrollu olur en azından
:D varmı öyle eğitimler ya aslında bn erkek çoğunluğu olan bir bölüm mezunuyum birazda ondan sanıırım kontrol ve otomasyon bölümü mezunuyum :D erkek gibi oldum ya :D mesela herkes beni çok sert suratsız zannediyo gülemiyorum ki gülünce üst dudak olmayınca çok çirkin oluyo :D birde herkes çok sert baktığımı söyler sert bakmak nasıl oluyo onu bile bilmem :D psikoloğumda çok sert tavırların var bi törpüleyemedik diyo arkadaş olduğum insanlar sen aslında ne kadar eğlenceli biriymişsin der hep ahaha bir tabum var herkese karşı ama içimi açıp baksanız çok renkli biriyim aslında bü yüzden psikoloğa gidiyorum

:KK70: varmı öyle eğitimler ya aslında bn erkek çoğunluğu olan bir bölüm mezunuyum birazda ondan sanıırım kontrol ve otomasyon bölümü mezunuyum :KK70: erkek gibi oldum ya :KK70: mesela herkes beni çok sert suratsız zannediyo gülemiyorum ki gülünce üst dudak olmayınca çok çirkin oluyo :KK70: birde herkes çok sert baktığımı söyler sert bakmak nasıl oluyo onu bile bilmem :KK70: psikoloğumda çok sert tavırların var bi törpüleyemedik diyo arkadaş olduğum insanlar sen aslında ne kadar eğlenceli biriymişsin der hep ahaha bir tabum var herkese karşı ama içimi açıp baksanız çok renkli biriyim aslında bü yüzden psikoloğa gidiyorum
kaş seklınız yanlıstır belkı sert bakıs gıbı gosteren kaşınız olabılır
bır guzellık uzmanına gıdın derım dudaga kalıcı makyaj ıle renklendırme kaşa da bakısları yumusatmak ıcın bır sekıl ;)
davranıslarınızın sert olması da dedıgınız gıbı ortamdandır 100 rustem aganın arasında bır goncagul gıbı nasıl dursun kı ınsan :)

kaş seklınız yanlıstır belkı sert bakıs gıbı gosteren kaşınız olabılır
bır guzellık uzmanına gıdın derım dudaga kalıcı makyaj ıle renklendırme kaşa da bakısları yumusatmak ıcın bır sekıl :KK66:
davranıslarınızın sert olması da dedıgınız gıbı ortamdandır 100 rustem aganın arasında bır goncagul gıbı nasıl dursun kı ınsan :)
:D ÜNİVERSİTE ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM HATTA ODA ARKADAŞIM SÜREKLİ SANA KAŞ LİFTİNG NE İŞTE SANA ONDAN YAPTIRALIM ÇOK YAKIŞIR ZATEN OFİS ELEMANISIN PROTEZ TIRNAK YAPALIM DİYE DİRETİYO AZ KALDI KANDIRACAK BENİ :D AMA TEK PROBLEM BEBEĞİM VAR DAHA 8 AYLIK UZUN TIRNAK YANLIŞLIKLA Bİ YERİNİ ÇİZERİM DİYE KORKUYORUM :(

canım bu sonradan kazanılan bir şey değil bana göre bazı insanların içinden geliyor fıtratları o şekilde yapacak birşey yok.Bende aynen senin gibiyim hiç dişi olamıyorum giyinişim bile daha maskülen her zaman. Birkaç defa yapayım dedim ama sonra devam edemedim kendim dışında bir insan olamıyorum. Boşver bence sen kendin ol doğal ol.

:KK70: ÜNİVERSİTE ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM HATTA ODA ARKADAŞIM SÜREKLİ SANA KAŞ LİFTİNG NE İŞTE SANA ONDAN YAPTIRALIM ÇOK YAKIŞIR ZATEN OFİS ELEMANISIN PROTEZ TIRNAK YAPALIM DİYE DİRETİYO AZ KALDI KANDIRACAK BENİ :KK70: AMA TEK PROBLEM BEBEĞİM VAR DAHA 8 AYLIK UZUN TIRNAK YANLIŞLIKLA Bİ YERİNİ ÇİZERİM DİYE KORKUYORUM :KK43:
evet uzun tırnak olmaz ama kaş konusunu degerlendırın
kalıcı oje de olabılır ama onda da ısınde uzman bırı olması sart ojeyı cıkarırken tırnagı cok ınceltenler var o yuzden dıkkkat etmek lazım

evet uzun tırnak olmaz ama kaş konusunu degerlendırın
kalıcı oje de olabılır ama onda da ısınde uzman bırı olması sart ojeyı cıkarırken tırnagı cok ınceltenler var o yuzden dıkkkat etmek lazım
:D değerlendiriyorum bakalım yılbaşını bekliyorum zam bir belli olsun hem spora yazılıp hemde dış görünüşüme yatırım yapacağım vicdanen çocuğuma harcıyorum tüm paramı maması meyve püresi derken 1 maaş yiyor kereta :D 1 yaştan sonra bizle beraber yemek yer heralde :D hayaller işte işe 2,5 aylık gittiğim için 4. ayda sütüm kesildi hep mamaya döndük çalıştığım için ek gıdada herşeyi e bebekten hazır aldım sebze püreleri filan meyve püreleri falan filan işte bi zam belli olsa

Valla bende parfüm çok etkili oluyor. Parfümünüzü kendinizin seksi bulduğu bir koku ile değiştirin ve sadece dışarı çıkarken değil evde olduğunuz günlerde de sıkının.

Ben bazen paspal hissetmeyeyim iyi hissedeyim diye, evde online toplantıdan önce bile parfüm sıkıyorum, istem dışı bi sırtım dikleşiyor bi konuşmalarıma özgüven geliyor.

Sexi görünmek göreceli bir kavram...
Şahsen ben öyle özel giysiler topuklu ayakkabı makyaj vs.yapmam pek...onun yerine siyah ve yarı transparan taytın altına açık renk yarı tanga iç çamaşırı, üzerime kısa,dar ,açık renk, bol göğüs dekolteli bir bluz giyinmeyi yeterli bulanlardanım... Artı eşim gelmeden duşumu alıp hafif kokulu losyonlarla olayı tamamlarım genelde.Bu hemen hemen her gün yaptığım bir şey zaten.Extra dikkat çekmek istersem göğüs uçlarına bir parça buz sürmem yeterli🤣 o sırada illaki eşimin tacizine maruz kalıyorum zaten olay yatakta bitmese bile malum evde kocaman bir genç kız var tabi kızımın dikkatini çekmesin diye o olunca üzerime uzun hırka giyiyorum neyseki yemek saati dışında odasından çıkmıyor😏

Ama eğer kızım evde yoksa (kızım 7 de geliyor okuldan eşimde 5 te evde oluyor) Normal tv karşısındayken fantazi çamaşırlarımı ( şu özel bölgeleri açıkta bırakan vucüt çorabı yada bütün iç çamaşırı) tarzında çamaşırlar giyinip kucak dansı yapmışlığım,
Eve henüz gelmemişse watsapta imalı mesajlar atarak hani şu iç çamaşırı emojisi,dudak ve öpücük yada dil emojesi falan... eve çabuk gelmesini ima etmişliğimde çoktur🤣
Mesaj sonrası telefonla arar mutlaka...o özel mesajlarıma,beni arayarak birşeyler katar genelde....Açıkçası biraz ergenvari biraz meşrep davranıyorum ama adamın hoşuna gidiyor...
Sadece telefonda özel resim göndermeye karşıyım hiç yapmadım ama yapsaydım oda iş görürdü kesin🤗

Yani hayatı renklendirmek eşinize karşı daha kadınsı görünmek bazen bu kadar kolay olabiliyor. Ama tabi bu durum eş kişisinin karakterine göre de değişebilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Nelerden hoşlanır, nelere meyli var hangi anlarda libido tavan gözlemleme şansınız olmuştur illaki
Ona göre kendinize birşeyler katabilirsiniz

Merhabalar kızlar ;

Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Gizemli ve cool olduğumu soylerler. Ay burcum oğlak soğuk yani. Herkese herseyi anlatmam mesela, iş ortamamım ıle arkadaslık ortamımı karıstırmam, eskıden okul ortamını da karıstırmazdım.sırlarımı bilen bir iki kişi vardır gerisiylle samimi olsam da herseyi anlatmam. Kalabalık ortamda çok çok konuşmam ama biri benim için birşey yapsın etsın bıraksın ordan alsın beklemem istemem. Naz cilve bended sıfır ama erkeklerle kikirdeyerek konusunca yelkenler suya iniyor.Komik hiç gelmiyor istediğiniz insan olma yolundakı tek engelınız yıne kendınızsınız:) dişil enerjı yukseltme medıtasyonları var yapabılırsınız ama 1-2 sefer değil aylarca yapınca işe yarıyor maalesef.

Merhabalar kızlar ;

Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Sen sensin.Eşin seni sen olduğun için sevdi.Naz niyaz yapıp süzülen bi kadın olmak için doğuştan öyle doğmak gerek.Sonradan yapmacık olur, üstüne oturmaz.Boşver bence kendine özen göster, güzel giyin, bakımlı ol.Gerisinde yine kendin ol yeter.

Her kadının kendine göre bir çekiciliği vardır. Kiminin saflığı sempatik gelir, o saf bakışlar çeker, kiminin şuh bakışları. Frapan giysiler, makyaj, takılar sizi belki daha feminen gösterebilir. Ama bunlar yetmez tavırlar da önemli. Abartırsanız eğreti durur

Makyaj ve takı işinizi kolaylaştırabilir.

Topuklu ayakkabı da kadınsı duruş için önemli bence.

Daha şık giyinmeyi de deneyebilirsiniz.

Daha az gülmek ve gülümsemekle idare etmek de ciddi ve asil bir duruş katabilir size.

Evde pijama ile gezmeyin. Eşimle 4 buçuk senelik evliyiz ama asker arkadaşına bağlamadık. Bu görüşe asla katılmıyorum.

Dişilik ve asil duruş insana Allah tarafından verilen bir auradır. Yani sonradan kazanamazsiniz bunları.

Belki yardımcı öğelerle durumu idare edersiniz ama istediğiniz etkiyi yaratamazsınız. Çünkü o aura ruhunuzda yoktur. Sonradan eklenen çıkma parça gibidir.

O yüzden cok zorlamayın. Iş yapmacıklik boyutuna ulaşmasın.
Evde pijama ile gezmeyip ne ile gezebiliriz peki? :)

daha kadınsı daha şuh olma konusunda zerre çabam yok olmadı da.kadın erkek sağlıklı ilişkisinin de bunlarla olacağını hiç düşünmüyorum.sex objesi olarak yaşamak bana ters.ama sadece anne vasfıyla yaşamak da bana ters.nasıl mutluysak lendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle davranmalı öyle yaşamalıyız.

Sexi görünmek göreceli bir kavram...
Şahsen ben öyle özel giysiler topuklu ayakkabı makyaj vs.yapmam pek...onun yerine siyah ve yarı transparan taytın altına açık renk yarı tanga iç çamaşırı, üzerime kısa,dar ,açık renk, bol göğüs dekolteli bir bluz giyinmeyi yeterli bulanlardanım... Artı eşim gelmeden duşumu alıp hafif kokulu losyonlarla olayı tamamlarım genelde.Bu hemen hemen her gün yaptığım bir şey zaten.Extra dikkat çekmek istersem göğüs uçlarına bir parça buz sürmem yeterli🤣 o sırada illaki eşimin tacizine maruz kalıyorum zaten olay yatakta bitmese bile malum evde kocaman bir genç kız var tabi kızımın dikkatini çekmesin diye o olunca üzerime uzun hırka giyiyorum neyseki yemek saati dışında odasından çıkmıyor😏

Ama eğer kızım evde yoksa (kızım 7 de geliyor okuldan eşimde 5 te evde oluyor) Normal tv karşısındayken fantazi çamaşırlarımı ( şu özel bölgeleri açıkta bırakan vucüt çorabı yada bütün iç çamaşırı) tarzında çamaşırlar giyinip kucak dansı yapmışlığım,
Eve henüz gelmemişse watsapta imalı mesajlar atarak hani şu iç çamaşırı emojisi,dudak ve öpücük yada dil emojesi falan... eve çabuk gelmesini ima etmişliğimde çoktur🤣
Mesaj sonrası telefonla arar mutlaka...o özel mesajlarıma,beni arayarak birşeyler katar genelde....Açıkçası biraz ergenvari biraz meşrep davranıyorum ama adamın hoşuna gidiyor...
Sadece telefonda özel resim göndermeye karşıyım hiç yapmadım ama yapsaydım oda iş görürdü kesin🤗

Yani hayatı renklendirmek eşinize karşı daha kadınsı görünmek bazen bu kadar kolay olabiliyor. Ama tabi bu durum eş kişisinin karakterine göre de değişebilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Nelerden hoşlanır, nelere meyli var hangi anlarda libido tavan gözlemleme şansınız olmuştur illaki
Ona göre kendinize birşeyler katabilirsiniz
bütün bunları gerçekten siz istediğiniz içinmi yapıyorsunuz yoksa eşiniz sizi beğensin diye mi? en önemli soru bu bence.

her daim sex objesi gibi görünmek zorunda değiliz bence. temiz ve biraz bakımlı olmak yeterli aslında.

Kocan seni boyle sevip begenmedi
Mi zaten🙄😂 daha kadinsi davranan birini istese herhalde oyle biriyle olurdu. Seven erkek icin farketmez uzerinde pijama mi var baska birsey mi var..evet bazi anlari guzellestirebilir ona katiliyorum ama surekli sexi gezersende zaten 1 kez gezmesen goze batar.. herkes nasil rahat ediyorsa oyle
Olmali bence..ama sonucta kimse abiyeyle wc temizleyip supurge tutmuyor..

Makyaj ve takı işinizi kolaylaştırabilir.

Topuklu ayakkabı da kadınsı duruş için önemli bence.

Daha şık giyinmeyi de deneyebilirsiniz.

Daha az gülmek ve gülümsemekle idare etmek de ciddi ve asil bir duruş katabilir size.

Evde pijama ile gezmeyin. Eşimle 4 buçuk senelik evliyiz ama asker arkadaşına bağlamadık. Bu görüşe asla katılmıyorum.

Dişilik ve asil duruş insana Allah tarafından verilen bir auradır. Yani sonradan kazanamazsiniz bunları.

Belki yardımcı öğelerle durumu idare edersiniz ama istediğiniz etkiyi yaratamazsınız. Çünkü o aura ruhunuzda yoktur. Sonradan eklenen çıkma parça gibidir.

O yüzden cok zorlamayın. Iş yapmacıklik boyutuna ulaşmasın.
Çok gerçekçi olmuş bu yorum😁

Back
X