Sexi görünmek göreceli bir kavram...
Şahsen ben öyle özel giysiler topuklu ayakkabı makyaj vs.yapmam pek...onun yerine siyah ve yarı transparan taytın altına açık renk yarı tanga iç çamaşırı, üzerime kısa,dar ,açık renk, bol göğüs dekolteli bir bluz giyinmeyi yeterli bulanlardanım... Artı eşim gelmeden duşumu alıp hafif kokulu losyonlarla olayı tamamlarım genelde.Bu hemen hemen her gün yaptığım bir şey zaten.Extra dikkat çekmek istersem göğüs uçlarına bir parça buz sürmem yeterli

o sırada illaki eşimin tacizine maruz kalıyorum zaten olay yatakta bitmese bile malum evde kocaman bir genç kız var tabi kızımın dikkatini çekmesin diye o olunca üzerime uzun hırka giyiyorum neyseki yemek saati dışında odasından çıkmıyor
Ama eğer kızım evde yoksa (kızım 7 de geliyor okuldan eşimde 5 te evde oluyor) Normal tv karşısındayken fantazi çamaşırlarımı ( şu özel bölgeleri açıkta bırakan vucüt çorabı yada bütün iç çamaşırı) tarzında çamaşırlar giyinip kucak dansı yapmışlığım,
Eve henüz gelmemişse watsapta imalı mesajlar atarak hani şu iç çamaşırı emojisi,dudak ve öpücük yada dil emojesi falan... eve çabuk gelmesini ima etmişliğimde çoktur

Mesaj sonrası telefonla arar mutlaka...o özel mesajlarıma,beni arayarak birşeyler katar genelde....Açıkçası biraz ergenvari biraz meşrep davranıyorum ama adamın hoşuna gidiyor...
Sadece telefonda özel resim göndermeye karşıyım hiç yapmadım ama yapsaydım oda iş görürdü kesin
Yani hayatı renklendirmek eşinize karşı daha kadınsı görünmek bazen bu kadar kolay olabiliyor. Ama tabi bu durum eş kişisinin karakterine göre de değişebilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Nelerden hoşlanır, nelere meyli var hangi anlarda libido tavan gözlemleme şansınız olmuştur illaki
Ona göre kendinize birşeyler katabilirsiniz