• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha kötüsünü gördüm bu kadar etkilemedi pöff

Selülitlerinizin görünmesinin bikiniyle ne ilgisi var? Mayo giyseniz de görünür onlar. Ancak etekli mayolardan giyerseniz biraz engelleyebilirsiniz görünmesini. Ha bu arada bu tip erkekler kadında dış görünüşe fazlasıyla, hatta haddinden fazla değer verdikleri için, dış görünüşünü beğenmedikleri kadınlara hiç mi hiç değer vermezler. Ki sana söylediklerinden de belli oluyor. Bir de üstüne bol bol aldatırlar, vefalı olmazlar. Size böyle şeyler söyleme hakkını nerden buluyor bu adam? Hiç kusuruma bakmayın, ama hala daha 'Bikini giymeyeyim diye böyle dedi' diyorsunuz, bence sizi ezmeye alışmış bu adam. Az biraz değerinizi bilin, bu adamda birazcık sizi kaybetme korkusu olsa o lafları söylemeye cesaret edemezdi, söylese de büyük pişmanlık duyar, ayaklarınıza kapanırdı beni affet diye.

etkilendim yorumunuzdan :(

canım bence yollama bu sefer de diyecekki ha iyi şeyler duymak istiyo hala falan..yapma bısey tripli ol ve tatılde hıcbıse olmamıs gıbı bıkını gıy ha buarada selülit sıkıntın varsa Sally Hansen Airbrush diye bır sprey var sorunlu bölgelerine sür çok güzel selülit kapatıyo ve de pürüzsüz yapıyo suda da kese yapmadıkca cıkmıyo deneyebılırsın canım ha buarada bunu erkk arkadsın dedi diye yapma kendın rahatsızsan yap:36:

:) teşekkür ederim denerim tabiki

etkilendim yorumunuzdan :(

Yorumum ağır kaçtıysa özür dilerim, size ayrılın demiyorum ama açıkça söyleyeyim böyle bir durumda bu 'ben bu adamın bana saygı duymasını, bana böyle laflar etmemesini nasıl sağlarım' diye düşünmek yerine 'Kilolarımı nasıl veririm, nasıl beni beğenmesini sağlarım, nasıl onu memnun ederim' diye düşünmeniz ilişkinizdeki temel sorun. Siz kendinize değer vermediğiniz gibi, karşıdan da değer görmemeye devam edersiniz böyle düşünerek. Karşısında eğilip bükülmeyin, ona açıkça söyleyin bu yaptığın terbiyesizlikti, bana saygı duymak zorundasın, yoksa bu iş biter diye. Sizse nasıl onu memnun ederime odaklanmışsınız. İlişkinizdeki sorun sizin kilolarınız değil onun saygısız tutumu, size saygı duymasını sağlayın, sonra kilonuzu verirsiniz.:34:

giymeni istemiyorum demek ayrı,
giyme diye aşağılamak ayrı
tarzı aşağılamak olan adam herhalükarde kırar kalbinizi.
bence de kurtulun.

Ah canm ya seni okadar iyi anliyorumki.esimde bana bazen boyle davranirdi.ama ben biliyorum onun bu davranisinin tek sebebi kiskanclik ve acikada soyleyemiyor kiskaniyorum diye boyle ozguven kirmaya calisiyor aklinca.ben dogum yaptim.gebelikte 31 kilo aldim.101 kiloydum doguma girerken.dogumdan oncesinde selulit vardi bazen fazlalasiyordu bile.ama dogumdan sonra kilo verdim. Suan gebelik oncesi kilomdayim ve fizigim dahada guzel ve tek bir selulit yok.bunlar icin hic caba sarfetmedim.kendiliginden oldu.sende kilo vercem diye aman sacma sapan ilac diet falan islerine girme.ozguvenini yikmasina izin verme sakin bak.bunu basardigini anlarsa her firsatta yapar durur.giy o bikiniyi.sahilde fil gibi kadinlar bikiniyle gezio sende ne varmis.mugladayim hep sahilde goruyorum ne bicim kadinlarda acaip ozguven var.her yandan tasmis kat kat hala bikiniyle gezio sere serpe.bosveeeer takma hic uzulme

:) hep böyle olmasından korkuyorum dediğiniz gibi kalbimde acıyor hiç bu kadar ileri gitmemişti. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :16:

bende 1.64 e 62-63 kiloyum.65e de çıkıyorum.balık etliyim hiçte sorun etmiyorum.selülitlerim yok mu kalçamın altında bacaklarımda var onlarda yürüyüş yapınca azalıyo.hayatımda hiç mayoda giymedim.sevgilim bırak laf etmeyi kilo aldım selülitlerim var desem bişey olmaz der geçer.selülit tarlası nedir ya.kendisinin baklavaları var heralde.size hiç değer vermiyo szölerine bakılırsa.ben böyle ilişkiye devam etmezdim.

bende 1.64 e 62-63 kiloyum.65e de çıkıyorum.balık etliyim hiçte sorun etmiyorum.selülitlerim yok mu kalçamın altında bacaklarımda var onlarda yürüyüş yapınca azalıyo.hayatımda hiç mayoda giymedim.sevgilim bırak laf etmeyi kilo aldım selülitlerim var desem bişey olmaz der geçer.selülit tarlası nedir ya.kendisinin baklavaları var heralde.size hiç değer vermiyo szölerine bakılırsa.ben böyle ilişkiye devam etmezdim.

kavga edip çabuk barışan bir çiftiz belki yine öyle sandı küserim tekrar barışırım diye rahat olabilir :43:

kavga edip çabuk barışan bir çiftiz belki yine öyle sandı küserim tekrar barışırım diye rahat olabilir :43:

bilemiyorum artık neyin rahatlığı.ben kolay kolay ilişki bitirme taraftarı değilim ama çok saygısız bu sözleri.devam etseniz bile bu rahatlıkta seviyede olmamalı.

Ay benim 10 senelik kocam oyle laflar etmedi iki dogum yaptim kilo aldim dünya kadar catlagim selulitim var eger bikini giymemi istemiyosa farkli üslupla söyler hakaret ederek değil sen bu adamla sadece sevgilisin neler söylüyor bide allah korusun evlendigini dogum yaptığını düşün lohusayken cildirtir bu adam seni bosver yolver gitsin kendine selülitsiz birini bulsun

Öncelikle şöyle fotoğraflar yollamayın sevgilinize daha geçen bir tanıdığımın başına hiç hoş şeyler gelmedi bu yüzden, hayat bu yarın bir gün ayrılırsınız başınız ağrır. Erkek arkadaşınıza da gelince bu ne hadsizlik o kim oluyor da böyle yerden yere vuruyor sizi. Sizde kendinize saygınız varsa ağzının payını bir güzel verin bu adama. Kilolu insanlar bikini giymesin,elbise giymesin,etek giymesin. Ee ne yapsın bu insanlar kiloluyuz diye evden çıkmasınlar o zaman. Sizde onun için değil ama kendiniz ve sağlığınız için kilo vermeyi deneyebilirsiniz.

Ay benim 10 senelik kocam oyle laflar etmedi iki dogum yaptim kilo aldim dünya kadar catlagim selulitim var eger bikini giymemi istemiyosa farkli üslupla söyler hakaret ederek değil sen bu adamla sadece sevgilisin neler söylüyor bide allah korusun evlendigini dogum yaptığını düşün lohusayken cildirtir bu adam seni bosver yolver gitsin kendine selülitsiz birini bulsun

:):) işin bide bu yanı var çok haklısınız bende öyle düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X