Daha Modern Bir Görünüm Kazandırabilir miyim???

eliff90

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
47
4
286
IMG_20190226_164431.webp

Kızlar görümcem bu gömleği, kendi kız isteme merasiminde giymiş. Sonra kilo alınca bir daha da giyememiş. Geçen gün bana çok yakışacağını, söyleyip hediye etti. Aslına bakarsanız 5-6 yıl önce olsa bu gömleği severek giyerdim, ama artık bana saten gömlekler çok demode geliyor.Bu aralar kesip dikmeye de merakım var. Acaba bu gömleği daha modern,kullanışlı bir tarza sokabilirmiyim?

Yaka kısmını iptal edip hakim yaka yapabilirsiniz. Değişik fularlar ile kullanırsınız
Ben bu gömleği yazlık olarak kullanmak istiyorum.onun için yaka kısmını komle kesip V yakaya dönüştürmeye,kollarını kesmeye ve düğmelerini kırmızı düğmelerle değiştirmeye düşünüyorum.olur mu ki?

Yaka kollar iptal edilip askili straplez bluz yapilirsa guzel olur ve dugmeler iptal edilip dugme yerine koldan cikan kumaslarla da volan yapilabilir=)

Eki Görüntüle 2239766
Kızlar görümcem bu gömleği, kendi kız isteme merasiminde giymiş. Sonra kilo alınca bir daha da giyememiş. Geçen gün bana çok yakışacağını, söyleyip hediye etti. Aslına bakarsanız 5-6 yıl önce olsa bu gömleği severek giyerdim, ama artık bana saten gömlekler çok demode geliyor.Bu aralar kesip dikmeye de merakım var. Acaba bu gömleği daha modern,kullanışlı bir tarza sokabilirmiyim?
Omuz kol kısımlarından kesilip katlanabilir ya da yaka altından her iki taraftanda kesip katlayabilirsiniz. İsterseniz yaka altında oluşacak boşluğa güpür ekleyebilirsiniz

Gömlek güzel görünüyor..siyah pantalonla,kalem etekle çok güzel durur.Hatta kot pantalon üzerine bile harika olur.Bence sen bunu kesip zayi etme.Dolabında kurtarıcı olarak bulunsun.

Bence sadece düğmelerini değiştirip yakayı iptal edip hafif dekolte vererek v şeklinde kesin

Ben bu gömleği yazlık olarak kullanmak istiyorum.onun için yaka kısmını komle kesip V yakaya dönüştürmeye,kollarını kesmeye ve düğmelerini kırmızı düğmelerle değiştirmeye düşünüyorum.olur mu ki?
Güzel olacağa benziyor. Eğer renginden yana şikayetiniz var ise kumaş boyası ile boyayabilirsiniz. Iligin üst tarafta kalan tarafına kenarına çok ince bir dantel de geçebilirsiniz.

Güzel olacağa benziyor. Eğer renginden yana şikayetiniz var ise kumaş boyası ile boyayabilirsiniz. Iligin üst tarafta kalan tarafına kenarına çok ince bir dantel de geçebilirsiniz.
Bence de güzel olacak.Rengini ben beğendim.dantel yaparsam düğmeleri değiştirmemem gerekmeyecek mi?Ben sedef düğmeleri beğenmedim.

saten gömlek demode değil ama bu biraz demode. düğmeleri değiştirmekle başla. gömleğin içinde tamamen kaybolacak bi renk seçmelisin.

Back
X