Daha ne diyeyim ?

Ayy aşırı sinirlendim gerildim bu nasıl iş, babasının sadece orayı yaz demesinin tek nedeni benim kesinlikle.bana güveniyorlar
Bi kere net konuştuktan sonra bu yük ve stres üstünüzden kalkıcak. O yüzden ne kadar erken ve net yaparsanız o kadar iyi. Açık kapı bırakmayın. Bu tip insanlar karşılarında duvar görmedikleri sürece anlamazlar. Kapınıza da gelse kabul etmeyecek kadar keskin olmalısınız. Başka türlü başa çıkmak mümkün değil böyleleriyle malesef

Herkese selam
Tam tahmin ettiğim gibi oldu yeğenimle konuştum şimdi
Tam olarak sadece burayı yazmayı düşünüyormuş :(
Açık açık söyledim “gelmeden önce özel yurtları araştır yoksa sen de teyzen gibi bir yerlerde kalmak zorunda kalırsın senin ablan da yok buralarda :) “ dedim
Tamam teyze dedi anladım ki bozuldu.
Kimse bana güvenmesin demeyi annesine bıraktım illa annesi arar söyler bu dediğimi.

Ohaaaa dört, beş sene sizin evde kalma planımı yapıyor. Bence acil ablanızı arayın. Kavga edin, küsün hatta taşının gelirseler bulamasınlar.

Ohaaaa dört, beş sene sizin evde kalma planımı yapıyor. Bence acil ablanızı arayın. Kavga edin, küsün hatta taşının gelirseler bulamasınlar.
En iyi ihtimalle birkaç ay kalır yurt hemen çıkmıyor
1 gün bile bunlara tahammül edemem çok pis huyları istekleri var bunların

Benim görümceme hemen çıktı. Bir ay diye gelir beş sene olur. Sizin ailenizde o yüzsüzlük var. O yüzden asla bir gece bile olmaz deyin.

Ne dersin ablam aramadan ben arayayım mı yeğenim böyle söyledi ama bana güvenmeyin diyeyim ?
Elbette arayın, yeğeninize söylemeniz onlar için bir şey ifade etmeyecektir çünkü, direkt ablanıza söylemeniz daha iyi olur, selam sabah ne haber nasılsın faslından sonra “Hayırlı olsun abla, ne yaptınız başladınız mı yurtları araştırmaya, yurt çıkana kadar ki dönem için de apart, eşyalı öğrenci evleri gibi yerlere bakın şimdiden, son dakikaya bırakırsanız kız açıkta kalır” deyin, ama biz sende kalır diye düşünmüştük gibi cümleler kurarsa, kusura bakma abla 1 günlüğüne bile olsa ben X’in sorumluluğunu alamam dersiniz.

Son düzenleme:
çok garipler hem esinizle cay içecek kadar birlikte oturmak istemiyorlar, hem de kızlarını eşinizin olduğu eve yatılı göndermeyi istiyorlar. Onlara firsat vermeden siz arayın bence

Yurt herkese çıkmıyor bana çıkmadı annem babam memur abime de çıkmadı arkadaşım var sadece babası polis ona da çıkmamıştı kız kardeşim istanbulda tıp okuyor ona da çıkmadı özel yurtlar köpek bağlasan durmayacak yerler senelik 250 bin civarındaydı kuzenim küçük şehirde onun da aylık 20 bin 2 kişilik oda yemek yok bu geçen sene fiyatı. Açık açık arayıp aileyle konuşup bu devirde sorumluluk istemiyorum bana güvenme emrivaki yapma de

Alma eve sakın. Saf misin bir kere eve girerse bir daha çıkmaz sen de ağzını açıp bir şey diyemezsin 4 seneyi size kitlerler. Yurt çıkacağı kesin değil ayrıca. Geçici apartlar vs var kalsın orada idarelik. Biz neler yaşadık kimsenin evine yıkıntı olmadık Şükür

Elbette arayın, yeğeninize söylemeniz onlar için bir şey ifade etmeyecektir çünkü, direkt ablanıza söylemeniz daha iyi olur, selam sabah ne haber nasılsın faslından sonra “Hayırlı olsun abla, ne yaptınız başladınız mı yurtları araştırmaya, yurt çıkana kadar ki dönem için de apart, eşyalı öğrenci evleri gibi yerlere bakın şimdiden, son dakikaya bırakırsanız kız açıkta kalır” deyin, ama biz sende kalır diye düşünmüştük gibi cümleler kurarsa, kusura bakma abla 1 günlüğüne bile olsa ben X’in sorumluluğunu alamam dersiniz.
Güç veriyorsunuz bana 🌺
Araştırdım onlara daha yakın yerlerde de var hemşirelik, en yakın da bizim burda var demişti baktım 1 saatlik yerde bile var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç veriyorsunuz bana 🌺
Araştırdım onlara daha yakın yerlerde de var hemşirelik, en yakın da bizim burda var demişti baktım 1 saatlik yerde bile var.

Sizin eve gelirse maddi hem manevi yük olacak. Başı bile ağrısa sizden bilecekler. İşin sonunda siz kötü olacaksınız. Hemde diğer yegenlerinize kapı açılmış olacak. Ablanızı arayın hatta taşının başka ile valla cekilmezler sülalesi. Ablanızı arama konusunda çekinmeyin ve geç kalmayın. Sonra sen bize söylemedin diye sizi suçlu çıkarır yüzsüzler.

Evde üç tane çocuk var. Öncelikle onları düşünün. Onların bile düzeni kalmayacak. Belki odalarından bile olacak çocuklar.

Güç veriyorsunuz bana 🌺
Yani bir de hemşirelik bölümüymüş madem ha a şehri olmus ha b şehri olmuş ne fark edecek? Nihayetinde kpss puanı onemli burada. Bir mühendislik olurdu, eğitim farki olurdu, özel sektör için okul ismi önemli olurdu o zaman durum başkaydı. Şu durumda evine en yakin yerde temiz temiz okusun, orda burda perişan olmasın.

Sizin eve gelirse maddi hem manevi yük olacak. Başı bile ağrısa sizden bilecekler. İşin sonunda siz kötü olacaksınız. Hemde diğer yegenlerinize kapı açılmış olacak. Ablanızı arayın hatta taşının başka ile valla cekilmezler sülalesi. Ablanızı arama konusunda çekinmeyin ve geç kalmayın. Sonra sen bize söylemedin diye sizi suçlu çıkarır yüzsüzler.

Evde üç tane çocuk var. Öncelikle onları düşünün. Onların bile düzeni kalmayacak. Belki odalarından bile olacak çocuklar.
Sormayın zaten ben de diyorum ki her birinin en az 4 çocuğu var bunlara okey desem onlar da gelecek ömür boyu bunları mı çekicem
Kendi çocuklarıma evime odaklanamıyorum bunlar yüzünden
Geçen ayda hastane için geldiler habire hastaneye git gel yaptılar her türlü ben eşim yardımcı olduk bebekli halimle..üstüne eve dönerken bi teşekkür bile etmediler insan bu kadar saygısız görgüsüz olur bilmiyorum bazen aynı kandan olduğuna şüpheliyim
En geç 2 güne arayacağım tepkilerini de size yazacağım (onlar tatilde arasam da müsait değilim falan diyebilir döneceklermiş 2 güne ararım) 🖐️

Yani bir de hemşirelik bölümüymüş madem ha a şehri olmus ha b şehri olmuş ne fark edecek? Nihayetinde kpss puanı onemli burada. Bir mühendislik olurdu, eğitim farki olurdu, özel sektör için okul ismi önemli olurdu o zaman durum başkaydı. Şu durumda evine en yakin yerde temiz temiz okusun, orda burda perişan olmasın.
İşte o yüzden diyorum amaç bence bizde geçirsin 4yılını, hangi şehire gitse yurt çıkmama ihtimali var bana güvenerek burayı yazacak ki çıkmasa da bana gelecek,hatta bence yurt hiç yazmayacaklar, çünkü 5kardeşler,yurda para vereceğimize orda kalsın paramız bize kalsın mantığındalar kesin.
Buraya hastaneye geldiler bilmediğin yer kime neye güvenip arabanı okul önüne park edersin,götür işte otoparka (biz 10yıldır buradayız eşimin memleketi her köşesini bilir ona rağmen riske atmaz otoparka koyarız arabamızı daima) neyse bedavacılıktan işte aracını orta yere koydu çekildi arabası,tuttu bizi aradılar arabamız çalındı diye,eşim işten çıktı belediye polis derken buldu aracı,sonuç olarak eşime teşekkür bile etmeden gittiler 🤛🏻

Back
X