Daha ne diyeyim ?

Ağzınıza sağlık, iyi yapmışsınız. Ama sizinkiler çok fena. Anneniz arar az sonra başlar veryansın etmeye. Kesinlikle geri adım atmayın. Eviniz öğrenci yurduna döner sonra. Ne halt ederseler etsinler.
Teşekkür ederim KK sayesinde güç aldım sizlerden 🌺🥰
Hep azarlandım hep yaranmaya çalışan küçük kız çocuğu oldum şimdi istediklerini yapmayacağımı söyleyince gider başkasında kalır gerekirse ama sana yollamam dedi
Sen bilirsin dedim 🤣

Heh işte bu kadarrr 🙏 helal olsun iyi yapmışsınız, onların maksadı muhtemelen 4 yıl sizinle yaşaması için zemin hazırlamaktı, anneniz aracılığıyla insan yeğenini yurda gönderir mi ayıp değil mi vs sözlerle manipüle edeceklerdi.
Evet öğrenciye bakılır kol kanat gerilir ama sizinkilere değil😬

Şimdiki adım muhtemelen anneniz arayacak veryansın edecek sakın geri adım atmayın, ne derlerse desinler.
Ben ablamın bile olsa kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam, benim kontrolüm dışında okulunda yolda izde başına bir şey gelse hepiniz atmaca kesilir başıma üşüşürsünüz, kimse en ufak bir şeyde suçlayacağı kişiye çocuğunu emanet etmesin, çok istiyorsan anneannesi olarak sorumluluğunu sen al dersiniz.
İlk söylediği şey “koskoca kızın sorumluluğunu niye sana veriyoruz ki sadece gelip sen de yatardı” dedi
O öyle olmuyor işte dedim kızkardeşim de güya sadece yatacaktı annemler neler neler söyledi kızkardeşime hizmetçi oldum ona rağmen yaranamadım dedim
Biz öyle değiliz falan dedi dedim kusura bakma sen öyle olmazsın eşin öyle olur.
Tutar der kızkardeşin ordayken nasıl başına şu geldi bu geldi ya da neden yurtta kalıyormuş kardeşinde kalsın der dedim asla masla dedi ama ben işime şansa bırakmıyorum baştan söylüyorum dedim 🤷🏻‍♀️

Teşekkür ederim KK sayesinde güç aldım sizlerden 🌺🥰
Hep azarlandım hep yaranmaya çalışan küçük kız çocuğu oldum şimdi istediklerini yapmayacağımı söyleyince gider başkasında kalır gerekirse ama sana yollamam dedi
Sen bilirsin dedim 🤣

Başkasında kalmasına gerek yok. Ya yurt bulacak ya ev. Yada kendi şehrinde okuyacak. Ne kadar meraklı çocuğunu başkasına atmaya. Lütfen sizi kandırmalarına izin vermeyin. Evet yollama iyi olur deyin geçin. Sizin eviniz yurt yada otel değil.

Başkasında kalmasına gerek yok. Ya yurt bulacak ya ev. Yada kendi şehrinde okuyacak. Ne kadar meraklı çocuğunu başkasına atmaya. Lütfen sizi kandırmalarına izin vermeyin. Evet yollama iyi olur deyin geçin. Sizin eviniz yurt yada otel değil.
Ayy ben de dedim millete nasıl göndereceksin ev tutmanız lazım ya da özel yurt dedim yoo gerek yok hemen çıkar belki diyor 😶

Oh yollamasin cok iyi geri adim yok boyle devam. Sevindim :)

Nankor bunlar gor iste sen de
Yok o konuştukça ben kararlılığımı gösterdim en son artık biz de gelmeyiz o da gelmez dedi
Valla siz bilirsiniz dediğimi doğru anlasaydın konuşma böyle bitmezdi.Hadi iyi günler dedim :)

Ne yıkıntı tipler bunlar ya
Sormayın 😶
Eşim de pek yorum yapmaz konulara bana bırakır ama o da bu defa dedi ben kimseye bakıcılık yapamam ev tutamayacaksa şehirden çıkarmasın çocuğunu (tutabilir sadece bedavacılık yapmak istiyorlar)
Senin çocuğun gelse yurda gitmesin derim sen ne diyorsun falan bile dedi
Başta da kendisi diyor ki kızım çok nazlıdır özel yemekler şunlar bunlar ona yapıyorum birinde kalsa ne olacak bilmiyorum dedi 🤦🏻‍♀️

Zaten ona benzer bi lafta etti,gerekirse orası gelse gitmesin gibi,dedim çocuğa yazık olacak hem bütçenize uygun hem kimseye yük olmayacağı bir yer yazın işte dedim
Kime yazık olursa olsun umurunuzda olmasın. Onu da bir zahmet anası babası düşünsün. Size yazık olmasın da… sonra derler kabul etsen böyle olmazdı falan aman bırakın ya hiç yorum yapmayın

Zaten ona benzer bi lafta etti,gerekirse orası gelse gitmesin gibi,dedim çocuğa yazık olacak hem bütçenize uygun hem kimseye yük olmayacağı bir yer yazın işte dedim

Şimdiden duygu sömürüsü yapmaya başlamışlar. Yazmasın o zaman. Yada özel yurt baksın. Ama nasılsa siz varsınız size güveniyor hala.

Bulunduğunuz yerde başka akrabası var mı?

Şimdiden duygu sömürüsü yapmaya başlamışlar. Yazmasın o zaman. Yada özel yurt baksın. Ama nasılsa siz varsınız size güveniyor hala.

Bulunduğunuz yerde başka akrabası var mı?
Var çok var akraba o yüzden başkasına yollarım dedi
Bence özel yurt ev falan tut dedim asla dedi,Sen bilirsin dedim 🤷🏻‍♀️
Ben çark etmeyince kararlı olunca acındırmaya çalıştı sonra da sertleşmeye başladı ben de baştan söyleyip aslında size yardımcı oluyorum dedim baktım anlayacak gibi değil ne yapmak isterseniz yapın sadece sorumluluk almayacağımı bilin istedim dedim

En son artık gerekirse yurt çıkana kadar otursun burda evde dedi 🤷🏻‍♀️
Bakın önceki yaşadıklarınız konuşmalarınız bir yana. Mutlaka haklısınızdır ama siz bu çocuğun teyzesisiniz. Konuşmanızı keşke öyle bitirmeseydiniz yurt çıkana kadar size gelip gitseydi.
Yurt çıkmasaydı o zaman konuşur eve çıkmasına destek olurdunuz.

Açıkçası üzüldüm yeğeniniz ablanız da bu tavrınıza çok üzülmüşlerdir.

Bir yabancı ile konuşur gibi konuşup tepki vermişsiniz.. Aile bağlarınız bana çok enteresan geldi.

Bakın önceki yaşadıklarınız konuşmalarınız bir yana. Mutlaka haklısınızdır ama siz bu çocuğun teyzesisiniz. Konuşmanızı keşke öyle bitirmeseydiniz yurt çıkana kadar size gelip gitseydi.

Bir yabancı ile konuşur gibi konuşup tepki vermişsiniz.. Aile bağlarınız bana çok enteresan geldi.
Yurt cikmazsa ki buyuk ihtimalle cikmaz o zaman konu sahibinin basina kalacak kiz. Kendi sehrini yazsin madem. Kimse kimseyi evinde beslemek zorunda degil anasi var babasi var. Yıkıntı insanlara uzulmeyin

Açıkçası ben de yurt çıkmasa’ dan sonra konuşurum diye düşündüm ama o zaman daha çok mağdur olacaklardı.Şimdiden söylemek daha mantıklı geldi.Bulunduğu şehirde de o bölüm var civar illerde de var amaç tamamen yurt bakmadan bende kalması idi.Bugünki konuşmadan onu anladım ee valla ben de 4 yıl kimseye bakıcılık yapamam hele ki bir genç kıza,ülkemizde kadının kızın ne kadar zorlandığını biliyoruz bir akşam dışarda kalsa şahsen teyze olarak korkarım aman emanet çocuk diye..
Ee kendi ailem çocuğum sorumluluklarım var artık tahammülüm yok cidden..

Keşke ailem normal olsaydı ben de “normal” olan davranışı gösterirdim :( bana daha önce çok gelip gittiler ayağını yıkayacak derecede kıymet verir asalak gibi her dediklerini yapardım,yapmazsam kötü olurum korkusuyla,yaranamıyorum hep bir memnuniyetsizlik hep bir eksik gedik bulurlar ve bi sorun çıksın ilk önce bizi suçlayacaklardı tanıyorum onları..
(İlk mesajımda yazdım kızkardeşimin olayında ilk suçlanan biz olduk)

Yoksa keşke normal olsalardı ben de bizzat davet ederdim burs da verirdim kardeşim de yaptım ama tekme tokat olarak döndü bana..

Ilişkilerimiz hiçbir zaman iyi olmadı annem sağolsun herkesin lafını taşır ortalığı karıştırır kendini savunan sınırlarını çizen üzülmez (öyle kabul edelim derler kıymetli kişi olur) kendini savunamayan da hep ezildi dışlandı..ben gibi..

Artık yoruldum onları çekmekten.

Sormayın 😶
Eşim de pek yorum yapmaz konulara bana bırakır ama o da bu defa dedi ben kimseye bakıcılık yapamam ev tutamayacaksa şehirden çıkarmasın çocuğunu (tutabilir sadece bedavacılık yapmak istiyorlar)
Senin çocuğun gelse yurda gitmesin derim sen ne diyorsun falan bile dedi
Başta da kendisi diyor ki kızım çok nazlıdır özel yemekler şunlar bunlar ona yapıyorum birinde kalsa ne olacak bilmiyorum dedi 🤦🏻‍♀️
Vay be açık açık söylemiş, 4 sene sen bakacaktın koca kıza.. şaka gibi.

Evin adamından rahatsız olan gitmeyecek misafirliğe!
Bu olay benim annemde de çok vardı ne yazık ki. Aydın da okudum oralı arkadaşım annem gelince bizi evlerine davet etti.bir sürü yöresel yemekler yapmışlar. Eee babası da evdeydi. Annem bana baskı yaptı, ben arkadaşıma, arkadaşım annesine babası evden çıksın diye. Adam çıkmadı. Ben bu soğukta nereye gideyim diye karısına bağırdı.
O zaman annem rahatsız oldu diye çok üzülmüştüm.
Şimdi ise düşününce ne büyük saygısızlık yapmışız.
Aynen yani bi de yalnız değil ki annen adamla kaç kişi var

Back
X