Daha ne diyeyim ?

Selam herkese,
Merak edenler vardı yazayım,
Annemle dün de bugün de konuştuk normal hali tavrı,hiç duymamış gibi,duyduğuna eminim,karışmak istemiyor bence bu defa (ya da artık susmadığımı biliyor çekiniyor) diğer ablamla da bu akşam konuştum diğer ablamla aramızda geçen konuşmayı birebir anlattım,o da duymamış (buna her şeyi söylemiyorlar onlar gibi değil çünkü 😂 ) bana hak verdi,insan çiçeğini, kedisini bile birine emanet edemez,etse bile şahsen ben çiçek sulayamam unuturum diye sorumluluk almam çok haklısın dedi 🙌🏾

Vayyy ne çiçek sonunda dize getirdin galiba annenleri helal olsun sana.

Hoş ben anksiyetik bir manyak bir olarak genede bir son dakika golü atarlar diye düşünüyorum. Kayıt vakti eve habersiz gelmek, kimse kabul etmeyince sana duygu sömürüsü yapmak gibi. İnşallah yanılırım.

Vayyy ne çiçek sonunda dize getirdin galiba annenleri helal olsun sana.

Hoş ben anksiyetik bir manyak bir olarak genede bir son dakika golü atarlar diye düşünüyorum. Kayıt vakti eve habersiz gelmek, kimse kabul etmeyince sana duygu sömürüsü yapmak gibi. İnşallah yanılırım.
Aaa onu ben de bekliyorum 🤝 umarım bu defa yanılırım.Ben reddedeceğim ondan eminim 🤩

Helal olsun. Bu kadar pûrü pak bir sonuç beklemiyordum açıkçası. Darısı diğer cenklerin başına. Denildiği gibi yine de tedbiri elden bırakmayın. Fazla hızlı ve iyi bir sonuç gibi görünüyor çünkü.

Ya bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Sizin ablalar ve kardeşler say say bitmiyor maşallah 😂

Helal olsun. Bu kadar pûrü pak bir sonuç beklemiyordum açıkçası. Darısı diğer cenklerin başına. Denildiği gibi yine de tedbiri elden bırakmayın. Fazla hızlı ve iyi bir sonuç gibi görünüyor çünkü.

Ya bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Sizin ablalar ve kardeşler say say bitmiyor maşallah 😂
9 kardeşiz 🫢😂 sayı çok olunca sorun da çok oluyor hiçbir hayrını görmedim bu çokluğun 🤷🏻‍♀️

ay bana inandırıcı gelmedi şimdi böyle yapıyorlar ki sen rahatla sonra zamanı gelince emrivaki yapabilirler. bir de kardeşinin kocasından ayrı odaya gitmesini isteyecek, sırtı dönük oturacak kadar rahatsız olması beni rahatsız etti. bu biraz sapkın düşünceli olduğunu gösteriyor. sen yine olsun deyip yeğenini alırsan annen ya da kardeşinden kocan yeğenini rahatsız etmiş tarzı şeyler duyabilirsin hiç bulaşma. bence şu anki sakinliği sen boz bir şekilde çünkü bu arsızlık böyle bitecek bir şey değil kesin son dk. golü planlanıyordur. benim de ismi lazım değil yemek için deliren bi aile büyüğümüz vardı(saygı duyylacak biri değil yaşı büyük diye aile büyüğü diyorum). annem çok güzel yemek yapar şehir dışından bize geldi yılbaşında da ben şunda kalıcam sonra gelirim dedi. anneme dedim anne bu yılbaşı sofrasını ölse kaçırmaz ayak yapıyo akşam gelecek :D annem dedi yok kızım gelmez orda kalıcam dedi. sonuç oalrak akşam geç saatte damlamıştı bizim eve :D

ay bana inandırıcı gelmedi şimdi böyle yapıyorlar ki sen rahatla sonra zamanı gelince emrivaki yapabilirler. bir de kardeşinin kocasından ayrı odaya gitmesini isteyecek, sırtı dönük oturacak kadar rahatsız olması beni rahatsız etti. bu biraz sapkın düşünceli olduğunu gösteriyor. sen yine olsun deyip yeğenini alırsan annen ya da kardeşinden kocan yeğenini rahatsız etmiş tarzı şeyler duyabilirsin hiç bulaşma. bence şu anki sakinliği sen boz bir şekilde çünkü bu arsızlık böyle bitecek bir şey değil kesin son dk. golü planlanıyordur. benim de ismi lazım değil yemek için deliren bi aile büyüğümüz vardı(saygı duyylacak biri değil yaşı büyük diye aile büyüğü diyorum). annem çok güzel yemek yapar şehir dışından bize geldi yılbaşında da ben şunda kalıcam sonra gelirim dedi. anneme dedim anne bu yılbaşı sofrasını ölse kaçırmaz ayak yapıyo akşam gelecek :D annem dedi yok kızım gelmez orda kalıcam dedi. sonuç oalrak akşam geç saatte damlamıştı bizim eve :D
Bilmiyorum ben de çok güvenmiyorum ama çok net bir şekilde sorumluluk almıyorum dedim o da 1 saatliğine bile göndermem merak etme dedi,ben de sen bilirsin deyip kapattım izah etmedim asla açıklamaya çalışmadım kendimi..
Şayet yaparsa gerekirse şehir dışındayım derim netliğim pekişir 😁
Ama diğer kardeşlerime söylediğine eminim çünkü onun kafasındakilerin tavrında net gördüm kızgınlar bana...(wp grupta yorum yaptığım bi konuya kimse cevap vermedi bir de annemle ilgili mesaj attığım kardeşim cvp olarak sadece “tm” dedi 😂 ) beni dışlayarak manipüle edeceklerini sanıyorlar 🫢😅

Bilmiyorum ben de çok güvenmiyorum ama çok net bir şekilde sorumluluk almıyorum dedim o da 1 saatliğine bile göndermem merak etme dedi,ben de sen bilirsin deyip kapattım izah etmedim asla açıklamaya çalışmadım kendimi..
Şayet yaparsa gerekirse şehir dışındayım derim netliğim pekişir 😁
Ama diğer kardeşlerime söylediğine eminim çünkü onun kafasındakilerin tavrında net gördüm kızgınlar bana...(wp grupta yorum yaptığım bi konuya kimse cevap vermedi bir de annemle ilgili mesaj attığım kardeşim cvp olarak sadece “tm” dedi 😂 ) beni dışlayarak manipüle edeceklerini sanıyorlar 🫢😅
ay uzak durun ya kan bağı vs. cidden bi yere kadar. biri yazmıştı yukarda eşinizle aranız bozulur diye bence de öyle. ne zorunluluğunuz var da neyin tribine girmişler. sen de mesafe koy grupta soğuk ol vs. evet gelirlerse evde olmadığını söyle o kapıyı bir kere açarsan kurtulamazsın daha.

ay uzak durun ya kan bağı vs. cidden bi yere kadar. biri yazmıştı yukarda eşinizle aranız bozulur diye bence de öyle. ne zorunluluğunuz var da neyin tribine girmişler. sen de mesafe koy grupta soğuk ol vs. evet gelirlerse evde olmadığını söyle o kapıyı bir kere açarsan kurtulamazsın daha.
Çıktım direkt gruplarından..
Kardeş çok olunca gruplaşma da oluyordu.
Misal Biri ne hata yaparsa yapsın arkasında durulurdu,diğeri hiçbir şey yapmasa da kusur bulup haşlarlardı..Artık iyice tiksinmeye başlamıştım zaten bahane oldu 🤭

Ben yüksek sesten bile korkan bi tipim,çocukluğumun özeti şöyle,evde babam annemi döverken benim yorgan altına girip kulağımı kanatacak kadar parmağımla bastırıp içimden bitti bitti demekle altımı korkudan kaçırmakla geçti. :(

35 yaşındayım güzel bir evliliğim bana değer veren bi eşim var (babamın tam tersi bir adam şükür ) ama hala her şeyden herkesten çok korkuyorum tartışma çıkabilecek her şeyden kaçıyorum..

Şuanda evimizin çaprazında sürekli bu şekilde sorunları olan bir aile var onların sesi bile gelince oturur ağlarım (polis gelir aile sorunu der gönderirler tıpkı bizimki gibi) bazen lanet olsun deyip evi satıp gidesim geliyor,çocukluğumu unutturmuyorlar sağolsunlar ancak satılmıyor..

Kısacası dümdüz korkak bi tipim bir şeye itiraz edersem dayak yiyebilirim korkusu hücrelerime işlemiş..
Avm sırasında önüme geçene itiraz ediyorum artık 😂 bu tür şeyleri de kızlarıma örnek oluyorum kaygısıyla yeni yeni yapıyorum..

Çok yeni yeni konuşuyorum işte size anlattığım gibi yurt konusu ile başladım grupların hepsinden çıktım,bir Allahın kulu neden çıktın bile demedi çünkü tahmin ettiğim gibi ben kötü evlat ilan edildim unrumda değil artık..

Şunu da söyleyeyim belki bir kişi bile okur faydası olur..
Herkes küçük büyük tartışmalar yaşıyordur evinde,bizimkiler o kadar çok kavga ederdi ki biz görünmez gibiydik,asla konu ikisi dışında bişey olmazdı,çok ezik korkak biriydim aile içinde de dışarda da herkesin dikkatini çekerdim, küçük yerde de yaşıyorduk herkes akşam evimizde kavga olduğunu bilirdi polis ambulans geldiğini bilirdi,neyse bundan cesaret alıp bana zarar vermeye başladı çevrem,çok zorbalık gördüm defalarca mahalledeki arkadaşlarım tarafından dövüldüm,hiç bir zaman annemler bilmedi çünkü anlatsam da kimse bana destek olmayacaktı annem kesin “ne yaptın acaba” diyecekti babam da hakettin deyip bi posta da o vuracaktı bundan çok emindim..
Velhasıl @Mune ailem hayattaki en büyük şansızlığım ama okul öğretmenlerim defterler kitaplar da benim en büyük şansım olmuştu:) okulda çok başarılı bir kız oldum öğretmenlerimin bana ilgisi şevkati o kadar iyi geliyordu ki hemen sabah olsun istiyordum tatillerden nefret ederdim,belki de o yüzden öğretmen oldum :)

Cesaretli olmak hakkını savunmak bence bir kadın için müthiş bir özellik. 👏
Allah korusun tüm ailenizi silebilirsiniz hakkınız

Back
X