Daha ne kadar çekilir anlamıyorum !!

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
241
23
48
Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..

Çocuk için geliyorsa çocuğunuda alsın gitsin paşa
Tek başına sorumluluk almadan trip atmak ne kolay
Yada o gelsin sende tek çık turlayıp gel
Çocuk için olmazsa gelmezdim ama işte de bakalım
Ne oluyor
Öndeki 3 5 cm lik fazlalık onlara bir değer mi atfediyor

Yani daha önceki konunuzu okudum. Sizde sürekli bir barışma çabası içerisindesiniz. Yapmayın böyle. Konuşmak mi istemiyor beyfendi sizde konuşmayın. Tavır yapmadan, yok sayarak gittiği yere kadar konuşmayın. Ne zaman kendisi konuşmak isterse o zaman sizde konuşursunuz.

Yani daha önceki konunuzu okudum. Sizde sürekli bir barışma çabası içerisindesiniz. Yapmayın böyle. Konuşmak mi istemiyor beyfendi sizde konuşmayın. Tavır yapmadan, yok sayarak gittiği yere kadar konuşmayın. Ne zaman kendisi konuşmak isterse o zaman sizde konuşursunuz.
Haklısınız öyle de yaptım yapıyorum ama ne bileyim ailem şehir dışında birkaç hafta sonra kardeşimin nişanı var ona gitmem gerek böyle küs habersiz mi gideyim bilemiyorum

Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..
Öyle mi o zaman boşanalım çocuğunla mahkeme kararı ile görüşürsün benimle de muhatap olmamış olursun deseydin ya, böyle adamları çekmeyinnnnn yahu , ne bu sürekli pesinden koşmalar ...

Haklısınız öyle de yaptım yapıyorum ama ne bileyim ailem şehir dışında birkaç hafta sonra kardeşimin nişanı var ona gitmem gerek böyle küs habersiz mi gideyim bilemiyorum

Konuşmamayan devam edin. Şehir dışına gideceğiniz zaman yanına gidin. Sakin bir şekilde kardeşimin düğünü var. Haberin olamadan gitmek istiyorum diyin. Hata onun gelmesi gerekiyorsa beraber gidin. Baktınız yine konuşmuyor. Tabi yine sakin ve kibar bir şekilde ne yapmaya çalıyorsun bilmek istiyorum. Varsa bir derdin anlat bilmek istiyorum diyin

Konuşmamayan devam edin. Şehir dışına gideceğiniz zaman yanına gidin. Sakin bir şekilde kardeşimin düğünü var. Haberin olamadan gitmek istiyorum diyin. Hata onun gelmesi gerekiyorsa beraber gidin. Baktınız yine konuşmuyor. Tabi yine sakin ve kibar bir şekilde ne yapmaya çalıyorsun bilmek istiyorum. Varsa bir derdin anlat bilmek istiyorum diyin
Deneyeceğim teşekkür ederim
İşte ben önden gidecektim o sonra gelecekti ama ben onun ailesiyle böyle olunca görüşmem bende sizinkilerle dedi gelmez kesin nişana terbiyesiz

Kızlar iyi akşamlar ,

Neden peşinde koşuyorsunuz ki? Haksız olan özür dilemesi gereken o. Hiç muhatap olmayın

Kızlar iyi akşamlar ,
Kendi eşimi gördüm sanki. Biz boşanma aşamasındayız. Adamın 3 ay aynı evde küsmüşlüğü var. Sizin ki de öyle bi tip sanırım.

Peşinden koşmayın. Kendiniz gidin nişana. Gelmezse gelmesin herkes görsün terbiyesizliğini.
Ben de benzer şeyler yaşadım, boşanmaya karar verdim. Evliliğin yarısı küs geçti. Aynı evin içinde küs kalıyor adam ya günlerce. Ben de hep böyle göbek bağları yarattım kendimce, aman şu zaman şu var ya gelmezse ya yapmazsa ya götürmezse diye hep gidip barışan ben oldum. Böyle yapınca vefalı olacak kıymet bilecek sanıyoruz ama aksine küs kalma süreleri her seferinde uzuyor ve hep sizden bekliyorlar adımı.

Kızlar iyi akşamlar ,
Muhatap olmayın. Bence umursamayın çocuğunuzu alıp latte içmeye gidin

Kendi eşimi gördüm sanki. Biz boşanma aşamasındayız. Adamın 3 ay aynı evde küsmüşlüğü var. Sizin ki de öyle bi tip sanırım.

Bizimki şimdi şu durumda gidip ailesinden özür dilesen bitse kırgınlık sanki bişey olmamış gibi canım cicim olur hemen bana

Bizimki şimdi şu durumda gidip ailesinden özür dilesen bitse kırgınlık sanki bişey olmamış gibi canım cicim olur hemen bana
Ailesiyle ne yaşadınız bilmiyorum ama yaşadığınız konuda haklıysanız kesinlikle özür dilemeyin hep kendinizden ödün vermeyin eşinizde konuşmuyorsa konuşmasın hiç umursamayın farzedinki kocanız yok nişana giderkende hiç gel falan demeyin iyice onun totosunu kaldırmayın kardeşimin nişanına gideceğim haberin olsun deyin ve gidin sürekli kendinizden taviz vermeyin ne hali varsa görsün sende sadece çocuğuna odaklan seni önemsemeyeni sende önemseme

Back
X