Daha ne kadar çekilir anlamıyorum !!

Bizimki şimdi şu durumda gidip ailesinden özür dilesen bitse kırgınlık sanki bişey olmamış gibi canım cicim olur hemen bana
Benim ki bayramda ailesinin elini öpmeye gitmek istemediğim için beni boşanmakla tehdit etmişti . Ki gerçekten haklı sebeplerim vardı. Bu varlıkların kendine saygısı yok ki eşine olsun. Hatta daha ilgincini anlatıyım size. Annesiyle bir yerde karşılaşıp yanına gittim hal hatır sormaya. Yüzüme dik dik bakıp bana sen kimsin diye sordu. İnanabiliyor musun? Nasıl yani dedim? Heee sen miydin diyo 😃 eşime bunu benden önce söylemiş. Eşime annen böyle yaptı diyince kavga ettik fesat kötü kalpli ben oldum . Kafası dalgınmış ben insanların açığını arıyormuşum insan halinden anlamıyormuşum. Neler neler… 🙈

Ailesiyle ne yaşadınız bilmiyorum ama yaşadığınız konuda haklıysanız kesinlikle özür dilemeyin hep kendinizden ödün vermeyin eşinizde konuşmuyorsa konuşmasın hiç umursamayın farzedinki kocanız yok nişana giderkende hiç gel falan demeyin iyice onun totosunu kaldırmayın kardeşimin nişanına gideceğim haberin olsun deyin ve gidin sürekli kendinizden taviz vermeyin ne hali varsa görsün sende sadece çocuğuna odaklan seni önemsemeyeni sende önemseme
Aynen öyle teşekkürler ..
arada çocuğu alıp parka indiriyor onda bile ailesine de haber veriyor gelin sevin die ailesinin özellikle annesinin hayatı oğlu olmuş sadece torun hikaye de gelde eşime anlt bunu

Aynen öyle teşekkürler ..
arada çocuğu alıp parka indiriyor onda bile ailesine de haber veriyor gelin sevin die ailesinin özellikle annesinin hayatı oğlu olmuş sadece torun hikaye de gelde eşime anlt bunu
Canım Anneci adama hiç birşey anlatamazsın hatta sen onlar hakkında bir şeyler konuştukça ters teper ve daha çok yakınlaşır hiç Annesini falan haklı olsan dahi kötüleme sen zararlı çıkarsın çok gerekmedikçe Ailesini evinin çinde iyi veya kötü hiç ağzına alma onlar yüzündende kendini strese sokma çünki eşin seni bu konuda hiç bir zaman anlamayacak ailesi hakkında bir şey dediğinde sen onu ailesinden ayırmsk istiyorsun düşüncesi olacak beyninde herşeyi zamana ve Rabbime bırak

Canım Anneci adama hiç birşey anlatamazsın hatta sen onlar hakkında bir şeyler konuştukça ters teper ve daha çok yakınlaşır hiç Annesini falan haklı olsan dahi kötüleme sen zararlı çıkarsın çok gerekmedikçe Ailesini evinin çinde iyi veya kötü hiç ağzına alma onlar yüzündende kendini strese sokma çünki eşin seni bu konuda hiç bir zaman anlamayacak ailesi hakkında bir şey dediğinde sen onu ailesinden ayırmsk istiyorsun düşüncesi olacak beyninde herşeyi zamana ve Rabbime bırak
İyi de böyle hayat mı geçer hayır diyemiyor kök ailesine

Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..
Hic umursamayin lütfen çocuğunuzla güzel mutlu vakitler geçirin. Zannediyor ki o konuşmuyor diye kahrolup ölüp biteceksiniz. Hic te öyle olmadığını hissettirin. Öyle olmasa bile öyle hissettirin siz. Benim küsme huyum vardır biraz törpüledim. Evliliğimin ilk yıllarında ben de küserdim hatta hic konuşmazdım eşim tam tersi on dakika sonra olayı unutur eski halini alır. Sonra sonra baktım o gönül almaya çalışan adam gitti artik o da umursamamaya başladı. 😁 dedim bu böyle olmayacak bari ben ona uyum sağlayım çünkü küsmek gerçekten berbat birşey. Siz de hic tınmayın Eşiniz yola gelir

Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..
Şuan aynı durumu yaşıyorum desem tabi bu sefer ben kırıp döktüm söyledim ağzıma geleni ve konuşmuyorum salak kafam yemek yer misin çay içer misin diye dayanamayıp soruyorum tabiki hayır diyor sormayacagim ama bida çocuk için küs durmak istemiyorum sadce ayni evde etkilenmesin diye ama olmuyo üstüne gidince daha da şımarıyorlar kendilerini haklı görüyorlar sadece kızıma üzülüyorum ona böyle bir hayat yaşattığım için

Sizin yıkadığınız çamaşırları giyerken de aynı küsme tavrı içinde mi beyefendi?

Fatih Civelekoğlunun küsen erkeklerle ilgili videolarını izleyin instagramdan. Psikolojik olarak kuvvetli tutun biraz.

Ben daha bugüne kadar bir erkeğin gönül aldığını görmedim ortada küsme olunca gün doğuyor sanki kadın konuşmayana kadar konuşmuyorlar
Var ,hataliysa esim alir gonlumu.cunku imkani yok konusmam. Hataliysam ben alirim gönlünü.
Bunlar daha cok yeni evliyken oluyordu. Simdi tabidik birbirimizi ona gore davraniyoruz tabi.

esinize net tavriniz olacak. Hata yapti diyelim, ozur dilemeden barismayin. Seviyorsa ,barismak ister zaten. Sevmiyorsada , nereye giderse umrumda olmaz.

Her aile farklidir tabi.

papatyaskk papatyaskk konunuzu bilmiyorum ama hakliysaniz taviz vermeyin.
Ben olsam mecbur olmadikca hic aramam , cocuk icin dahi.

Nisana da ben gidiyorum, sen zaten gelmiyorsun sanirim . Haber vermek istedim sadece deyin
Gelmezse kendi terbiyesizligi bence. Cunku aile ici tartismalar aile icinde kalmali

Kızlar iyi akşamlar ,
Neden böylesiniz ?

Back
X