- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
Çok kavga ettiğimiz içjn beni bilmem kacinci kez terketi. Bu kez gidersen dönemezsin dedim. Engelledi ben de engelledim. Birkac gun donra o engeli kaldirdi. Ama ben kaldirmadim. Sonra bir baktim bir kizla resim atmis. Kizin ismini felan yazmis profiline... kaldirdim engelini o ds kizla resmini kaldirdi kizin ismini felsn kandirdi ve attigim her hikayeye bakmaya basladi onu sevdigim icin hala aptal gibi buna izin veriyordum. Hergun profilime birden fazla kez baktigini farkettim. Yazdim artik beni takip etme dedim. O da edicem. Istersen engelle baskasindan tskip ederim seninle ilgili hicbir seyi silmedim, cope atmadim dedi. Tam hamur kivamina gelmiştim ki... o kizla 2 aydir ayni evde kaldigini soyledi. Tersledim.ve engelledi yine her zamanki gibi. Icim o an buz gibi oldu. Taş catlasin 3-4 aydir taniyordur o kizi. Cunku beraberken biz herseyi elimdeydi zaten. Profilimi temizledim, ortak arkadsslarimizi tamamen sildim. Gizledim profilimi. Baktim engeli kaldirmis. O kizin ismi yaziyor hala. Canim aciyor. Ne yapmaya calisiyor bu adam ? Peki benim ne tepki vermem lazim ?