• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha neler??!

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Kızlar selam,

Sizce ' bazen öyle bir hal alıyor ki haber vermeyi, arayıp sormayı sevgilim olduğun için değil bana kızma diye yapıyorum ve bu konsantrasyonumu bozuyor' diye bir sebeple ayrılınır mı?
Üstelik aldığı 2.şansı bu şekilde kullanıp ' sana bana biraz zaman ver bile diyemiyorum çok mahcubum' şeklinde konuşursa.
Bakın başta da sonda da benim ondan nerede ne yapıyor sadece bunları haber vermesini istemiştim. İlkinde zor geldi kaçtı sonra tekrar ben senin istediğin gibi olacağım diye geri döndü ve hal bu.
Niye bu erkekler yapamayacakları sözler verip oyuncakmışım gibi davranıyorlar, baştan hiç bulaşmayacaktı o zaman.
İnsanım, canım yanıyor. üstelik ben artık orta yolu bulup sadece bi sabah bi akşam konuşmaya alışmıştım. Ki hala düşüncem sevene arayıp sormanın zor gelmeyeceği.. Ama kendimi cidden salak hissediyorum ya böyle sebep olur m? :50::50::50:

Sevgilinizi bogmussunuz.sevgililik demek hayatini rapor halinde heran karsi tarafa sunmak degil ki...

Haklısınız ilk seferinde ben böyle yapamam dediğinde evet demiştim haklısın yapamıyorsun sana kızamam böyle değilsin napalım, mutlu ol falan gayet medenice ayrılıp sonra da konuşmaya arkadaşça devam etmiştik.
Demek istediğim ben değişmedim ve bile bile ben sana ayak uydurucam diye geri döndü.
bende bu kez daha anlayışlı olduğum halde böyle olması canımı yaktıı.

Haklısınız ilk seferinde ben böyle yapamam dediğinde evet demiştim haklısın yapamıyorsun sana kızamam böyle değilsin napalım, mutlu ol falan gayet medenice ayrılıp sonra da konuşmaya arkadaşça devam etmiştik.
Demek istediğim ben değişmedim ve bile bile ben sana ayak uydurucam diye geri döndü.
bende bu kez daha anlayışlı olduğum halde böyle olması canımı yaktıı.

O zaman bahane uretmis...zaten sizi cidden sevrn biri sizi ozler arar sorar ilgiilenir..gidecegi yeri guveninizi kaybetmeme adina icinden gelerek soylerdi..bence sizde unutmaya calisin

Kızlar selam,

Sizce ' bazen öyle bir hal alıyor ki haber vermeyi, arayıp sormayı sevgilim olduğun için değil bana kızma diye yapıyorum ve bu konsantrasyonumu bozuyor' diye bir sebeple ayrılınır mı?
Üstelik aldığı 2.şansı bu şekilde kullanıp ' sana bana biraz zaman ver bile diyemiyorum çok mahcubum' şeklinde konuşursa.
Bakın başta da sonda da benim ondan nerede ne yapıyor sadece bunları haber vermesini istemiştim. İlkinde zor geldi kaçtı sonra tekrar ben senin istediğin gibi olacağım diye geri döndü ve hal bu.
Niye bu erkekler yapamayacakları sözler verip oyuncakmışım gibi davranıyorlar, baştan hiç bulaşmayacaktı o zaman.
İnsanım, canım yanıyor. üstelik ben artık orta yolu bulup sadece bi sabah bi akşam konuşmaya alışmıştım. Ki hala düşüncem sevene arayıp sormanın zor gelmeyeceği.. Ama kendimi cidden salak hissediyorum ya böyle sebep olur m? :50::50::50:

Bence birbirinize uygun değilmişsiniz...Yani açıkçası bizde de çok benzer bir sorun vardı. Fakat iki taraflı özveriyle çözüldü 4 senedir problem yok. Yani dediğiniz gibi ben de alttan aldım ama o da uğraştı. Sizin erkek arkadaşınız fedakarlık yapmak istemiyorsa onun bileceği iş

O zaman bahane uretmis...zaten sizi cidden sevrn biri sizi ozler arar sorar ilgiilenir..gidecegi yeri guveninizi kaybetmeme adina icinden gelerek soylerdi..bence sizde unutmaya calisin

aynen değil mi?
doğru..
unutmaya çalışıyorum ama canmı çok yaktı. ben ilk zamanlar onu bmyle sevmiyordum hem ona, huyuna suyuna alışmış daha çok sevmişken ...ya çok koydu açıkcası :43:

Kesinlikle bahane uydurmuş... Bir dakika bile sürmeyen suradayim mesaji neye olan konsantrasyonunu bozuyormus tam olarak? Enstrüman falan mi caliyor sürekli?

Boyle bir öyle bir böyle davranan adam her zaman çok uzer bence hic kendinde suç arama seven insana bir dklik mesaj zor gelmez gelse bile bu ayrilik sebebi olamaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence birbirinize uygun değilmişsiniz...Yani açıkçası bizde de çok benzer bir sorun vardı. Fakat iki taraflı özveriyle çözüldü 4 senedir problem yok. Yani dediğiniz gibi ben de alttan aldım ama o da uğraştı. Sizin erkek arkadaşınız fedakarlık yapmak istemiyorsa onun bileceği iş

ben mesela alışmıştım ama dediğiniz gibi sorun onun çabalamaması. napalım 'sevmedi gitti'

Kesinlikle bahane uydurmuş... Bir dakika bile sürmeyen suradayim mesaji neye olan konsantrasyonunu bozuyormus tam olarak? Enstrüman falan mi caliyor sürekli?

Boyle bir öyle bir böyle davranan adam her zaman çok uzer bence hic kendinde suç arama seven insana bir dklik mesaj zor gelmez gelse bile bu ayrilik sebebi olamaz...

Aynen sizin gibi düşünüyorum ya ben atıyorum atabiliyorum ve hiçte zor değil 10 15 saniye falan sürüyor mesela evdeyim demek !! yazık oldu güvenime ona üzülüyorum.

Sekerim uzulmeni istemem ama bence sevmiyormus.

yok yeterince üzüldüm sevemedi evet olmadı ama ona da dedim keşke hiç bulaşmasaydın diye. zevk mi aldı anlamadım ki bundan? neden böyle yaptı kafasının içine girip sadece bunu öğrenmek istiyorum. Bir insan sevip sevmediğinden yada kişiliğinin neye uyup uymadığından nasıl emin olamaz ya? Oynadı resmen yapabilirim sandı bence bir an ama zor geldi.Olan güvenime oldu ona yanarım.

bence de daha neler!
adam gittiği her yeri niye size haber versin ki?
çok saçma değil mi, ' bakkaldayım, marketteyim, benzinlikteyim, evdeyim, teyzemlerdeyim, tuvaletteyim, banyodayım ' gibi mi:26:

bence de daha neler!
adam gittiği her yeri niye size haber versin ki?
çok saçma değil mi, ' bakkaldayım, marketteyim, benzinlikteyim, evdeyim, teyzemlerdeyim, tuvaletteyim, banyodayım ' gibi mi:26:

Hayır.
'İşten çıktım' 'evdeyim' 'arkadaşlarımla ...deyim/dayım' gibi..
Bu benim huyum böyle olsun nerede olduğunu (makkal market wc değil ama ev iş cafe bar vs) bilmek istiyorum.
Yapamayana, saçma bulana saygım var başta ona da vardı.
Ama bu kez yok. derdim bu canım.

Bence haber vermek zorunda degil ama vermesi cok guzel bisey.. O senin sevgilin bir zaman sonra hayati beraber yasiyorsunuz gibi oluyor gun icinde ne yaptigindan haberin olmasindan daha dogal birsey yok.. Biz de haber veririz hatta hergun ayni seyleri yaptigi halde hic sikilmadan soyleriz.. Zor gelme fln olamaz canim sevene zor gelmez hicbirsey..

Kızlar selam,

İlişki dediğimiz şey iki taraflı fedakarlık gerektirir. Sen onun için anlayışlı olmayı göze almışsin, ama o almamış. Bu da seni yeterince sevmediğini, dolaylı olarak da senin isteklerini önemsemedigini gösterir. Bu yüzden sen üstüne düşeni yaptığını düşünüyorsan bir daha geri dönme, mutluluklar canım..

Kızlar selam,

4 senelik iliskimizi bitirirken benden ayrilma nedenlerinden birinin bu oldugunu soylemisti.izin zaten istemem ama artik haberde vermek istemiyorum dedi.

İlişki dediğimiz şey iki taraflı fedakarlık gerektirir. Sen onun için anlayışlı olmayı göze almışsin, ama o almamış. Bu da seni yeterince sevmediğini, dolaylı olarak da senin isteklerini önemsemedigini gösterir. Bu yüzden sen üstüne düşeni yaptığını düşünüyorsan bir daha geri dönme, mutluluklar canım..

Bir daha olmaz.
Ona bi şans verirken kendime bir yanılma hakkı daha vermeyi unuttuğum için çok üzüldüm.
Ama oyuncak değilim.
hepimize mutluluklar sağolasın.

4 senelik iliskimizi bitirirken benden ayrilma nedenlerinden birinin bu oldugunu soylemisti.izin zaten istemem ama artik haberde vermek istemiyorum dedi.

O zaman güle güle gitsin. Dizini dövesice :41::41::41:

Canım haber vermek zor olmasa gerek. Doğal olarak onu merak ediyorsun. Ne yaptığına haber vermesi gerek. Evdeyim, dolmuşa bindim, indim falan bunlar ne kadar zor olabilir ki? Bir insana ne kadar zor gelebilir? Gururunu da hiçe sayma güzelim sen haklısın.

Back
X