- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ne hakla sinir oluyorsunuz pardonYazdıklarımdan bir gram birşey anlamamışsın.
İşin sorumluluğu bende değil bu işi ben hiç yapmadım, o yaptı. Şimdide konuşmadığım için işi yapmıyor, benim kendi sorumluluğumda olan işlerim var zaten. Bu bana ekstra verilen iş. Tuvalete bile gidemedim doğru düzgün çalışmaktan üstüne bilerek konuşmadığım için elini sürmemesine çok sinir oluyorum anladın mı
Engellemesiymiş, mesafe koymasıymış ben bunları aştım, 2 ay önceydi o kafama taktığım durum, hatta gördüğüm zaman sinirlerim tavan yapıyor ama o gidince bir rahatlama geliyor. Eşimde olsa bir dakika durmam o bölümde ki yılbaşından sonra hemen bölümümü değiştirmeyi talep edicem amire.
Arkadaşım benimle ilgili bir şey olsaydı bana söylerdi eminim ama üzerine basa basa senlik birşey yok, o seninle çok ilgileniyordu ama eşine kadar duyurması, eşinin seni çağırması vs çok abarttı gerçekten dedi
Ben ilk önce evet güzel vakit geçirdim doğru, ama ilgisi var diye hiç düşünmedim. Ama 2 kişiden duyunca samimi olduğumuzu yaşadıklarımı düşündüm evet ilgisi var ve buda beni mutlu ediyordu bunu anladım.
Şu an nefret ediyorum, gerçekten bir kaşık suda boğasım geliyor.

Size ilgisi falan da yok arkadaş olarak görüyordu sanıyorum ki. İlgisi olan adam karısını çağırmaz zaten böyle bi olayda. İlgisi olsaydı şimdiye ilişkiniz başlamıştı zaten istediğiniz gibi :) Ama yok. Arkadaşlığından da oldunuz paşa paşa yapacaksınız işlerinizi tek başınıza.
Ha bu arada evcilik masalı da anlatmayın hiç. Türkiyede evli çocuklu hiçbir kadın tutup da evli iş arkadaşına sen benden hoşlanıyormuşsun diyemez öyle açıktan. Çocuğumdu kocamdı bırakın bu palavraları. Hiç sevmem bu lafı ama hakikaten milletin yuvasından elinizi de çekin bi zahmet. Bu adam size bakmaz bakmayacak. Yediremiyorsanız ayrılacaksınız iş yerinden. Bu kadar.