Daha önce ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi lütfenn

İnsanlar üç dört kez revizyon oluyor ve yine şu görüntüyü elde edemiyor. Halinize şükredin ve sakın burnunuzu ellemeyin. Çok içinizde kalacaksa belki ufak bir dolgu. Fiyatları 1000-2000 tl arası değişiyor.

Ya dolgu deyip geçmemek lazım kızlar. Dolgunun uygulandığı bölgedeki dokuları eritip incelttigini duydum.

Asla ameliyat olma, lütfen bunu kendine yapma, ameliyattan sonra burnun harika bile olsa o çileleri çekmeye değmez. Ayrıca şuan muhteşem görünüyor.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

İyi ki bi hataya düşmeden burada konu açmışım çok yardımcı oldunuz sağolun yaptırmıycam çok haklısınız durduk yere kendime iş çıkartıcam

İyi ki bi hataya düşmeden burada konu açmışım çok yardımcı oldunuz sağolun yaptırmıycam çok haklısınız durduk yere kendime iş çıkartıcam

Canım gerek Yok vallahi bilalhş yok estetik cerrahına git ama öyle instgramda burun yapan değil sıradan herhangi hastenenin İnan farklı şey söylemeyecek :)) sakın elletme kendine

senden daha belirgin kemikli ancak önden belirsiz olan burnum vardi ameliyat oldum gayet memnunum 1hafta hastalik cekip sonraki yillar neden daa once olmadim diyerek geciyor :) ama senin durumunda bence dolgu yaptirip dene bu seni tatmin eder goruntu olarak. Kesin yaptir yada yaptirma diye birsey yok bana kalirsa sen ne istedigini yada istemedigini birkac doktorla goruserek karar vermelisin. Ben oyle yapmistim sonuctan mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…