- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumUtanacağın hiç bir şey yok gayet güzel
çok teşekkür ediyorumAsla ameliyat olma, lütfen bunu kendine yapma, ameliyattan sonra burnun harika bile olsa o çileleri çekmeye değmez. Ayrıca şuan muhteşem görünüyor.
Burun dolgusu yapılabilir ameliyatsız.
İnsanlar üç dört kez revizyon oluyor ve yine şu görüntüyü elde edemiyor. Halinize şükredin ve sakın burnunuzu ellemeyin. Çok içinizde kalacaksa belki ufak bir dolgu. Fiyatları 1000-2000 tl arası değişiyor.
çok teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum araştırıcağım
İyi ki bi hataya düşmeden burada konu açmışım çok yardımcı oldunuz sağolun yaptırmıycam çok haklısınız durduk yere kendime iş çıkartıcamHiç
Bir şey yaptırma ihtiyacın YÖK gerçekten estetik cerrahına git görüş bence sana anlatacak altın oran olduğunu yüzünde ve burnun uyumlu kemerli düşük uçlu kaba değil İnan çok pişman olursun yaptırma
İyi ki bi hataya düşmeden burada konu açmışım çok yardımcı oldunuz sağolun yaptırmıycam çok haklısınız durduk yere kendime iş çıkartıcam
Tamam haklısınızCanım gerek Yok vallahi bilalhş yok estetik cerrahına git ama öyle instgramda burun yapan değil sıradan herhangi hastenenin İnan farklı şey söylemeyecek :)) sakın elletme kendine
senden daha belirgin kemikli ancak önden belirsiz olan burnum vardi ameliyat oldum gayet memnunum 1hafta hastalik cekip sonraki yillar neden daa once olmadim diyerek geciyor :) ama senin durumunda bence dolgu yaptirip dene bu seni tatmin eder goruntu olarak. Kesin yaptir yada yaptirma diye birsey yok bana kalirsa sen ne istedigini yada istemedigini birkac doktorla goruserek karar vermelisin. Ben oyle yapmistim sonuctan mutluyum :)Burnumu çok beğeniyorum fakat yukarıda çıkıntı var kemik mi artık ne ise bu yan profilden beni çok rahatsız ediyor utanıyorum sizde bakar mısınız ameliyattan da çok korkuyorum ameliyat dışında ne gibi yöntemlerle düzeltilebilir birde fiyatları falan nasıl oluyor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi