• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce avukat tutanlar bakabilir mi?

Kanıt olmazmı attığı mailler mesajlar var, hepsini fotoğrafladım saklıyorum tek tek yazıyo tehditleri ya dostum olacaksın ya da hayatını..... açık açık yazıyo bunlar yani, bir eklenmiş halde o fotoğraflar falan. sanırım bunlar kendimi kanıtlamama yeter
Durdugun kabahat. Pazartesi basla islemlere. Korkma sen sikayetini yap avukat olmasa bile.

bu kişi hasta, psikolojik olarak. Babamın tehditinden kormayan adamın gözü davadan da korkmayacak. Aileler kavga etti, karakola da gittik daha önce beni takip ederken polise aldırttım. Yine gözü korkmadı. Ben artık onun içeri girmesini istiyorum
Şimdi okudum konunu gerçekten çok ciddi hastaymis.. sen direk git pazartesi savcılığa elinde kanitlarinda olduğunu söyle arzuhalciye ona göre bir dilekçe yazın ver hemen aynı gün barodanda avukatini talep edersin kanitlarda olduğuna göre hızlıca ilerler inşallah cezasinida alır. Hatta bence bikaç yönlü bi dava aç hakaret tehdit yaşam hakkinizida kisitliyor sonuçta birden çok hak ihlali var. Eğitiminide engellediğini ekle. Dava sürecinde iyice saldirganlasir muhtemelen onun aleyhine olur hızlandırırlar. Hatta koruma da talep edebilirsin sanırım artık onemsiyorlar böyle şeyleri

Elinde kanıtlar vardır, mesajlar vardır. Şikayet dilekçesi de yeterli olacaktır. Arkadaşım da açtı, mahkemeye bile gitmedi. 2 ayda karşı tarafa gereken cezanın fazlasını verdiler.

elzemehapost: 38291103 .!.:
Peki ben avukat talep etsem, başından dilekçeyi falan da baro avukatına yazdırabilir miyim? ve ne derece ilgileniyorlar, asıl merak ettiğim bu
Ben dilekce verdikten sonra avukatı tutmustum inan bu kadarini bilmiyorum. İnternetten numarayi bul pazartesi aa sor bence

Herkese teşekkür ederim, pazartesi başlıycam. Gücüm kalmadı sadeece ondan bu kadar geciktim, yoruldum gerçekten çok.

Back
X