Daha önce başına gelen var mı lütfen söylesin

ss_my

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
6
2
1
29
Afedersiniz eşim işime hiç boşalmadı tıbben bir şeyle korunmadık ama hep elim korunuyordu içime hiç boşalmadı küçücük bile bişey kaçmadı adetim 5 gün gecikti her ihtimale karşı test yaptım pozitif çıktı ama idrar testinde idrarı damlatır damlatmaz daha C yeri ıslanmadan T çizgisi çıktı yani C çizgisi çıkmadan T çizgisi çok belirgin bir şekilde çıktı testin bozuk olma ihtimali var mı

Büyük ihtimalle doğru adetiniz de gecikmiş. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Adetim sadece 5 gün geçti çizginin bu kadar belirgin olması normal midir

Adetim sadece 5 gün geçti çizginin bu kadar belirgin olması normal midir

Adetiniz koskocaman 5 gün gecikmiş.
Eğer adet gününüz gelmeden yapsaydınız silik çıkardı. En doğru cevabı kan testi verir. Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz birkaç saat sonra.

Geri çekilme korunma yöntemi olmadığı için evet hamilesiniz.

Tekrar test yap. Ya da kan ver. Ama hamilesiniz bence.

Boşalma olmadan önce de erkeklerden sıvı çıkabiliyor bazen bunu onlar bile farketmiyorlar o yuzden gerı cekılme tam olarak korunma yontemi olmuyor

Maşallah sağlıcakla gelsin net hamilesiniz. Gerçekten çok imreniyorum korunarak hamile kalanlara tabi geri çekilme korunma yöntemi değil diyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…