daha önce bebeğini sütten kesen anneler sorum size?

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
kıslar konuyu buraya açtım çünkü bebeği olan kişilerin yorum yapması bana daha faydalı diye düşündüm.

sorumsa şu. bebeğimi emzirirken çok güzel kilo verdim 74 kg ile hamile kaldım ama evlenmeden önce 58 kg idim. doğumdan 15 gün sonra 85 lerdeydim şimdiyse 61 kiloyum. oğlum 14 aylık. 7 ay sadece anne sütü verdim hatta 9. aya kadar anne sütü çok ağırlıktaydı. şimdide gayet iyi emiyo. yediğim içtiğimde eskisine nazaran hiçbir farklılık yok. benim merakım acaba bebeğim sütten kesilince o kiloları tekrar alırmıyım. eşim alırsın dedi bugün çok moralm bozuldu. ben hep böyle kalmak istiyorum kilomdan çokk memnunum. artık giydiğim herşey yakışıyo eski halimden nefret ediyodum alışveriş yapmak benim için işkenceydi. şimdi almasam bile beğendiğim kıyafeti deniyorum üstümde nasıl durduğunu görmek için. bidaha öyle olmak istemiyorum

kıslar konuyu buraya açtım çünkü bebeği olan kişilerin yorum yapması bana daha faydalı diye düşündüm.

sorumsa şu. bebeğimi emzirirken çok güzel kilo verdim 74 kg ile hamile kaldım ama evlenmeden önce 58 kg idim. doğumdan 15 gün sonra 85 lerdeydim şimdiyse 61 kiloyum. oğlum 14 aylık. 7 ay sadece anne sütü verdim hatta 9. aya kadar anne sütü çok ağırlıktaydı. şimdide gayet iyi emiyo. yediğim içtiğimde eskisine nazaran hiçbir farklılık yok. benim merakım acaba bebeğim sütten kesilince o kiloları tekrar alırmıyım. eşim alırsın dedi bugün çok moralm bozuldu. ben hep böyle kalmak istiyorum kilomdan çokk memnunum. artık giydiğim herşey yakışıyo eski halimden nefret ediyodum alışveriş yapmak benim için işkenceydi. şimdi almasam bile beğendiğim kıyafeti deniyorum üstümde nasıl durduğunu görmek için. bidaha öyle olmak istemiyorum

canım emzırmek bazı kadınları çok zayıflatıyo bende senın gıbıyım evlendıgımde 55 kıloydum hamılelıgımın sonunda 67 ye cıktım dogum yaptım bebegımı emzırdıgım için çok zayıflıyorum şimdi oglum 1 buçuk yasında hala emıyo 1 yasına kadar sadece anne sütüyle beslendı yedıremedım sütümde çok olunca yemedı simdide bi şi yedıgı yok pek babasıda 2 yasına kadar emmesı lazım emzır dıyo bende kesıyım falan demedım 49 kiloya düştüğüm oldu az yesem kendım zayıflıyorum çok yemek yemeyı sevmıyorum yemesem kendımden gıdıyo ben sevmıyom çok zayıf şimdi 50 kılodayım oglum hala emıyo ama normal de vücudun almaya meyıllıyse alırsın yoksa almassın ben kendımı bılıyorum kessem oglumu 55 olurum daha da almam mesela senın normalde kılon neyse ona çıkarsın en fazla almassın korkma hamilelik kılosuna cıkılırmı hiç tekrar...

canım emzırmek bazı kadınları çok zayıflatıyo bende senın gıbıyım evlendıgımde 55 kıloydum hamılelıgımın sonunda 67 ye cıktım dogum yaptım bebegımı emzırdıgım için çok zayıflıyorum şimdi oglum 1 buçuk yasında hala emıyo 1 yasına kadar sadece anne sütüyle beslendı yedıremedım sütümde çok olunca yemedı simdide bi şi yedıgı yok pek babasıda 2 yasına kadar emmesı lazım emzır dıyo bende kesıyım falan demedım 49 kiloya düştüğüm oldu az yesem kendım zayıflıyorum çok yemek yemeyı sevmıyorum yemesem kendımden gıdıyo ben sevmıyom çok zayıf şimdi 50 kılodayım oglum hala emıyo ama normal de vücudun almaya meyıllıyse alırsın yoksa almassın ben kendımı bılıyorum kessem oglumu 55 olurum daha da almam mesela senın normalde kılon neyse ona çıkarsın en fazla almassın korkma hamilelik kılosuna cıkılırmı hiç tekrar...

bazı forumlarda sütten kesince birden kilo verdim falan yazıyoda o yüzden tedirgin oldum. şu an eskisi gibi yiyorum ama sütten kesince dikkat etmem gerek yediklerime. teşekürler cevabın için. ama ben hamile kalmadan 74 lerdeydim. evlenmeden önce zayıftım yani evlenince 74 oldum 2 senede. tabi işten ayrıldım oda büyük etken. şimdi çocuk var ister istemez erken kalkıp peşinden koşturucam beli o sayede almam diyorum ama. benim kilo almaya müsait vücut. hatta hamilelikten sonra herkes sen emzirirken daha çok alıcaksın falan derdi bende hayır zayıflıycam derdim. bilinç altıma erleştirdim bunu. şimdide hayır memeden kesilince almam diye yerleştiriyim inşallah tutar :)

canım bence şu an emzirdiğin için iştahlısındır..ben şu ara memeden kestim 4. gündeyiz şükür iştahım filan kesildi..yemelere doyamazdım emzirirken elim ayağım titrerdi..
şimdi geceuykumuz öğünlerimiz düzeldi şükür oğlumunda benimde..

canım bence şu an emzirdiğin için iştahlısındır..ben şu ara memeden kestim 4. gündeyiz şükür iştahım filan kesildi..yemelere doyamazdım emzirirken elim ayağım titrerdi..
şimdi geceuykumuz öğünlerimiz düzeldi şükür oğlumunda benimde..

maşallah canım. ya ben öyle zırt pırt yemek yemiyorum aslında kahvaltı ve akşam emeği sadece ama onuda çok yiyorum. aslında hamilelikten önce ve hamileykende hep aynı yerdim bi fark olmadı hiçbizaman yememde. 1 ay sonra falanda buraya ilo farkın olup olmadığını yazarmısın lütfen

olur canım yazarım şu ara göğüslerim boşalmadı tartılmıyorum ama bende takip edicem..

canım bu olay tamamen bünyeyle alakalı.ben emzirirken kilo verdim çok,uzun zaman da emzirdim.tabii emziriyorum diye öyle deli gibi de yemedim.bazıları süt olsun kılıfına uydurup homini gırtlak yiyo maşallah:)
kilo alamazsın zaten 9 aydır emziriyomuşsun,yani yeme düzenin oturmuştur..kendini şartlamazsan olmaz bişi merak etme. ben 55 kg hamile kaldım.22 kg aldım. 3 ay sonra da eski pantolonlarımı giyerek işe gittim.hiç merak etme..

cikom ben 56 kg küsürlerdeydim emzirmeyi kestiğimde..1 ayı geçti göğüslerim filan toparlandı eski halime geldim :) fakat dün tartıldım ve 58 kg küsürdeydim toktum filan ama aldığımı farkediyorum ve bende yeşil çaya başladım beslenmemi düzenledim hemen abur cubur kestim.. bilgi istemiştin canım bye

cikom ben 56 kg küsürlerdeydim emzirmeyi kestiğimde..1 ayı geçti göğüslerim filan toparlandı eski halime geldim :) fakat dün tartıldım ve 58 kg küsürdeydim toktum filan ama aldığımı farkediyorum ve bende yeşil çaya başladım beslenmemi düzenledim hemen abur cubur kestim.. bilgi istemiştin canım bye

teşekürler canım unutmadığın için inşallah almazsın bundan sonra. bide bebeğin henüz küçükmüş neden bıraktın emzırmeyi meraktan sordum?

teşekürler canım unutmadığın için inşallah almazsın bundan sonra. bide bebeğin henüz küçükmüş neden bıraktın emzırmeyi meraktan sordum?

canım geceleri uyumuyodu emmekten,gündüzde yemek sırasında bile emmeye çabalıyodu.zayıfladı yemekten çok emmekle doymaya çalışıyodu artık.ikimizde yorulduk artık.şimdi gece hiç uyanmıyor,karnını her öğün fazlasıyla doyuruyor,süt yoğurt peynirde alıyor çok şükür,kiloda aldı kısa zamanda çok şükür.hayatı düzene girdi resmen.bende 2 yaşına geldiğinde işe başlıcam bu zaman bizim için iyi bir zamandı canım.çok şükür buna Allah herkese bukadarını nasip etsin.

bu konuya cevap yazmadan geçemiycem ilk kızımda 59 ile hamile kaldım 70 ile dourdum doumdan 1_2ay sonra 55 kiloya kadar indim 2 yıl emzirdim ve kilom saitti ne zaman emzirmei kestim iki ay içinde 10 kilo birden aldım maşşallah bana:52::52::52:dikkat et yani...

en kotu durumda benim sanirim... 50 kiloyla hamile kaldim. 70 kiloyla dogum yaptim.ve bebegimi enzirdigim icin suan 45 kiloyum :(((( ve okadar psikolojim bozuldu ki aynaya bakmak istemiyorum. sadece bebegimle ilgileniyorum. bebegim suan 10 aylik... gercekten emzirmeyi birakyiktan sonra eski kilomuza donebilirmuyiz.

arkadaslar napicami bilemiyorum kotu durumdayim nolur bi care yokmu. 1 yildir bebegimi emziriyorum 45 kiloya dustum. boyum 1.60. okadar kotu gorunuyorumki herkes aaa hastamisin neyin var noldu sana boyle siye doye moralimi altust ettiler. okadarda cok yiyorum ama yinede gram bike alamiyorum .neyapmam lazim yardim edebilecek kimse yokmu bu konuda

Back
X