Benim doğal saç rengim kahverengiydi. Daha sonra siyaha boyadım. Aradan 8-9 ay geçti, karamel denedim. Dipten kendi rengimde çıkan saç rengine boya tutuyor ama alt taraflara tutmuyor. Boyadan olduğunu düşündüm , açıkçası bu süre içinde de boyanın tamamen gideceğini sanıyordum.
:18:
Benim doğal saç rengim kahverengiydi. Daha sonra siyaha boyadım. Aradan 8-9 ay geçti, karamel denedim. Dipten kendi rengimde çıkan saç rengine boya tutuyor ama alt taraflara tutmuyor. Boyadan olduğunu düşündüm , açıkçası bu süre içinde de boyanın tamamen gideceğini sanıyordum.
:18:
tutmaz canım saçına işlem yapılması lazım.diplerin kendi saçın o tutar
oriyel yemeden tutmaz tutsada saçma sapan bi renk çıkar zaten
kuaförsüz çözemezsin yada açıcı alıp kendin açacaksın
ben yapmıştım yıllar önce
ben sarı saçımı kızıla boyayıp akıtmıştım. akıtırken hergün hatta ilk günler günde 2 defa saçımı ; beyaz sabunla, arap sabunuyla, şampuanla yıkadım. yaş maya maskesi uyguladım. birde tam hatırlamıyorum ama boya kusturma işlemi var internette bulabilirsin tarifini.boyayı akıtmak için sanırım renk açıcı pusrayla oksidanı karıştırıp saçı çitiler gibi yapıyorsun. tabi bu saçına zarar verebilir ama benimkine birşey olmamıştı. ben boyarkende bu tür kimyasallar içeren bir işlem yapacağım zamanlarda da saçıma mutlaka yağ sürüp yapıyorum.mümkünse katı kıvamlı bir yağ olup kafa derimi kaplamalı bu şekilde saçlarım daha az zarar görüyor. sende bunu deneyebilirsin