Doğal Saç Bakım Kürleri Daha önce boyanmış saçın, rengini akıtmak için formül ?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

CrawL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
198
62
43
Eskişehir
Merhaba kızlar :)
Doğal yollarla saç boyasını akıtan bir formül biliyor musunuz ? ya da saç rengini açmak için. ? :44:

Doğal yollarla saç boyasını akıtan bir formül biliyor musunuz ? ya da saç rengini açmak için. ? :44:

beyaz sabun biraz akıtıyor canım ama saçında keçe gibi bi garip oluyor
ama tamamen açmaz sadece 1 belki 2 ton.
hangi renk ?

beyaz sabun biraz akıtıyor canım ama saçında keçe gibi bi garip oluyor
ama tamamen açmaz sadece 1 belki 2 ton.
hangi renk ?

Benim doğal saç rengim kahverengiydi. Daha sonra siyaha boyadım. Aradan 8-9 ay geçti, karamel denedim. Dipten kendi rengimde çıkan saç rengine boya tutuyor ama alt taraflara tutmuyor. Boyadan olduğunu düşündüm , açıkçası bu süre içinde de boyanın tamamen gideceğini sanıyordum.
:18:

tutmaz canım saçına işlem yapılması lazım.diplerin kendi saçın o tutar
oriyel yemeden tutmaz tutsada saçma sapan bi renk çıkar zaten
kuaförsüz çözemezsin yada açıcı alıp kendin açacaksın
ben yapmıştım yıllar önce

yaş mayayı duymuştum ama denemedim. bir küp mayayı suda eritip saçınıza sürüp yarım saat bekliyormuşsunuz.

ben sarı saçımı kızıla boyayıp akıtmıştım. akıtırken hergün hatta ilk günler günde 2 defa saçımı ; beyaz sabunla, arap sabunuyla, şampuanla yıkadım. yaş maya maskesi uyguladım. birde tam hatırlamıyorum ama boya kusturma işlemi var internette bulabilirsin tarifini.boyayı akıtmak için sanırım renk açıcı pusrayla oksidanı karıştırıp saçı çitiler gibi yapıyorsun. tabi bu saçına zarar verebilir ama benimkine birşey olmamıştı. ben boyarkende bu tür kimyasallar içeren bir işlem yapacağım zamanlarda da saçıma mutlaka yağ sürüp yapıyorum.mümkünse katı kıvamlı bir yağ olup kafa derimi kaplamalı bu şekilde saçlarım daha az zarar görüyor. sende bunu deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…