daha önce düşük yaşayan hamişler

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
kızlar kafayı yemek üzereyim sanırım psikolojim iyice bozuldu. öyle ki doktora gidiyorum 1 saat sonra acaba bebeğim benimle mi diye düşünüyorum. sizde de böyle mi. öncelerde ilk bebeğimin düştüğü haftayı atlatırsam geçer sanıyordum ama geçmedi daha da arttı. her hareketimi sorguluyorum. acaba birşey mi oldu vesvesesinden kurtulamıyorum. namazı bırakmıştım tekrar namaz kılmaya başlasam iyi olacak sanırım şeytan sürekli rahatsız ediyor beni. dolayısıyla bebeğime stres yaşatmış oluyorum. normal miyim değil miyim bilmiyorum :( 1 buçuktan sonra randevum var her randevuda yüreğim güm güm atıyor korkudan. doktorun ağzından tekrar hayal kırıklığı yaratan sözler duymak istemiyorum. inanıyorum Allaha ondan başka sığınacak kimsem yok. rabbim evlatlarımızı bize ve babalarına bağışlasın.

Canım bu kadar üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin

öyle canım herşeyin hayırlısı. doktordan geldim şimdi bebeğin eşi aşağıda 25. haftaya kadar düzelmezse doğumun sezeryan olur dedi. fazla ayakta kalma eğilip kalkma fazla yorulma dedi onun dışında bir sorun çıkmadı. namaz kıldığım zamanlarda içim hep huzur doluydu allah affetsin boşverdim iyice. ama sandalyenin üzerinde de olsa kılacağım artık namazlarımı geçirmeyeceğim.

Back
X