arkadaşlar bir kaç gün önce bir konu açmıştım benimle tanışmak istediğini söyleyen biri var diye. herneyse ben kabul ettim görüştük anlaştık ben durumu anlattım başta sorun değil senin nasıl biri olduğun önemli falan dedi.
5 vakit namazlı abdestli biri aklı başında olgun biri gibiydi.
fakat bir tutukluk vardı neyse ben sorun etmedim. ama dün akşam msn de konuşurken mezheplerden konuşurken mezheplerimizin farklı olduğu çıktı ortaya bu benim için sorun değil dedim ama ona bunu sormuş olamamdan başladı ve konu benim boşanmış olmama geldi ve ben sana baştan ilk başta söyledim gizlemedim dedim o da kaç gündür düşünüyorum bir evin bir oğluyum ailemle sorun çıkar ben yapamayacağım dedi.
ben de tamam dedim
helallik istedi kapattık msni.
tabi daha kötüye giden kelimeleri de kibarca söyledi cevabını verdim ama inanın hem çok sinirlendim hem üzüldüm.
sen bir evin bir oğluysan bende kızıyım
en başta ben insanım
neden yaşadıklarımla ben ikinci insan sınıfına giriyorum.
ben mi istedim bunu yani.
bana diyor ki bir de keşke ilk karşına ben çıksaydım herşey mükemmel olurdu ama bu benim için önemli dedi.
bende uzatmadan tamam neyi önemsiyorsan Allah onu nasip etsin sana dedim.
o kadar sarsıldım ki içten içe üzüldüm.
ha sevdimde mi üzüldüm kesinlikle ona değil üzüldüğüm sırf boşandım diye insanlığımın yok sayılmasıydı...
5 vakit namazlı abdestli biri aklı başında olgun biri gibiydi.
fakat bir tutukluk vardı neyse ben sorun etmedim. ama dün akşam msn de konuşurken mezheplerden konuşurken mezheplerimizin farklı olduğu çıktı ortaya bu benim için sorun değil dedim ama ona bunu sormuş olamamdan başladı ve konu benim boşanmış olmama geldi ve ben sana baştan ilk başta söyledim gizlemedim dedim o da kaç gündür düşünüyorum bir evin bir oğluyum ailemle sorun çıkar ben yapamayacağım dedi.
ben de tamam dedim
helallik istedi kapattık msni.
tabi daha kötüye giden kelimeleri de kibarca söyledi cevabını verdim ama inanın hem çok sinirlendim hem üzüldüm.
sen bir evin bir oğluysan bende kızıyım
en başta ben insanım
neden yaşadıklarımla ben ikinci insan sınıfına giriyorum.
ben mi istedim bunu yani.
bana diyor ki bir de keşke ilk karşına ben çıksaydım herşey mükemmel olurdu ama bu benim için önemli dedi.
bende uzatmadan tamam neyi önemsiyorsan Allah onu nasip etsin sana dedim.
o kadar sarsıldım ki içten içe üzüldüm.
ha sevdimde mi üzüldüm kesinlikle ona değil üzüldüğüm sırf boşandım diye insanlığımın yok sayılmasıydı...