- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
ben genelleme yapmıorum arkadaşım..her haltı yeyipte bakire gezinen kızlara karşı misilleme yapılmasına kızıyorum..lütfen yanlış anlaşılmasın söylediklerim.bizimki göz önünde ,namusuyla helaliyle yapılmış bir evlilik değilmi sonuçta ama olmamış hak hukukla sonlandırılmış.ama diğer taraftan öylemi..genelleme yapmıyorum yine gizli saklı yaşanan,sadece bekaret kavramı korunulmuş ilişkiler size daha masum geliyorsa orasını bilemem elbette..ben sadece ön yargıdan bahsettim okadar..
ayrıca davul bile dengi dengine derken yine yargıladınız bilmem farkındamısınız.ülkemizde bekar-boşanmış dengesizliğimi varda bizim haberimiz yok.ki öleyse ben dengesiz bi iş yapıyorum biay sonra nişanlanıyorum kısmetse ve nişanlım dengim değil yani hiç evlenmemiş...
Bana neyin daha namuslu gelip gelmedigi degil sanirim konu.
Ama evet ,,Davul bile dengi dengine!
Sizin 1 ay sonra nisaniniz olabilir (Rabbim utandirmasin insallah) ama bu kaideyi bozmaski.
Helede türkiyede, Evli-Bekar muhabbeti had safhada (neyazikki).
Istisnalar vardir elbette.
Ayrica bukadar gerilmenizede gerek yokki.
Herkesin basindan gecebilir talihsiz bir evlilik.
Benim deyindigim nokta sizin sadece o son cümlenizdi okadar, genelleme olarak algiladim ben.
Her neyse, hayatizdaki yeni sayfaniz insallah digerinden daha hayirli olur sizin icin.