Daha önce hic sevgilisi olmamış

Herşeyi bu kadar iyi gözükürken hiç sevgilisinin olmamış olması beni rahatsız ederdi açıkçası. Ruh hastası mı bu adam. Ayrıca hiç sevgilisi olmamış birini arıyor ve bekarete takılmıyor cümlesi kendi içinde tutarsız ve mantıksız. Kurtulmuşsunuz kanımca. Şükredin

Bulsun önceden hiç sevgilisi olmamış birini. Bulabilirse tabi. Karşısına çıkacak insanlar sizin gibi dürüst olmayabilir sevgilim olmadı der. Kendi bunu istemiş. Boşverin. O yasa gelmiş hiç sevgilisi olmamış adamı ben sağlıklı bulmuyorum. İlişkiyi yaşamayı da yürütmeyi de bilmez. Hödüğun tekidir. Kurtulmuşsunuz.
bence de hiç sağlıklı değil,bekareti bozulmuş sonra diktirmiş birisi kendini hiç sevgilim olmadı diye yutturur böylelerine.Ya ruh sağlığı bozuk ya cinsel sağlığı.30 yaşında adamın hiç sevgilisi olmaması normal mi?

30 yaşında 8 ilişki.
15 yaşında sevgili edinmeye başlasa ortalama 1-2 yılda bir sevgili değiştirme olayı var.
Daldan dala atlayan bir kadın/erkek bana da güven vermezdi.

Adamın hiç sevgilisi olmamasını anlarım da 7/24 anasıyla oturmasını anlamam. Belli ki anasıyla yapışık yaşıyor. Kocalık yapamaz.

bekarete takılmıyor ama hiç sevgilisi olmamış birisini arıyor? sizce de çok ilginç değil mi?

karşındaki adam pek sağlıklı gibi değil bence hayrınıza olmuş ayrılmanız, üzülmeyin.

Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .

Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .

Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra

Valla ben inanirim. Cunku benim kardesim 25 yasina girecek hala sevgilisi olmadi. Ve olacak gibide gozukmuyor. Benim dayimda oyleydi 31 yasinda birini getirdi evlencem diye onunla evlendi tabi evlenmez olaydi
Şülalecek evlendikleri tarihi kara gün ilan ettik yani o derece. Aman neyse.

Birakin gitsin nasil olsa sevgilisi olmamis bir kiz bulamayacak 😂

Adamın hiç sevgilisi olmamasını anlarım da 7/24 anasıyla oturmasını anlamam. Belli ki anasıyla yapışık yaşıyor. Kocalık yapamaz.

Bence de.
Hani adam atanamamis, vurmak dogru olmaz belki ama. Arkadaslari ile ortak bir eve cikavilir en azindan, bu yasta aileyle yasamak da ne bileyim bana cok garip geliyor.

Bence de.
Hani adam atanamamis, vurmak dogru olmaz belki ama. Arkadaslari ile ortak bir eve cikavilir en azindan, bu yasta aileyle yasamak da ne bileyim bana cok garip geliyor.
Çalışan biri olup sadece evde oturması tuhaf.
Hiç mi dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmez bir insan?
Kesin maaşını annesine verip ondan harçlık alıyordur.

hiç sevgilisi olmamiş bi adama inanmam..
30 yaşiında üniversite okumuş..
kim bilir kaç kişiyle çikmiş..
sana hiç sevgilim olmamiş diyor yalancıya bak.
sende adama 8 sevgilim oldu diyorsun..
hiç sölemeseydi keşke..
ona ilgilendirmiyor:KK70:
boşver evde yatiyor evlenseydi seni gezmeye çikartmazdi.. net...
git sadaka ver.

bence de hiç sağlıklı değil,bekareti bozulmuş sonra diktirmiş birisi kendini hiç sevgilim olmadı diye yutturur böylelerine.Ya ruh sağlığı bozuk ya cinsel sağlığı.30 yaşında adamın hiç sevgilisi olmaması normal mi?
Kandırılmayi hak ediyor. Normal değil. Kesinlikle bişey var altın da. Bence konu sahibini Allah kurtarmış.

Bulsun önceden hiç sevgilisi olmamış birini. Bulabilirse tabi. Karşısına çıkacak insanlar sizin gibi dürüst olmayabilir sevgilim olmadı der. Kendi bunu istemiş. Boşverin. O yasa gelmiş hiç sevgilisi olmamış adamı ben sağlıklı bulmuyorum. İlişkiyi yaşamayı da yürütmeyi de bilmez. Hödüğun tekidir. Kurtulmuşsunuz.
Bazı kadınlarda burda hiç sevgilim olmadı falan diyor neden onlara aynı şeyleri söylemiyorsunuz? insanlar sevgili yapmak zorunda değil

Bazı kadınlarda burda hiç sevgilim olmadı falan diyor neden onlara aynı şeyleri söylemiyorsunuz? insanlar sevgili yapmak zorunda değil
Ben düşüncemi yazdım. Kabul edersiniz yada etmezsiniz. Ben konu sahibine yazdım. Münakaşa etmek istemiyorum sizinle. Düşüncemin de arkasındayım.

Son düzenleme:
Kandırılmayi hak ediyor. Normal değil. Kesinlikle bişey var altın da. Bence konu sahibini Allah kurtarmış.
kesinlikle katılıyorum..
evde yatıyor diyor.
sevgilisi olmamiş diyor..
gerçek yüzlerini saklayan adamlardan tiksiniyorum...
kadınlar evlenince tek tek gerçekleri ortaya çıkınca mutsuz oluyor.
ailesinden memnun muş konu sahibi..
ama kız alana kadar kendilerini memnuniyetle dile getiririler evlendi mi vay anasi...

Gayet ileri görüşlü bı insanım, hayata bakış açısı olarak da yok şöyle yok böyle demem.
Fakat neden 8 ilişkim oldu diyorsunuz.
Bana deseniz bende kaçar istemem.
Bir iliskiye başlanırken daha önce ki ilişkilerin anlatılması, detay konuşulması kadar büyük bi hata yok.
Ben eşimle ilk buluşma da evlenip ayrıldım çok kısa süren bı evliliğim oldu dedim asla asla yok şöyle oldu da ayrıldım yok şöyle böyle diye anlatmadım. Eşimle 4,5 yıllık evliliğim flört döneminde bir daha konusu dahi olmadı. Bana bir soru dahi sormadı.
Çünkü detay kimseyi ilgilendirmez.

He başınıza olmadık talihsiz olaylar gelir, yaşadığınız durum çoğu insanın kaldıramayacağı detay olur anlatın.
Burda bile detay veriyorsunuz 8 ilişki ama bakireyim. Bu durumda kimseyi ilgilendirmez.

Hiç ilişkisi olmamış ve asosyal bı insanı kaybettiğiniz için neden üzülüyorsunuz, birde üstüne üstlük sizi istemediğini dile getirme şekli dahi ilişki sayınıza yakışmıyor.

Back
X