- Konu Sahibi askingucuyum
Bu cookk büyük hata olur. İlki karşısındaki kişi kandırılır. İkincisi bu dediğine kanabile ek kadar salak bir kişi ile evlenmiş olur. En güzeli baştan söylemiş.8 sevgilim oldu denir mi,sen ikincisin diyecektin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cookk büyük hata olur. İlki karşısındaki kişi kandırılır. İkincisi bu dediğine kanabile ek kadar salak bir kişi ile evlenmiş olur. En güzeli baştan söylemiş.8 sevgilim oldu denir mi,sen ikincisin diyecektin![]()
Bu cookk büyük hata olur. İlki karşısındaki kişi kandırılır. İkincisi bu dediğine kanabile ek kadar salak bir kişi ile evlenmiş olur. En güzeli baştan söylemiş.
30 yaşına gelmiş ve hiç ilişkisi olmamış olması problem bence.. Yani normal bi durum değil psikolojik bi sorunu olabilir.. Ayrıca yalan söylüyor da olabilir. Yakışıklı, iyi biri olabilir ama anlattığınız kadarıyla asosyal birisi ve siz bu durumda kendisiyle çatışmıyor musunuz ? Yani bir ömür bu kişiyle geçirebilecek misiniz ? Bence beni istemeyeni ben hiç istemem durumuna geçin.. Ayrıca evet görüştüğüm bir kaç kişi oldu ama ciddiyete geçemedi demek farklı 8 ilişkim oldu demek farklı kendisi de buna takılmış anladığım kadarıyla... Kendinizi kpss ye verin , ders çalışın..Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
canım sevgili diildir çoğu görüşme takılmadir.Eee nasıl oluyor peki konu sahibesi 29 yaşında,
20 yaşında sevgili yapmaya başlasa 9/8 ~ 1 yıl/sevgili,
18 yaşında yapmaya başlasa 11 yıl / 8 sevgili ~ 15 ay/sevgili,
15 yaşında başlasa 14 yıl /8 sevgili ~ 21 ay/sevgili
yani ortalama her yıl 1 sevgili bulması gerekiyor. Hiç mi boşta kalmıyor, hep mi çevresinde ilgisini çeken birileri oluyor....Kaldı ki kalp öyle herkesi sevemiyor beğenmek ısınmak sevmek gerekiyor eee bu hesabın tutması mümkün değil.
Ayyy alemsiniz. Çok yaşayın emi. Gece gece çok güldüm8 deyince ben bile birden uzaklaştım sizden :)
Konu sahibi de beni baya güldürdüAyyy alemsiniz. Çok yaşayın emi. Gece gece çok güldüm![]()
Allah hep güldürsün inşallahAyyy alemsiniz. Çok yaşayın emi. Gece gece çok güldüm![]()