Daha önce hic sevgilisi olmamış

Birinin hiç ilişkisi olmamışsa, hiç ilişkisi olmamış biriyle birlikte olmak istemesi normal. Ha kendinin kirmadigi fındık ceviz kalmaz, erkekle konuşmamış kız ister ona çüş derim işte. Yani tercih bunlar hep.

Bu cookk büyük hata olur. İlki karşısındaki kişi kandırılır. İkincisi bu dediğine kanabile ek kadar salak bir kişi ile evlenmiş olur. En güzeli baştan söylemiş.

Aslında gördüğüm şu erkekler dürüst kadınları kaldıramıyor. En moderni bile ısrarla “el değmemiş” kadın arıyor,kabul etmiş gibi görünse de bu konu gündeme gelebiliyor ilişki içerisinde. O yüzden akıllı bir erkek zaten ısrarla sayı istiyorsa o sayıyı üçle çarpması gerektiğini bilir ,akıllı bir kadın da erkek sayı verdiğinde üçe bölmesi gerektiğini bilir. Velhasıl sıyırılamadığımız kültürel kodlarımız var ne yazık ki 😎

Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .

Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .

Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
30 yaşına gelmiş ve hiç ilişkisi olmamış olması problem bence.. Yani normal bi durum değil psikolojik bi sorunu olabilir.. Ayrıca yalan söylüyor da olabilir. Yakışıklı, iyi biri olabilir ama anlattığınız kadarıyla asosyal birisi ve siz bu durumda kendisiyle çatışmıyor musunuz ? Yani bir ömür bu kişiyle geçirebilecek misiniz ? Bence beni istemeyeni ben hiç istemem durumuna geçin.. Ayrıca evet görüştüğüm bir kaç kişi oldu ama ciddiyete geçemedi demek farklı 8 ilişkim oldu demek farklı kendisi de buna takılmış anladığım kadarıyla... Kendinizi kpss ye verin , ders çalışın..

Eee nasıl oluyor peki konu sahibesi 29 yaşında,
20 yaşında sevgili yapmaya başlasa 9/8 ~ 1 yıl/sevgili,
18 yaşında yapmaya başlasa 11 yıl / 8 sevgili ~ 15 ay/sevgili,
15 yaşında başlasa 14 yıl /8 sevgili ~ 21 ay/sevgili

yani ortalama her yıl 1 sevgili bulması gerekiyor. Hiç mi boşta kalmıyor, hep mi çevresinde ilgisini çeken birileri oluyor....Kaldı ki kalp öyle herkesi sevemiyor beğenmek ısınmak sevmek gerekiyor eee bu hesabın tutması mümkün değil.
canım sevgili diildir çoğu görüşme takılmadir.

Son düzenleme:
8 demeseydin sunu demeseydin diyenler olmuş demek dürüst olmak suç! sizin bir hatanız yok o gitsin kendine uygun birini bulsun. Böyle bir kişi için üzüldüğünüz 1 dakika bile zaman kaybıdır. Önünüze bakın kpps'ye çalışın.

Düşüncesine saygı duyman gerek hayali böyle biriydi herhalde ayrıca seni seviyor da olsa seni isterdi demek adam seni de sevmiyor mantığına uygun hayalindeki gibi birini istiyor bence zorlama

hiç sevgilisi olmamış adama benim 8 tane oldu derseniz o kafada olan kim olsa tuhaf karşılar bence.dürüst olmanız iyi birşey ama ayrıntı vermek zorunda değilsiniz.çok takıntılı bir insansa zaten yol vermek lazım bu şekilde ömür geçmez.olan olmuş artık önünüzdeki taliplere bakarsınız.belkide adam bahane yaptı bitirmek için.sizi çok beğense,etkilense bu sebepten direkt bitirmezdi.

Yani adam hiç sevgilim yok diyor ( ki asla inanmıyorum) siz pat diye 8 sevgilim var demişsiniz şaka gibi:))).Her doğru her yerde ille söylenmek zorunda mı ? Birkaç görüştüğüm insan oldu ama kafa yapım uymadı diyip konuyu kapatın ne gerek var ille sayı belirtmeye.😁

30 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir adamın yüksek ihtimalle ereksiyon problemi vardır. İsteyen "beğenmedim" butonuna basabilir. 😄

ben olsam o lafından sonra soğurdum.asıl anormal olan kendisi.tabii o da doğruysa.30 yaşına gelip kimseyle sevgili olmamış insan net anormaldir.vardır bir sorunu.hem adı üstünde"geçmiş".bundan ona ne? önemli olan ilişki yaşadığın insanla olan süreç ve sana nasıl davrandığı.merak etme o kişi bu kafayla sittin sene mutlu olamaz ve bu devirde aradığını bulacağını da sanmıyorum.

Back
X