Daha önce kimseyi böyle kıskanmamıştım, kafayı yemek üzereyim.

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Ben hiç iyi değilim hiç hiç hiç... Gerçekten çok seviyorum çok seviliyorum güveniyorum o da bana güveniyor. Ama sanırım kendime olan güvensizliğim yüzünden şuan ağlıyorum.

Erkek arkadaşımın gayet güzel bi işi ve geliri var ve her gün bir firmadan iş teklifi alır. 2 gün önce bi firmadan görüşme teklifi geldi ve belki daha iyi bir pozisyonda olurum diye görüşmeye gitti, ben de nasıl bir firmaymış diye araştırırken firmanın sahibinin onun yaşında gayet alımlı güzel bi kız olduğunu ve aynı onun güzelliğinde çalışan bir sürü eleman olduğunu gördüm. Birden lütfen orada çalışmasın diye kendi kendime söylenmeye başladım bi baktım ki ağlıyorum. Çok şaşkınım kendime şaşkınım. Bu onun için çok iyi bir iş imkanı olabilir ama ben orada çalışmasını asla istemiyorum. Normal değil bu ve orada çalışmaya başlarsa her gün kendimi yiyip bitirmekten korkuyorum.

Ben hiç iyi değilim hiç hiç hiç... Gerçekten çok seviyorum çok seviliyorum güveniyorum o da bana güveniyor. Ama sanırım kendime olan güvensizliğim yüzünden şuan ağlıyorum.

Erkek arkadaşımın gayet güzel bi işi ve geliri var ve her gün bir firmadan iş teklifi alır. 2 gün önce bi firmadan görüşme teklifi geldi ve belki daha iyi bir pozisyonda olurum diye görüşmeye gitti, ben de nasıl bir firmaymış diye araştırırken firmanın sahibinin onun yaşında gayet alımlı güzel bi kız olduğunu ve aynı onun güzelliğinde çalışan bir sürü eleman olduğunu gördüm. Birden lütfen orada çalışmasın diye kendi kendime söylenmeye başladım bi baktım ki ağlıyorum. Çok şaşkınım kendime şaşkınım. Bu onun için çok iyi bir iş imkanı olabilir ama ben orada çalışmasını asla istemiyorum. Normal değil bu ve orada çalışmaya başlarsa her gün kendimi yiyip bitirmekten korkuyorum.
daha iyi işte evlenmeden önce ilişkiniz sınanmış olur?

Önemli olan güzel kızların varlığı değil ki.Karşınızdaki gerçek bir adam ise zaten sizden başka kimseyi gözü görmez.
görmüyor görmesin Allah şaşırtmasın kimseyi. öyle şeyler duyuyorum okuyorum ki bu hemcinsim de olur karşı cins de olur; kimseye güven kalmadı, sevgilisi mi varmış nişanlı mı evli mi kimsenin umrunda değil bu ahlaksızlıklar korkutuyor insanı.

Takildigim nokta her gun is teklifi almasi :KK53:
Etrafinda da guzel kizlar varmis tamam o zaman :olamaz: bu kadar numune adamlari cok ariyor musunuz? Daha dogrusu nasil bir kafa yapisi ile onlari bu kadar degerli yapiyorsunuz algilayamadigim nokta bu.

Takildigim nokta her gun is teklifi almasi :KK53:
Etrafinda da guzel kizlar varmis tamam o zaman :olamaz: bu kadar numune adamlari cok ariyor musunuz? Daha dogrusu nasil bir kafa yapisi ile onlari bu kadar degerli yapiyorsunuz algilayamadigim nokta bu.
İş teklifleri aldığı doğru; etrafında güzel kızların olması derken görüşmeye gittiği firma için söyledim bu cümleyi şuan çalıştığı kurum masallah erkek kampı :D
erkek arkadaşımın fazla kız arkadaşı bile yoktur bana bağlıdır bu konuda sıkıntımız zaten yok, değerli evet çok değerli beni özel hissettiriyor ve çok seviyor. Olay bu değil; ben bu bakış açısını kafa yapısını kendime yakıştıramıyorum nasıl böyle düşünürüm nasıl kendime haksızlık ederim diye.

Hayat böyle geçmez ki. Güzel kadınlar heryerdeler 😅 eşimin yeni çalışma arkadaşlarından biri güzel mi güzel bir kadın ki eşimin mesleği erkeklerin daha çoğunlukta olduğu bir meslek normalde. Güzel kadın gördü diye sadakatsizlik yapacak adamlar hayatımızda kalmasınlar zaten. Kendinize güvenin, ilişkinize güvenin illa olumsuz şeyler olacaksa da bunun önüne geçemeyiz.

Son düzenleme:
Aman yarabbim ben de kötü olurdum sanırım. :bicak: Ama aldatacak olan her yerde yapar. İcinde yoksa iki güzel kız gördü diye sizden vazgecmez. Kafanıza takmayın bence. Ona da belli etmeyin.

Hayat böyle geçmez ki. Güzel kadınlar heryerdeler 😅 eşimin yeni çalışma arkadaşlarından biri güzel mi güzel bir kadın ki eşimin mesleği erkeklerin daha çoğunlukta olduğu bir meslek normalde. Güzel kadın gördü diye sadakatsizlik yapacak adamlar hayatımızda kalmasınlar zaten. Kendinize güvenin, ilişkinize güvenin illa olumsuz şeyler olacaksa da bunun önüne geçemeyiz.
çok güzel bir yaklaşımda yazmışsınız samimiyetiniz için teşekkür ederim :)

Adam ahlaksızsa kadının güzelliği çirkinliği boştur
Bir de erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek var, akıllıya kırk gün deli dersen deli olurmuş da mevcut insanoğlunda
Biraz özgüvenli olmalısın, seni seviyor ve berabersiniz tadını çıkart

Back
X